Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Мој имплементацију ГТД

Види такође: почетник приручник за ГТД.
А омиљена тема међу ГТДерс је ГТД описујући њихове имплементације. Нећу покушати бити не-конформиста овде - ја ћу скок на бандуагон.
Као и код већине ГТДерс, Иве 'суђен неколико различитих поставки. То ће бити мој следећи пост. За сада, нека ми описати мој тренутни сетуп:

Поцкет свеске - [...]

Видите такође: почетник приручник за ГТД.

А омиљена тема међу ГТДерс је описом њихових ГТД имплементације. Нећу покушати бити не-конформиста овде - ја ћу скок на бандуагон.

Као и код већине ГТДерс, Иве 'суђен неколико различитих поставки. То ће бити мој следећи пост. За сада, нека ми описати мој тренутни сетуп:

  • Поцкет Беленжица- Ја носим свуда око овог једноставно као хватање алат. Било која мисли, да-ДОС, пројеката, календар ствари које сам прикупљати док нисам на рачунар добија ухваћени у свеске и преносе на мој календар акција листе или касније. Иве 'исто тако је експериментисање са ПоцкетМод И оно што заиста желим је Молескине џеп свеске , Али ја говорим себи држе да је цоол од Молескине не оправда своје додатних трошкова на врху бесплатног рачунара сам на послу.
  • Трацкс- Ово прекрасан програм , Писани у Рубы на ограде, написана је посебно за ГТД, и након многих других покуссавају онлине и офф-лине аппс, ово је дефинитивно најбољи. Ја га користим за све моје контексту деловање листама, мог једног / можда листе, моје чекање за листу и моје пројекте.
  • ГЦал- У реду, нисам први ГТДер сличан за Гоогле календар, али то је једноставно најбољи, и она се брине за све моје потребе календара. За хард крајолик само.
  • Гмаил- Још једно популарно пошаљите на е-апп са ГТДерс, ништа друго упоређује. Ит роцкс.
  • Остало- Осим ових главних оруђа, имам Инбокс код куће и посла, у оба система подношења локацијама, а врло чист сто .

A few other posts on ГТДimplementations:

Видите такође:

zen-productivity ++
Набавите здраву и подешена, Парт 1
Набавите здраву и подешена, Парт 2 - Вежба Едитион
Мој Јутарњи рутину
Како сам постао раноранилац
Минд попут воде
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: