Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Мој Јутарњи рутину

Данас сам почети нову навику: мој јутро рутину (да будем искрен, сам почела пре пар дана). Сви данашји месец ћу се фокусирати на израду моје јутро рутинске дневне навике.
Ја сам заправо покушао различите верзије неког јутро рутину у протеклих годину дана, а има их неизмјерно уживао. ЈА праведан имати не заглави са једном [...]


Данас сам почети нову навику: мој јутро рутину (да будем искрен, сам почела пре пар дана). Сви данашји месец ћу се фокусирати на израду моје јутро рутинске дневне навике.

Ја сам заправо покушао различите верзије неког јутро рутину у протеклих годину дана, а има их неизмјерно уживао. ЈА праведан заглави са нисте једно за цео месец или више, те да је циљ овог месеца.

Разлог Волим јутарњу рутину да је то не само она усадити смисао за сврху, мир и ритуала у мој дан, али то се осигурава да сам добијам одређене ствари урадити свако јутро ... наиме, мој циљ. И'м поништај јутро време као време мира и тишине, и време да се мали кораци сваки дан ка мој циљ.

Ево моје јутро рутину, у овом тренутку (под условом да прилагођавати касније):

Јутро рутину

  1. Вејк ат 4:30
  2. Пијте воду.
  3. Подесите 3 Најважније ствари (МИТс) за данас.
  4. Шкрипац ручкови за децу и себе.
  5. Једите доручак, читање.
  6. Вежбе (трчање, бицикл, пливати, снагу, или ыардуорк) или медитира.
  7. Туш.
  8. Пробудите жену и децу у 6:30

Неколико објашњења: Тхе МИТс да сам за тај дан забринутост барем једну ставу према један од мојих циљева, а вероватно 1-2 ствари које морате на послу. Бит ће још много тога што ми је чинити у току дана, али мој фокус ће бити барем до краја ове три МИТс.

Што се тиче вежбања и медитира предмет, имам распоред где сам радити једну вежби сваког јутра (са изузетком петком, где сам план медитира најмање 10-15 минута). Заправо, и ја често вежба у вечери превише, тако да на неколико дана ја ћу имати две уоркоутс - можда бицикла ујутро и пливати у вечерњим сатима, на пример. Моје тело је још увек користи за добивање данашји, па ћемо видети како то ради вани.

Што се тиче буђења горе у 4:30, ја тек почела да ради у последњих неколико месеци - пре тога био је 5:00 или 5:30, и пре него прошле године сам пробудио у 6:30, тако да сам стварно постала раноранилац само једном у последњих годину дана. Ја написао више о томе овде .

Look for updates to my goal of sticking to my Јутро рутину this month.

Видите такође:

zen-productivity ++
Бабы Макес Осам: Шест Раисинг Кидс - Парт 1
Бабы Макес Осам: Шест Раисинг Кидс - Парт 2, организације издање
Зен Емаил: Цлеар Оут Ыоур Инбокс
Набавите здраву и подешена, Парт 1
Набавите здраву и подешена, Парт 2 - Вежба Едитион
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: