Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Набавите здраву и подешена, Парт 2 - Вежба Едитион

У Дијелу 1. овог серијала о Геттинг Здраво и подеси сам покривена нека правила за јело здрави. Данас ћу нека правила за остваривање, а сутра сам у плану да пише о приљепљивање до Вежба плана.
Фирст лет ме саы: здраве исхране је одличан основ за добијање фит и здрава, а вежба је [...]


У Дијелу 1. овог серијала о Геттинг Здраво и подеси сам прекривена неким Правила за јело Здраво . Данас ћу нека правила за остваривање, а сутра сам у плану да пише о приљепљивање до Вежба плана.

Фирст лет ме саы: здраве исхране је одличан основ за добијање фит и здрава, а вежбање је оно што ће вас заиста тамо. Заправо, то можете учинити, а не један другога, али ћете бити на пола пута тамо, стварно. Требате обоје.

Правила за спровођење
Ја сам била прилично сталожен остварују више од годину дана сада - са почетком у децембру 2005 сам започео прилично амбициозан покренут програм. У ствари, око мјесец дана након што сам почела са приказивањем, имам велику главу и одлучила бих пробати тренирати за маратон и потпуне. Након борбе током године сам завршио маратон у децембру 2006. Ове године, ја сам за Триатлон тренинг, учење на бицикл и пливати поред наставка моје приказују.

Тако сам научио пуно о вежбање у последњих годину дана. Не само да сам ја за учење у ходу, али сам научио много од других, књиге које сам купио, и уеб странице које сам непрестано истраживао.

Оно што следи су неке од савета сам за оне који желе започети и одржавати здрав програм вежбања.

Вежба Правило # 1: Започните данас, и баш ништа учинити како би вам иде. Није битно што се одлучите вежбе, само почетак. Мислим да је стаза за шетњу и трчање су велики начина за почетак, јер не би морали да плате да се придружиш теретана или добити фанцы опреме. Све што вам је потребно је пар ципела. Почела сам са старим туку-уп пар патике, али нису реалне купити патике до Хтео је то неколико недеља. Пливање и Бициклизам су две велике вежбе превише, ипак.

Вежба Правило # 2: Стоп макинг изговора. Знам из искуства - сви смо да има милион изговора. Нема довољно времена. Нема места да раде ван. Ја сам уморна. ЈА донт 'имати новац. То су све терет од бесмислица. Ја не окривљујете никога за израду ових изговора, јер сам их ја, али је истина, ми рационализовати тако да можемо и даље бити лењ. То није тако тешко као што мислите. Довољно је поставити датум са себе, или ваш супружник или пријатељ, изаћи за само 10 или 15 минута данас, и шетњу или гуркање. Не! Стоп макинг изговора!

Вежба Правило # 3: Само ставите на своје патике, и изаћи на врата. То је све што морате да урадите. Остатак ће бити много лакше него што мислимо. То је почетно инерција да морамо превазићи. Након што сте то урадили, то је заправо оснажујући и забаве.

Вежба Правило # 4: Старт оут мали, и полако. Могли бисте покренули програм пуна енергија и снага, спремна за покретање маратон или подигните огромне тежине. Држите се назад. Главни разлог је, да ако почнете полако, ти си вероватно била успешна, а ако почнем са покушавате да урадите превише, од вас ће вероватно изгорити и успети. Ако мислите да можете покренути за 30 минута, а само 10 или 15 да бисте започели са, тада полако повећа изнад питање недеља. Покушајте за 2-3 пута недељно, на први, са циљем остваривања барем 30 минута пет пута недељно, на крају. Са стране имају користи - и то је један велики - је да ако држите се врати, бит ће жељан да се на следећој уоркоут, када ћете бити радиш мало више од ове. И да жудња је невиђен погурати.

Вежба Правило # 5: Учините ваш циљ јавне. Поставите га на свој блог. Реците својој породици и пријатељима. Пријавите се у уеб локацију као Траинео.цом , Где је ваш уоркоутс мршављења су и путем електронске поште на неколико "мотиваторс" које сте изабрали. Јер моје Триатлон и маратон циљеве, ја почео писати колону сваке две недеље, за своје локалне новине, као часопис мој лични путовање на путу. Позитиван притисак јавности ће вас мотивисана за непрекидан период - нећете желе допустити људима доле и изгледају лоше. Не дозволите да се притисак - некад то не урадите, ваш ће мотивација отићи.

Вежба Руле # 6: Наградите се. Направите листу мини циљеве, а до сваке листе одговарајућу награду. На пример, ако сте управо излазити и јог данас, допустити себи да купи књигу о Амазон. Ако можете то учинити за два дана, дајте себи један сладолед. Ако можете то да урадите за недељу дана, купите неке пјесме за коју иТунес. Шта год раде за вас награђује - они бити ципеле, одећу, масажа, а таттоо, или било шта, нека их се након доласка на мини циљева. Само немојте се превише слаткиша!

Вежба Руле # 7: Допустите себи адекватну остало. Неки људи покушава покренути тешко сваки дан, или уоркоут тешко сваки дан. И не заборавите, ваши мишићи требају одморити, како би се опоравили. Ако не нек се опорави, ви сте само континуирано крши их доле. Пратите тврд лако правилу: након што је дан тешко вежбање, лак остатак или следећег дана. Такође, треба најмање један дан одмора сваки викенд. Ваше тело може узети само тако много пре него што почне да бреак доун. Не дозволите да дођем до те тачке. Многи људи су врло мудри је рекао да је остало исто као важан као тјеловјежба када се ради побољшања перформанси.

Вежба Правило # 8: Мислити позитивно. Ово је вероватно најбољи правилу од кита. То ми је помогло на безброј начина. Било који пут да негативне мисли долази у главу ( "Не могу то учинити!" "То је превише тврд!" "Не осећам се као радни аукцији!" Желим да престане! "" Осјећам се данас лењ ! "), само пусх ит оут. Сквош је. А онда опет ставити то с позитивне мисли: Не могу то учинити! Ја сам јак! Ово није превише тврд! Ако Лео могу то учинити, тако да могу! То није проблем! Ја сам тврд! Ауесоме сам ја !!!!!! Позитивно размишљање ће вас прошлости било које вежбе препреку.

Вежба Руле # 9: Немојте бити мотивисани само мршављења циљева.Да твој 'праведан тежак за мршавити ћете више него вероватно зауставити. Зашто? Немам појма, али је истина. Имати друге мотиваторс: учинити да се осећају добро, јер велике енергије добијате, на ниже љекарска рачуне, да живе дуже, више уживати у животу, да изгледају боље, да буде јаче, да буду здравији, постићи нешто вредно, да превазиђу изазов. Направите листу разлога желите вежбе и постављати их негде. И да, изрезати слику из магазина, који ће вас мотивисати и пост који се превише. Губитак тежине је велики циљ, али не дозволите да се ваш једини.

Вежба Правило # 10: Ако не успеју, доћи горе, четкање себе искључити и поново покретање. Сви ми понекад и не успе. Без обзира колико смо велики, ми успети. Имам пропуłтених уоркоутс доста пута у последњих годину дана, али кључно је да сам се вратити на тај коњ поново. Не дозволите да заустави ме од наставка. На то гледате као што ми је чинити: то је дуг пут пред нама, као и малих проблема на путу тек бумпс на путу. Не дозволите једном налетети на путу заустави вас од наставка Вашег путовања.

Вежба Правило # 11: Ако можете, добили уоркоут партнер. То је велики мотиватор. Ако знате да имате некога да испуњавају уоркоут, ти си вероватно да би тај састанак. Међутим, ако ваш партнер има отказа због неког разлога, не дајте да вас од стоп раде на своју.

Вежба Правило # 11: Хаве фун! Вежба може и треба да буде забавно. Не дозволите да се болне. Ако је, успори мало, и уживати у крајолика. Вежба на неко лепо место, са водом или стабала. Диши дубоко и уживати на свјежем ваздуху! Погледајте које изласка или заласку сунца! Дан је славна, а ви сте га учествовање у потпуности. Лифе ис греат!

zen-productivity ++
Постизање циљева с мога Сина: Наши Харры Поттер Маратхон
Бабы Макес Осам: Шест Раисинг Кидс - Парт 1
Бабы Макес Осам: Шест Раисинг Кидс - Парт 2, организације издање
Зен Емаил: Цлеар Оут Ыоур Инбокс
Набавите здраву и подешена, Парт 1
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: