Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

10 Tips til Afslutning Rygning

Jeg har for nylig fejret mit ene-års jubilæum for at slutte rygning. Tja, for til sidst at slutte ... som de fleste rygere, jeg havde forsøgt at holde op mange gange og mislykkedes. Men dette slutte i stå, og jeg vil gerne dele den top 10 ting, som gjorde dette afslutter vellykket, når de andre ikke.
1.Forpligte dig fuldt ud. I afsluttes at [...]


Jeg har for nylig fejret mit ene-års jubilæum for at slutte rygning. Tja, for til sidst at slutte ... som de fleste rygere, jeg havde forsøgt at holde op mange gange og mislykkedes. Men dette slutte i stå, og jeg vil gerne dele den top 10 ting, som gjorde dette afslutter vellykket, når de andre ikke.

1.Forpligte dig fuldt ud.I afsluttes at mislykkedes, var jeg kun halvdelen i den. Jeg fortalte mig selv, jeg ønskede at holde op, men jeg altid ment i ryggen af mit sind, at jeg gerne mislykkes. Jeg skrev ikke noget ned, jeg ikke fortælle alle (måske min kone, men lige hende). Denne gang, jeg skrev det ned. Jeg skrev ned en plan. Jeg blogges om det. Jeg lavede en løfte til min datter. Jeg fortalte familie og venner var jeg slutte. Jeg gik online og tiltrådte en quit forum. Jeg havde belønninger. Mange af disse vil være i følgende tips, men pointen er, at jeg fuldt ud forpligtet, og der var ingen vej tilbage. Jeg ikke gøre det nemt for mig selv til at mislykkes.

2.Lav en plan. Man kan ikke bare op og siger: "I'm gonna slutte i dag." Du er nødt til at forberede dig. Plan it out. Har et system med belønninger, en støtteordning, en person til opkaldet, hvis du er i knibe. Skriv ned, hvad du vil gøre, når du får en indtrængende. Print it out. Skriv det op på din væg, i hjemmet og på arbejde. Hvis du vente, indtil du får lyst til at regne ud, hvad du vil gøre, som du allerede har tabt. Du skal være klar, når de opfordrer komme.

3.Kend din motivation. Når lysten kommer, dit sind vil rationalisere. "Hvad er den skade?" Og du vil glemme, hvorfor du gør dette. Vide, hvorfor du gør dette, før at opfordre kommer. Er det for dine børn? Til din kone? For du sundhed? Så kan du køre? Da pigen du gerne ikke kan lide rygere? Har en meget god grund eller grunde til at holde op. Liste dem ud. Print dem ud. Sæt den på en væg. Og minde dig selv om disse grunde hver dag, hver opfordre.

4.Ikke én Puff, Ever (nope). Sindet er en vanskelig ting. Det vil sige, at en cigaret, vil ikke gøre ondt. Og det er svært at argumentere med, at logik, især når du er i midten af en indtrængende. Og de opfordrer er super svært at diskutere med. Giv ikke i. Fortæl dig selv, før opfordrer kommer, at du ikke vil ryge en enkelt pust, nogensinde igen. Fordi sandheden er, at en røgsky vil gøre ondt. Et pust fører til en anden, og en tredje, og snart du ikke holde op, er du rygning. Må ikke narre dig selv. Et enkelt pust vil næsten altid føre til en recession. Tag ikke ET ENKELT Puff!

5.Tilmeld dig et forum. En af de ting, der hjalp mest i denne quit var et online-forum for quitters (quitsmoking.about.com) ... du ikke føler sig så alene, når du er elendig. Elendighed elsker selskab, når alt kommer til alt. Gå online, introducere dig selv, kommer til at kende de andre, der befinder sig i præcis de samme ting, skriv om dine crappy erfaring, og læse om andre, der er endnu værre end dig. Best regel: Post Før du ryger. Hvis du indstiller denne regel og holde sig til det, vil du gøre det via din opfordre. Andre vil tale dig igennem det. Og de vil fejre med dig, når du gøre det via din første dag, dag 2, 3 og 4, uge 1 og udenfor. Det er rigtig sjovt.

6.Beløn dig selv. Set up a plan for your rewards. Definitely reward yourself after the first day, and the second, and the third. You can do the fourth if you want, but definitely after Week 1 and Week2.And month 1, and month 2.And 6 months and a year. Make them good rewards, that you’ll look forward to: CDs, books, DVDs, T-shirts, shoes, a massage, a bike, a dinner out at your favorite restaurant, a hotel stay … whatever you can afford. Even better: take whatever you would have spent on smoking each day, and put it in a jar. This is your Rewards Jar. Go crazy! Celebrate your every success! You deserve it.

7.Forsinkelse. Hvis du har en indtrængende, vent. Gøre følgende ting: tage 10 dybe vejrtrækninger. Drikker vand. Spis en snack (i første omgang var det slik og gummi, så jeg skiftede til sundere ting som gulerødder og frosne druer og pretzels). Ring til din støtte person. Skriv om dit rygestop forum. Øvelse. Gøre, hvad det tager, MEN DELAY, forsinkelse, FORSINKELSE. Du vil gøre det gennem det, og lyst vil gå væk. Når det sker, fejre! Take it en indtrængende på et tidspunkt, og du kan gøre det.

8.Erstat Negative Vaner med positive. Hvad gør du når du er understreget? Hvis du reagerer på stress med en cigaret, skal du finde noget andet at gøre. Dyb vejrtrækning, selvstændige massage af min nakke og skuldre, og motion har arbejdet vidundere for mig. Andre vaner, såsom, hvad du gør det første, om morgenen, eller hvad du gør i bilen, eller hvor du normalt ryger, bør erstattes med bedre, mere positive. Kørsel er mit bedste positive vane, selvom jeg har et par andre, som erstattes rygning.

9.Gør det Gennem Hell Week, så Heck Uge, og You're Golden. Den sværeste del af slutte er de to første dage. Hvis du kan komme forbi, at du har bestået den nikotin tilbagetrækning etape, og resten er for det meste mental. Men alt i den første uge er helvede. Hvorfor det hedder Hell Week. Efter, at det begynder at blive lettere. Anden uge er Heck Week, og det er stadig svært, men ikke nær så helvedes som den første. Efter at det var glat sejler for mig. Jeg har lige måtte beskæftige sig med en lejlighedsvis stærkt opfordre til, men resten af opfordrer var lys, og jeg følte tillid jeg kunne gøre det gennem noget.

10.Hvis Du Fall, stå op. Og lære af dine fejl. Ja, vi alle mislykkes. Det betyder ikke, vi mangler, eller at vi aldrig kan lykkes. Hvis du falder, er det ikke enden på verden. Få op, børste selv ud, og prøv igen. Jeg undlod talrige gange før lykkes. Men ved du hvad? Hver af disse fiaskoer lært mig noget. Tja, nogle gange jeg gentaget de samme fejl flere gange, men med tiden lærte jeg. Find ud af hvad din hindringer for succes er, og planen om at løse dem i din næste slutte. Og ikke vente et par måneder indtil dit næste slutte. Giv dig selv et par dage til at planlægge og forberede, forpligte helt til det og gå efter det!

BONUS TIP # 11: THINK POSITIVE. Dette er den mest vigtige tip for alle. Jeg gemt det til sidst. Hvis du har en positiv, kan opgavenoter attitude, så banal, som det kan lyde, du vil lykkes. Stol på mig. Det virker. Fortæl dig selv, du kan gøre det, og du vil. Fortæl dig selv, at du ikke kan gøre det, og du absolut ikke vil. Når tingene bliver oprørt, tror positive! Du kan gøre det ved at bede. Du kan gøre det gennem Hell Week. Og du kan. Jeg gjorde. Derfor har millioner af andre. Vi er ikke bedre end dig. (I mit tilfælde, værre.)

Se også:

zen-productivity ++
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: