Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

Få Sunde og Fit, del 2 - Udøvelse Edition

I del 1 i denne serie om Getting Sunde og Fit, jeg dækket nogle regler for at spise sundt. I dag vil jeg dække nogle bestemmelser for, og i morgen, jeg planlægger at skrive om at holde fast ved en øvelse Plan.
Først vil jeg sige: spise sundt er et fantastisk grundlag for at blive fit og sund, men øvelse er [...]


I del 1 i denne serie om Getting Sunde og Fit, jeg dækket nogle Regler for madlavning Sund . I dag vil jeg dække nogle bestemmelser for, og i morgen, jeg planlægger at skrive om at holde fast ved en øvelse Plan.

Først vil jeg sige: spise sundt er et fantastisk grundlag for at blive fit og sund, men øvelse er, hvad der virkelig vil få dig der. Faktisk, du kan gøre for en, og ikke den anden, men du vil kun være halvvejs der, virkelig. Du har brug for begge dele.

Regler for udøvelse
Jeg har haft en nogenlunde konstant i mere end et år nu - første gang i december 2005, begyndte jeg et temmelig ambitiøst kører programmet. Faktisk er omkring en måned efter jeg begyndte at løbe, jeg har et stort hoved og besluttede jeg vil forsøge at uddanne sig til og gennemføre en maraton. Efter nogle kampe i løbet af året, jeg afsluttede maraton i december 2006. I år er jeg uddannelse til Triathlon, at lære at cykle og svømme ud til at fortsætte mit kører.

Så jeg har lært en masse om udøver i det seneste år. Ikke alene er jeg learning by doing, men jeg har lært en masse fra andre bøger, som jeg har købt, og websteder, som jeg har været løbende forskning.

Det følgende er nogle af de tips jeg har til dem, der ønsker at indlede og opretholde en sund øvelse program.

Øvelse Regel # 1: Start i dag, og kun gøre noget for at få dig i gang. Det er ligegyldigt, hvad motion du vælger, blot starte. Jeg tror, gåture og kører er store muligheder for at starte, fordi du ikke behøver at betale for at deltage i en gym eller få fancy udstyr. Alt hvad du behøver er et par sko. Jeg startede med et gammelt beat-up par sneakers, og ikke købe reelle kører sko, indtil jeg havde gjort det et par uger. Svømning og cykling er to store øvelser Også selv om.

Øvelse Regel # 2: Stop gør undskyldninger. Jeg ved af erfaring - at vi alle har en million undskyldninger. Ikke tid nok. Ikke plads til at arbejde ud. Jeg er træt. Jeg har ikke pengene. Disse er alle en masse lort. Jeg bebrejder ikke nogen for at gøre disse undskyldninger, fordi jeg har fået dem selv, men sandheden er, at vi rationalisere, så vi kan fortsætte med at være dovne. Det er ikke så hårdt, som du tror. Bare sæt en dato med dig selv eller din ægtefælle eller en ven, at komme ud for kun 10 eller 15 minutter i dag, og gå eller jogge. Nej! Stop gør undskyldninger!

Øvelse Regel # 3: Bare sætte på din kører sko, og komme ud af døren. Det er alt du skal gøre. Resten vil blive meget lettere, end du tror. Det er den oprindelige inerti, at vi må overvinde. Når du har gjort dette, er det faktisk forfriskende og sjovt.

Øvelse Regel # 4: Start ud små, og langsomt. Du kan starte et program fyldt med vim og vigor, klar til at løbe en maraton eller løfte store vægte. Hold dig selv tilbage. Hovedårsagen er, at hvis du starter langsomt, du er mere tilbøjelige til at lykkes, og hvis du starter ved at forsøge at gøre for meget, vil du mere sandsynligt brænde ud, og mislykkes. Hvis du tror, du kan køre i 30 minutter, kun køre 10 eller 15 til at begynde med, og derefter langsomt stige i løbet af et par uger. Prøv i 2-3 gange om ugen i starten, med det mål at udøve i mindst 30 minutter fem gange om ugen, i sidste ende. De afledte fordele - og det er en stor en - er, at hvis du holder dig tilbage, bliver du ivrig efter at komme til din næste træning, når du vil udføre noget mere end denne ene. Og at iver er et fantastisk løft.

Øvelse Regel # 5: Gør dit mål offentlige. Skriv det på din blog. Fortæl din familie og venner. Sign up for et websted, som Traineo.com , Hvor dine workouts og vægttab er sendt til flere "drivkraft", som du vælger. For mit maraton og Triathlon mål, jeg begyndte at skrive en kolonne hver anden uge for min lokale avis, som en dagbog for min personlige rejse langs vejen. Positive offentligt pres vil holde dig motiveret for en længere periode - vil du ikke ønsker at lade folk ned og ser dårligt. Lad ikke presset op - når du gør det, din motivation vil gå væk.

Øvelse Regel # 6: Beløn dig selv. Lav en liste over mini mål, og ved siden af hver en liste et passende vederlag. For eksempel, hvis du bare gå ud og jog i dag, tillader dig selv at købe en bog på Amazon. Hvis du kan gøre det for to dage, give dig selv en is. Hvis du kan gøre det for en uge, købe nogle sange for dig iTunes. Uanset hvilke belønninger arbejde for dig - det være sig sko, tøj, en massage, en tatovering, eller hvad, så lad dig selv have dem efter de mini mål. Bare gør det ikke for meget slik!

Øvelse Regel # 7: Tillad dig selv tilstrækkelig hvile. Nogle mennesker forsøger at køre hårdt hver dag, eller workout hårdt hver dag. Bare husk, at dine muskler har brug for hvile for at komme sig. Hvis du ikke lade dem igen, du er bare konstant at bryde dem ned. Følg hårdt nem regel: efter en dag med hårdt arbejde, gå let eller resten den næste dag. Også, du skal have mindst en dag for resten hver uge. Kroppen kan kun tage så meget, før det begynder at bryde sammen. Lad ikke det kommer til det punkt. Mange meget kloge mennesker har sagt, at resten er lige så vigtig som motion, når det drejer sig om at forbedre ydeevnen.

Øvelse Regel # 8: Tænk positivt. Dette er sandsynligvis det bedste regel i flok. Det har hjulpet mig på utallige måder. Enhver tid, at en negativ tanke kommer i dit hoved ( "Jeg kan ikke gøre det!" "Det er for hårdt!" "Jeg føler mig ikke lide at arbejde ude nu!" "Jeg ønsker at stoppe!" "Jeg føler mig doven i dag ! "), blot skubbe den ud. Squash det. Og derefter erstatte det med positive tanker: Jeg kan gøre det! Jeg er stærk! Dette er ikke for hårdt! Hvis Leo kan gøre det, så kan jeg! Dette er ikke noget problem! Jeg er sej! Jeg er awesome !!!!!! Positiv tænkning får du tidligere enhver øvelse barriere.

Øvelse Regel # 9: Må ikke være motiveret kun ved vægttab mål.Hvis du bare forsøger at tabe sig, vil du højst sandsynligt stoppe. Hvorfor? Jeg har ingen idé, men det er sandt. Har andre drivkraft: Gør det til at føle sig godt, for den store energi du får, til at sænke din medicinske regninger, til at leve længere, for at nyde livet mere, til at se bedre ud, for at være stærkere, for at være sundere, at opnå noget værd, at overvinde en udfordring. Lav en liste over de grunde, du ønsker at udøve og sender dem et eller andet sted. Og ja, skåret ud et billede fra et blad, som vil motivere dig og efter at op også. Miste vægt er et stort mål, men ikke lade den være din eneste.

Øvelse Regel # 10: Hvis du dumper, stå op, børste selv ud og starte forfra. Vi er alle mislykkes tider. Uanset hvor store vi er, vi ikke. Jeg har glemt workouts masser af gange i de sidste år, men det vigtigste er, at jeg bare komme tilbage på, at hesten igen. Jeg kan ikke lade det stoppe mig fra at fortsætte. Se på det som jeg: Det er en lang vej foran os, og lidt problemer på vejen er blotte bumps i vejen. Lad ikke en bule i vejen stoppe dig fra at fortsætte din rejse.

Øvelse Regel # 11: Hvis du kan, få en workout partner. Det er en meget motiverende. Hvis du ved, du er nødt til at mødes med en til træning, du er mere tilbøjelige til at holde denne udnævnelse. Men hvis din partner har til at annullere eller anden grund, skal ikke lade det stoppe dig fra at arbejde på din egen.

Øvelse Regel # 11: God fornøjelse! Udøvelse kan og skal være sjovt. Lad ikke det være smertefulde. Hvis det er tilfældet, bremse en smule, og nyde naturen. Øvelse i et dejligt sted, med vand eller træer. Træk vejret dybt og nyde den friske luft! Se på, at solopgang eller solnedgang! Den dag er strålende, og du bliver en del i den fuldt ud. Livet er fantastisk!

zen-productivity ++
Nå målene med min søn: Vores Harry Potter Marathon
Baby Makes Otte: Raising Seks Kids - Del 1
Baby Makes Otte: Raising Seks Kids - Del 2, organisation udgave
Email Zen: Clear Out din indbakke
Få Sunde og Fit, del 1
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: