Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

2007: Min største år nogensinde

Mere end en uge i 2007, jeg er lidt sent på udstationering dette, men tilgiv mig. Jeg faktisk indstille min top mål for 2007 i december, og har allerede fået en god start på at arbejde hen imod dem.
Jeg besluttede at fastsætte mål, der er udfordrende, men opnåelige, noget der vil gøre mig føle [...]


Mere end en uge i 2007, jeg er lidt sent på udstationering dette, men tilgiv mig. Jeg faktisk indstille min top mål for 2007 i december, og har allerede fået en god start på at arbejde hen imod dem.

Jeg besluttede at fastsætte mål, der er udfordrende, men opnåelige, noget der vil gøre mig godt om mig selv, efter at jeg fuldstændig dem. Hvad jeg har her er nogle gode mål, og jeg tror, jeg kan gennemføre dem.

Hvordan jeg vil opnå dem: Det er alle godt og vel i at skrive dine mål, men du er nødt til at gøre noget for at holde dit fokus på dem, holder dig motiveret, og sikre, at du er på rette spor hele året rundt. Hvordan vil jeg gøre det? Ugentlige mål møder med min kone.

Min hustru og jeg har besluttet at være "mål venner" i år, og til dette formål, vi mødes en gang om ugen for at indstille vores mål og gennemgå, hvad vi har gjort. For eksempel, i begyndelsen af januar, tog vi vores mål for året, og besluttede, hvad vi ville forsøge at udrette i januar for hvert mål. Vi forsøgte at gøre det noget lettere accomplishable i en måned. Derefter skal hver uge i januar, vi har sat ugentlige mål at hjælpe os mod de månedlige mål. Hver dag, vi ser på vores ugentlige mål, og se hvad vi kan gøre denne dag.

Så hele året rundt, har vi en mekanisme til at spore vores fremskridt ved at gennemgå vores resultater og fiaskoer, og sæt mini mål at hjælpe os mod års overordnede mål. Det er arbejder meget indtil nu, og jeg håber, at rapporten gode fremskridt som året går på. Det holder os motiverede og det er så meget bedre end blot at skrive nogle beslutninger og glemme om dem efter et par uger.

Så uden videre, her er mine mål for året:

Top Mål for 2007

*Triathlon: Train mindst 2x en uge hver for cykel, svømme, løbe, og færdiggøre en olympisk Triathlon i juli 2007. Skriv en kolonne én gang hver anden uge om erfaringerne.

*Styrke træning: Train 3x om ugen, får let masse og definition (og samtidig miste fedt gennem Triathlon uddannelse). Tag et billede i december, og derefter hver 3-4 måneder.

*Yard arbejde: Får du den tilbage i form i december 2006, og derefter klippe en gang om ugen i 1-2 timer for at holde i form. Bør have et pænt vedligeholdt værftet.

*Payoff kreditkort, bil: Indstil betaling planen, foretage regelmæssige indbetalinger. Fejre, når du er færdig!

*Gemme: Braklægning $ ___ nødfond (åben online højde for dette, og derefter overføre penge), så $ ___ pr lønperiode for Liberty Fund (og spore forskellige kategorier inden for Liberty Fund).

*Meditere: Mindst to gange om ugen, meditere for 20-30 minutter.

*Positive Parenting: Bliv en roligere, mere positiv forælder. Stop råben og endefuld. Lære dem med kærlighed. Vil praksis dagligt med kone til at hjælpe mig.

*Forenkle: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Forenkle workday. Forenkle the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Take Action: Må ting at bidrage til at øge bevidstheden og forbedre global opvarmning, fattigdom og Guam's politiske status.

zen-productivity ++
10 Tips til Afslutning Rygning
2006 År i redigering - Et stort år!
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: