Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

2006 År i redigering - Et stort år!

Denne post vil dække mit 2006-revisionen, og den næste post vil være min 2007-målene.
2006 År i redigering
Sidste år var et fantastisk år for mig! Jeg udført to af mine mål i livet, havde en baby, og simpelthen forvandlet mit liv på så mange måder. Lad mig med at tælle dem kort:
*Marathon: Start i begyndelsen af 2006, [...]

Denne post vil dække mit 2006-revisionen, og den næste post vil være min 2007-målene.

2006 År i redigering

Sidste år var et fantastisk år for mig! Jeg udført to af mine mål i livet, havde en baby, og simpelthen forvandlet mit liv på så mange måder. Lad mig med at tælle dem kort:

*Marathon: Start i begyndelsen af 2006, skrev jeg en kolonne hver anden uge, som fandt sted i den lokale avis her på Guam, chronicling min rejse til mit første maraton. Jeg er lige begyndt at køre i starten af december 2005, og havde min første 5K senere samme måned, så det var et meget stort mål for mig. Det var også en levetid mål. Jeg havde en meget op-og ned år i mit maraton uddannelse, men at opsummere en lang historie, i begyndelsen af december 2006 I afsluttet mit første maraton! Kører nu er en del af mit liv, og jeg elsker det.

*Novel: Det er altid været et mål for minen for at skrive en roman, og i november 2006 Jeg har tilmeldt mig for liv-skiftende NaNoWriMo Med det mål at skrive 50.000 ord på en ny ved udgangen af nov 30 ... og jeg gjorde det! Det vil sandsynligvis aldrig blive offentliggjort, men det var noget af en udfordring og realisering.

*Noelle Cayce: Den 23. marts 2006, den seneste glæde af mit liv blev født ... vores yngste datter. Det gør seks for os. Hun er en Guds gave og en knægt, alt sammen i en utrolig smuk pakke.

*Veganism: I september 2006 blev jeg vegetar, med det endelige mål at blive en Veganer. Tja, jeg har ikke rørt kød (eller enhver dyrekroppe) siden, og jeg har drastisk reduceret mit indtag af mejeriprodukter og æg ... dybest set er jeg ikke spiser mejeriprodukter eller æg længere men kun tage dem i så spore indholdsstoffer i visse fødevarer . Jeg regner med at skære dem helt, så jeg kan have en grusomhed-fri kost ved udgangen af 2007. Det har været en stor forandring af min kost, og en, at jeg ikke beklager en smule. En af de bedste ting, jeg har nogensinde gjort.

*GTD: Selv om jeg egentlig ikke læse David Allen 's Getting Things Udfærdiget indtil udgangen af 2006, jeg forstået de grundlæggende begreber og procedurer på nettet og begyndte gennemførelsesbeføjelser GTD inden sommeren. Ved udgangen af det år, jeg var meget, meget mere organiseret end nogensinde før. Det er et fantastisk system, som jeg vil anbefale til nogen. Det kan tage et stykke tid til at vedtage de vaner GTD - Jeg har de fleste af dem nu, men jeg er stadig forbedring. Mit skrivebord er klart, mine filer er organiseret, min e-mail-indbakken er tom, og jeg ved, hvor alt er. Perfektion!

*A-menneske:I 2006, på grund af at køre, jeg blev en A-menneske. Jeg er begyndt at vågne tidligere og tidligere, og nu regelmæssigt vågne op på 4:30 (nogle dage ved 5 AM hvis jeg sove sent). Det giver mig sådan en fantastisk start på dagen, og om formiddagen er rolige og smukke. Jeg elsker det! I løbet af de næste par uger vil jeg forsøge at udrette mindst 1-2 Big Opgaver inden 6 am ... med mulighed for at tage fat i stedet 2 ting jeg har været procrastinating på. Jeg tror, det vil gøre min dage endnu bedre.

*Finances: Jeg har gjort store fremskridt med at fjerne min gæld (med endnu større planer for 2007) og begyndte en nødfond, der er så stor, så de er nemme i sindet. Jeg prøver stadig at komme på stabile finansielle jorden, men i forhold til for et år siden, da jeg ikke kunne løbe rundt, jeg er lysår foran. Og jeg kan se lys for enden af tunnellen.

*Et år Quitversary: On Nov 18, 2005, I holder op med at ryge . Det var begyndelsen af forandringer i mit liv, og gav mig den tillid og viste mig vejen til endnu flere resultater. On Nov 18, 2006, vil jeg stille og roligt fejret min et år Quitversary, og har aldrig været lykkeligere.

*Misc: Der har været mange andre store ting, der er sket for mig i 2006, og små fejl som godt, men om hele dette har været en stor ÅR !!!!!! Her er håbet, at 2007 bliver lige så stor.

Se også:

zen-productivity ++
10 Tips til Afslutning Rygning
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: