Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

Frivilligt arbejde

Denne sidste jul, jeg ønskede at få mine børn i den virkelige ånd jul, så vi kiggede på mulighederne for at volontøren eller donere penge til gode årsager i sidste måned. Vi nød det så meget, at vi ønsker at fortsætte det året rundt. Det er en fantastisk følelse at gøre noget godt.
Vi har deltaget i Angel [...]


Denne sidste jul, jeg ønskede at få mine børn i den virkelige ånd jul, så vi kiggede på mulighederne for at volontøren eller donere penge til gode årsager i sidste måned. Vi nød det så meget, at vi ønsker at fortsætte det året rundt. Det er en fantastisk følelse at gøre noget godt.

Vi har deltaget i Angel Tree program, hvert af vores børn at købe gaver til et barn, hvis forældre er i fængsel. Det var meget sjovt. Vi har også doneret brugt legetøj i god stand, at børn ikke lege med længere til Frelsens Hær bjærgsomhed butik. Vi ser ind i, hvordan man kan hjælpe serverer mad til de hjemløse suppe køkken her på Guam.

Vi besluttede også at volontør for Frelsens Hær klokke-ringen opgaver. Konen tog tre af de børn en dag, og jeg var planlagt til at tage to næste dag. Men jeg fik stukket på arbejdspladsen, kunne ikke samle børnene op i tide, og endte med at gøre det hele fra min ensom.

Efter ringen klokken og whistling jul julesange (Jeg har glemt ord) i to timer, her er mine tips til alle, der gør dette:

1.Bring vand og snacks. To timer er længere tid end du tror, og du helt sikkert få tørstig og jeg fik temmelig sulten (det var omkring middag tid).

2.Gør det ikke alene. To timer efter ringede en klokke og whistling uden pause er meget trættende. Hvis du har dine børn, i det mindste, er der en lille smule af en pause, og hvis du har en anden voksen, kan du slags give hinanden pauser.

3.Bring en falsning stol. Dette går med nr. 2 ... hvis der er mere end én af jer, en person kan tage en pause, mens andre er ringer klokkerne og sang.

4.Print ud Christmas Carol lyrics. Jeg kan ikke huske alle de ord til nogen julesange. Ikke engang ringlen Klokker. Så kan skrive dem ud og synge dem med dine børn. Det er meget festligt.

5.Bring Santa hats. Det er sjovt og lystig og fuld af julen ånd. Også have ringlen klokker. Komme ind i ånden i det!

6.Må ikke pres nogen. Jeg har altid føle skyld, hvis jeg går fra klokken ringers uden donere mindst nogle forandringer. Men som en klokke ringer, jeg så det fra en anden synsvinkel. Jeg har ikke dømme nogen, og forsøgte ikke at stirre på folk, da de gik af, så ville de ikke tror, jeg var dømme dem. Jeg tror, at folk føler sig stadig skyldig anyways, men jeg har aldrig villet have, at nogen føler sig som de var forpligtet til at donere. Jeg stadig har masser af donationer anyways. Folk var meget generøs, og hvad de kunne give, var jeg meget appreicative - fra $ 5 til 5 cents!

Uanset hvad du gør, volontør for noget. Du vil elske det, og de organisationer, som du hjælpe vil elske dig for det. Frivillige er et stort behov for råvarer.

zen-productivity ++
Hvordan jeg blev en A-menneske
Mind som vand
Min GTD Gennemførelse
Opskriften på en flad mave
3 trin til en permanent Clear Skrivebord
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: