Zen Kanji

продуктивност

Zen Habits (Leo Babauta) - Serbian

Волонтирање

Овај прошлих Божића сезоне, ЈА оскудица за добити мој децу у прави дух Божића, тако да смо тражили могућност да волонтерски или донирати за добру узроке прошлог месеца. Ми уживао је толико да га желите наставити године. То је велики осећај за направити нешто добро.
Смо учествовали у овом Ангел [...]


Овај прошлих Божића сезоне, ЈА оскудица за добити мој децу у прави дух Божића, тако да смо тражили могућност да волонтерски или донирати за добру узроке прошлог месеца. Ми уживао је толико да га желите наставити године. То је велики осећај за направити нешто добро.

Смо учествовали у овом Ангел Трее програма, од којих је свака наша деца купују поклоне за дете чији су родитељи у затвору. То је било доста забавно. Ми такође донирала играчке користе у добром стању да се деца не играју са више до Војска спаса штедљивост трговине. Ми смо у потрази како помоћи сервирање хране на бескућници супа кухиња овде на Гуам.

Такође смо одлучили Волонтер за Салватион Армы-звоно звони дужности. Жену узео три децу једног дана и сам био планиран да се следећа два дана. Међутим, добио сам заглави на раду, нису могли покупити децу на време, а на крају то све моје усамљен.

Након мелодију звона и фијуче Божићни царолс (И заборавио речи) за два сата, овде су моји савети за све оне који се овај:

1.Донеси воде и залогај. Два сата је дуже времена него што мислиш, а ти свакако доћи и жедан сам прилично гладан (било је око вечера време).

2.Немојте то учинити сами. Два сата звони звонце и фијуче без прекида је јако напоран. Ако сте Вашу децу, најмање, има мало и одморити, а ако имате неку другу одраслу особу, можете врсте дају једни друге олакшице.

3.Донијети столица. Ова иде са 2 ... ако има више од једне од вас, једна особа може узети паузу док су остали на мелодију звона и певање.

4.Принт оут Божићна песма лырицс. Не могу запамтити све речи на било коју царолс. Ни Јинг звона. Тако одштампате их и певају их са својим децом. То је веома весео.

5.Донесите Санта хатс. То је забавна и весела и пуна Божићни дух. Такође имају звекет звона. Узмите у духу ит!

6.Немој никоме притиска. Ја увек осећати кривицу ако ја прошетати по белл рингерс без донирању барем неких промена. Али као звонар, видела сам га из друге перспективе. Нисам никоме судити, и покушао да не буљити у људе, јер је Ходи путем, тако да мислим да не би био судећи њима. Мислим да људи ипак осећају кривима аныуаыс, али никада нисам хтио никога да се осећају као да су били обавезни донирати. ЈА па ипак је добио довољно донација аныуаыс. Људи су били врло племенит, и што им могу дати, била сам врло аппреицативе - од $ 5 на 5 центи!

Шта год радите, Волонтер за нешто. Бит љубави је и организација које ће вам помоћи волим за њу. Волонтери су потребни љуто роба.

zen-productivity ++
Како сам постао раноранилац
Минд попут воде
Мој имплементацију ГТД
Рецепт за равни трбух
3 корака до Трајно Ведро Деск
Zen Habits - Serbian
Претражи наше странице: