Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

6 Tips til pendling til arbejde Bike

Her til morgen, jeg red min cykel i at arbejde (en afstand af cirka 10 miles), og det følte stor. Det var anden gang, jeg har gjort det nu - jeg også gjorde det i sidste uge - og jeg håber at gøre det til et hyppigere ting.
Mit mål er at få noget motion (I'm uddannelse for [...]

Her til morgen, jeg red min cykel i at arbejde (en afstand af cirka 10 miles), og det følte stor. Det var anden gang, jeg har gjort det nu - jeg også gjorde det i sidste uge - og jeg håber at gøre det til et hyppigere ting.

Mit mål er at få noget motion (I'm uddannelse til Triathlon), mens også hjælpe miljøet og spare penge på gas. Med gaspriserne stiger så meget i de sidste par år, er det frustrerende at ikke være i stand til at gøre noget ved det - men nu er jeg.

Selv om det er en smule skræmmende ridning en cykel midt i trafikken, må jeg sige, det var en stor oplevelse. Ikke alene følte jeg mig rigtig godt at få motion, men jeg havde en stor opfattelse af naturen som jeg ledes til at arbejde, og det var en langt mere fredelig og afslappende end den regelmæssige pendler med bil. Jeg håber med tiden opbygge min udholdenhed, så jeg kan ride min cykel til og fra arbejde i mindst tre eller fire gange om ugen, eller endog fem dage om ugen, men for nu er jeg starter ud langsomt, da jeg er ny til cykling.

Tips til Pendling på cykel

  • Planlægningssikkerhed. En af grundene til folk ikke pendler på cykel, selv om de har en cykel, er, at de ikke ønsker at blive svedig. Jeg er heldig, da mit arbejde netop installeret en ny brusekabine, men før, at jeg planlagde at bruge brusebad af et kontor ved siden af, eller bruge brusebad på et nærliggende gym (selv at blive medlem i et motionscenter er billigere end gas) . Du skal desuden sæbe og deodorant og et håndklæde og andre toiletartikler. Så er der spørgsmålet om, hvordan du får dit tøj til arbejde, der er min næste tip.
  • Drop dit tøj til at arbejde i god tid. Du kan pakke dem i en rygsæk, at slid på ryggen, men det bliver din ryg svedig. Du kan også lægge det i en cykeltasker og bære det på et rack, hvilket er en god mulighed, men du vil måske ikke have dit tøj wrinkly eller anden grund. Den løsning, jeg har brugt (og det er ikke en original idé) er at bringe mit tøj til at arbejde dagen før. Dette gælder også sparer nogle ekstra pounds, at jeg er nødt til at bære på min cykel, som er et spørgsmål for en nybegynder som mig. Du kan selv medbringe tøj for resten af ugen. I sidste ende, hvis jeg ride til at arbejde fem dage om ugen, ville jeg være nødt til at tabe en uges værd tøj engang i weekenden.
  • Enhver ol 'cykel vil gøre. Du behøver ikke en fancy væddeløb cykel eller touring cykel eller noget for at pendle. Hvis du har en gammel mountainbike, som jeg gør, det er godt nok. Du behøver ikke at bruge en masse penge på en cykel og redskaber til at komme i gang. Senere, kan du altid bruge flere penge, lidt ad gangen, men uanset hvad du har er godt nok for nu.
  • Har et ekstra rør og værktøjer og knowhow til at ændre en tire. Du ved aldrig, hvis du får en flad, og du ikke ønsker at være fastlåst walking din cykel i flere miles. En patch kit er godt, men det endnu nemmere, hvis du lige har et ekstra rør, en pumpe, og de rigtige værktøjer, så du hurtigt kan ændre punkteres tube for en ny, og lappe den gamle senere derhjemme.
  • Vær sikker. Dette er en no brainer, men det er godt at læse op på tips om cykling sikkerhed (se links nedenfor), før overskriften ud i farlige trafik.
  • It's a blast! Cykling er en masse sjov, som jeg har opdaget i de seneste uger, og ridning at arbejde er meget, meget bedre end kørsel. Prøv det. Du vil elske det.

Som altid har jeg trukket et par links på pendling cykel for y'all:

zen-productivity ++
10 Tips til Afslutning Rygning
2006 År i redigering - Et stort år!
2007: Min største år nogensinde
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: