Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

Bedste 8 måde at løse Modstanderne

Vi har alle haft dem som vi har sat og gå efter vores mål, uanset hvor vi er, eller hvad vores mål kan være: naysayers, modstandere, folk, der sækken sjovt eller ærgre mig, eller fortælle os, kan vi ikke gøre det.
Modstanderne er meget alvorlig sag, selv om de bare synes at være at have lidt sjov [...]

Vi har alle haft dem som vi har sat og gå efter vores mål, uanset hvor vi er, eller hvad vores mål kan være: naysayers, modstandere, folk, der sækken sjovt eller ærgre mig, eller fortælle os, kan vi ikke gøre det.

Modstanderne er meget alvorlig sag, selv om de bare synes at være at have lidt sjov på vores bekostning.Lad ikke dem stoppe dig eller endda langsom du ned.

Hvordan kan du behandle modstandere? Hver en vil være forskellige, men her er et par tip:

  1. Først lærer at identificere dem. Sommetider vi ikke klar over, at en person er ved at blive en detractor. De kan være en nær ven eller ægtefælle eller andre betroede person, så når de håne eller sige negative ting, vi har tillid til dem og tage det til hjerte. Men der en forskel mellem at være realistiske og blot at være en naysayer. Lær at lytte til hvad andre siger, og se, hvad din reaktion er. Hvis det afholder dig, gør du har lyst til at slutte, så måske denne person er ved at blive en detractor.
  2. Se, hvis de har en gyldig punkt. Som jeg sagde, til tider de er bare forsøger at være realistisk. De kan have en god grund til deres negativitet. Skridt tilbage, objektivt tænke over, om de er opdrager en reel forhindring, der skal overvindes, og i givet fald finde ud af, hvordan man kan overvinde den. Det er sjældent uoverstigelige. Hvis du vil det nok, kan du finde ud af en løsning. Nu, hvis de ikke har et gyldigt argument, læs videre.
  3. Zap eventuelle negative tanker, de giver dig. Modstanderne er en måde at tage deres negative tanker og overføre dem til dig. Pludselig er der en frø af tvivl. Og det kan vokse ind i et kæmpestort egetræ i tvivl, med rødder at rive op grundlaget for dine mål. Stop de negative tanker så hurtigt som muligt. Tryk dem ud, og tænke positive tanker i stedet. Lad ikke dem til at overvinde dig.
  4. Indser, at der altid vil være modstandere, og lad dem slide off du gerne vand på en and ryg. I hvert enkelt menneskes liv, vil der være mindst én detractor, hvis ikke mere. Du kan ikke helt undgå dem. Men du behøver ikke at lytte til dem. Bare smil, og lad dem snakke. Deres ord kan ikke stoppe dig. De har ingen effekt på dig, hvis du ignorerer deres ord.
  5. Konfrontere dem, og få dem på din side. Undertiden detractor er nogen tæt på dig, en person, du ikke kan ignorere. Hvis ja, er det bedst at mobilisere hjælp fra denne person i stedet for at kæmpe imod dem. Gør dette så tidligt som muligt. Fortæl dem, at dette mål er meget vigtigt for dig, og du kan ikke gøre det uden deres hjælp. Fortæl dem, at du er klar over de er i tvivl, men du virkelig har brug for dem til at være positive, og støtte dig. De kan være dine bedste allierede, i stedet for din værste detractor.
  6. Grine sammen med dem. Sommetider mennesker er ubehageligt, når du foretager en ændring, og derfor for at lette dette ubehag, de vil gøre vittigheder eller drille dig. Dette er sandsynligvis har mindre at gøre med dig, end den gør med deres ubehag. De ved ikke, hvordan andre at beskæftige sig med denne ændring. Indse dette, og bare grine. Hvis du tager det som en flink vittighed, undertiden dette vil afvæbne dem. De kan fortsætte med at vittigheder, men det vil ikke være så spændt og vil ikke have så stor en effekt på dig, hvis du lige holde griner.
  7. Har counterarguments klar, og informere dem. Sommetider folk er bare misinformeret. De kunne have misforståelser om, hvad du gør. Kender alle deres argumenter, og den fælles potentielle argumenter, og har counterarguments klar. Må din forskning, og være meget orienteret. Prøv derefter at opdrage dine detractor. Hvis du gør det rigtige, med en positiv, oprigtig holdning, risikerer du faktisk at få personen til at lytte, og måske endda ændre deres sind. Hvis ikke, i det mindste du vide bedre, og du behøver ikke lade deres argumenter skabe tvivl i dit sind.
  8. Vær sikker på, at du laver noget godt. Undertiden er der intet du kan gøre. Du kan ikke vinde dem over, kan du ikke undgå dem, kan du ikke grine med dem. Så skal du bare ignorere dem, og holder fortælle dig, at når du nå dit mål, vil det være din belønning for varige denne detractor.

Igen, vil der altid være modstandere i dit liv. Men de er bare flere forhindringer, som du har til at overvinde for at komme til dit mål. Der vil altid være forhindringer, men hvis du tror positive, og søge løsninger, kan du slå dem (eller få dem til at slutte dig).

Se også:

Forrige post: Top 20 Motivation hacks - #8

Næste post: Top 20 Motivation hacks - #7

zen-productivity ++
5 måder GTD hjælper dig med at opnå dine mål
Alow dig selv at være glade og stolte af dine fremskridt
Er dine dage Crazy? Take Control
Beginner's Guide to GTD
Ben Franklin's hack sammenknebne - sporing mine mål
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: