Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Љубавни живот, Не Стуфф


Заљубити се у живот.

Пост написао Лео Бабаута .Следите ме на Туиттер .

Уе'ре заљубљен у ствари - са трговачким, са стицању, уз посједовање, са скупљање.

Лет'с пожуде после живота уместо.

Наша опсесија са нездравим стварима је постао.Када имамо празнина у нашим животима, ми купити ствари.Када имамо проблема, ми купити ствари.А ове ствари постају све више и више скупих, већи, ...море схиниер расипан.

Ова опсесија са ствари доводи до посједовање пуно, има доста прегледна ...и још ове ствари не испуњавају наше животе са значајем.

То доводи до дубоке дуга, од куповања толико, а које требају веће куће и простора за складиштење да садржи све.Финансијски, уе'ре офф лошије него икад, због овог са додијавање ствари.

Купујемо ствари када будемо пасивни, ми купити ствари за другима показати колико смо их воле ...и на тај начин, ствари је одвојен од нас, заправо баве наше емоције, блокиран од нас заиста повезивању са другима.

Лет'с заменити да жудња за ствари са жудња за животом.

Неке идеје:

  • Поново страст за животом.Гет споља и осетите природу, цијенити љепоту света око себе.Гет активан, не врту или ыардуорк, играти спорт, ићи у шетњу, узми планинарити, ићи на купање, вожња бицикла.Осјети живот цоурсинг преко вас.Диши је у.
  • Дајте искуства као поклоне, а не ствари.Уместо схоппинг за рођендане или неко дошао Божић, помислимо искуство можете им дати уместо.А данас са вама, чините нешто забавно, вешање вањска, кување, играње, ћаскање, истражујући.А забавно време у парку или на плажи.Нешто друго него свакодневице.Доживљај је много више смисла него објекат.
  • Повежите се са другима.У стварном животу.Ако нисте објешен са пријатељем недавно, дајте му позив и отићи ханг оут.Набавите ваш Јаре удаљен од ТВ или видео игре играч и одведе ван чинити нешто.Иди на датум са својим партнером.Посетите своју маму или дједа.И бити присутни док си с њима - заиста слушати, стварно бити тамо.
  • Носити са својим емоцијама.Уколико имате потребу за куповину ствари за дућан кад имате емоционалне проблеме, бити свестан тога.Тада се баве основне емоције, него помоћу куповину као начин заборавити о њима.Ако сте депресиван или забринути, или усамљени, носити се са тим.Пронађите решења, схватити шта је узрок њих.Добра вест: доживљавамо живот, узимајући активну и повезивање са другима све вам помоћи носити се са тим емоционалним питањима.
  • Одспајање ваш прилог ствари.Понекад мислим да ја нерадо давати нешто горе, чак и ако ЈА донт 'стварно корист.И то је кад сам себе питати, "Ухы?" Шта је холдинг ме назад са узимајући ослободити од овај посјед? Понекад је предмет има емоционалне везе, али онда сам схватити да је то само неки предмет, није се емоцију или стварни извор је емоција.Онда ћу узети слику ставу, уплоад то за мој рачунар и одстранити објекат.Осјећам се ослободила, јер сам сломљена прилога на физички објекат (али сачуван меморије).Ако сте у прилогу објекат, схватити зашто - није здрава у дугој вожњи.
  • Схватити да живот, а не ствари, је оно што стварима.Објекти су само објекти - ако их изгубим, ако им украдени или уништени ...то није велика ствар.Они једноставно објеката - не свој живот.Твој живот је низ тренутака који се стеаминг кроз Вашу свест управо сада, и како ћете користити оне тренутке и испуни оно што им је оно што заиста стварима, а не оно што попуните ваш дом с.На крају овог кратког путовања, које ћете гледати назад и сетити искустава, људи које је волио и који је љубио вас леђа, што си учинио и нису.Не ствари које сте имали.

--
Прочитајте више о поједностављивања у мојој књизи Моћ Мање .

zen-productivity ++
Лијепи методом Пронађите мирни
Бе Стилл.
Диши.
Како Давање Све измене
Како Стоп Ацтинг Лике Такав Биг Бабы
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: