Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Рецепт за равни трбух

За дуго времена, хтела сам смршати. Знам да је сада то је грешка. Маса је само један фактор - наслањајте мусцле масс, боды фат проценат, до струка хип ратио, итд су сви једнако важни.
Након тога, хтела сам добити шест Пацк Абс. То је такође и неинтелигентни циљ. Пре свега, већина [...]


За дуго времена, хтела сам смршати. Знам да је сада то је грешка. Маса је само један фактор - наслањајте мусцле масс, боды фат проценат, до струка хип ратио, итд су сви једнако важни.

Након тога, хтела сам добити шест Пацк Абс. То је такође и неинтелигентни циљ. Пре свега, већина људи нису генетски програмиран да су оне врсте Абс. Друго, чак и супермоделс мушки модели који су шест-омот немате њих све време. Обично они имају мало масноћа, а затим спали га искључити у недељама пре фотографију пуцати.

Тако је сада мој циљ је да се стан желуца. То стварно треба да се доле до прихватљивом тело проценат млијечне масти, али ја донт 'имати једноставан начин мерења тога. Стан желуца може се мерити у огледало или моју жену. Не морају да имају дефинисане АБС, али изгубити неке од мојих желуца масноће и добити да се укус. За мене, која ће изгледати добро, осећати добро и бити здравији.

Иве 'испуњавања мојих истраживање, учење и раде оно што је до сада за мене, овде је у три корака до равног трбуха:

1.Цардио, цардио, цардио. АБС радиш све вежбе у свету ће учинити ништа ако имате слој масноће покривају га. Доинг јачину тренинга, или дизање тежине, би, али не онолико колико аеробна тјеловјежба. Па мој план је да се и даље приказују моји, и додате на купање и Бициклизам. Планирам направити најмање 30 минута кардио 6 дана у недељи. На пар дана ћу направити више - 45 минута, један сат, два сата, чак и више на дуге дане. Ја ћу почети из кратке за бицикл и плива, као што сам учинио са приказивањем, док се не изгради моју издржљивост. А куицк ноте: интервалу тренинга такође је велик, а ја ћу додати да је и након мојег издрл̌љивости је боље. Ако желите да додате неке вежбе у аб након кардио, то је сјајно, али будите сигурни да ради ваш цео торзо, а не само горњи АБС - да укључује АБС ниже, ниже леђа и мишиће који заокренути ваше стране.

2.Мање масноћа и шећера. Толико је једноставно. Тхе Америцан Диет је обично испуњена маст и шећер, те да више никада нећете добити стан у стомаку на том рецепту. Исећи месо, ако можеш, а још је боље исећи мљекара и јаја. Али ако не може, барем наслањати јести месо (лоу-фат Турска, скинлесс пилеће прса, наслањање говедина, риба), и остати далеко од пржена хране и превише шећерни десерт. То не значи морате умрети од глади сами - ако сте здраве исхране, можете да једете пуно ствари - или себи одузимају превише, али само да једете лоше ствари у уређивање. Веган Диет је најбољи, поготово ако је уравнотежена, богата биљна беланчевина и калцијума и минерала, пуно свјежег воћа и веггиес, а висок у фибер.

3.Дајте јој времена. Ако желите да има равни трбух у 3 недеље, или два месеца, заборави га. Губитак масти треба времена, а то је нездраво за изгубити превише тежине пребрзо. Циљ за 1-2 лбс. недељно. Постепено Мршављење је здравије и више вероватно да ће се одржати током времена. Иди за промену стила живота, нешто можете да живи са за остатак свог живота, или ћеш само јо-јо. То је маратон, а не Спринт.

Неки линкови за равни трбух читате:

Траинео: постизање Стан у стомаку

Го Аск Алице!: Желим равни трбух!

Четири тајне за равни трбух

zen-productivity ++
Набавите здраву и подешена, Парт 2 - Вежба Едитион
Мој Јутарњи рутину
Како сам постао раноранилац
Минд попут воде
Мој имплементацију ГТД
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: