Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

Love Life, Ikke Stuff


Forelske sig i livet.

Post skrevet af Leo Babauta .Følg mig på Kvidre .

Vi er forelsket i ting - med shopping, med erhvervelse, med eje, med indsamling.

Lad os begær efter liv i stedet.

Vores besættelse med ting er blevet usundt.Når vi har et tomrum i vores liv, vi køber ting.Når vi har problemer, vi køber ting.Og disse ting bliver mere og dyrere, større, blankere ...mere spild.

Denne besættelse med ting fører til at eje et parti, der har en masse rod ...og alligevel er det her ikke fylde vores liv med mening.

Det fører til dyb gæld, fra at købe så meget, og kræver større huse og opbevaring rum til at indeholde alt.Finansielt set er vi dårligere stillet end nogensinde på grund af denne besættelse med kram.

Vi køber ting, når vi er deprimeret, vi køber ting for andre til at vise, hvor meget vi elsker dem ...og på denne måde, tingene har adskilt os fra faktisk beskæftiger sig med vores følelser, blokeret os fra virkeligt forbinder med andre.

Lad os erstatte at Lust for stuff med en lyst til livet.

Nogle ideer:

  • Genopdage en passion for livet.Få uden og føle naturen, værdsætte skønhed af verden omkring dig.Få aktiv, skal du gøre nogle havearbejde eller yardwork, spille en sport, gå en tur, tage en tur, gå en svømme, ride en cykel.Feel liv coursing gennem dig.Indånder det i.
  • Giv oplevelser som gaver, ikke stuff.I stedet for shopping for nogen kommer fødselsdage eller jul, tænke på en oplevelse, du kan give dem i stedet.En dag med dig, laver noget sjovt, hængende ud, madlavning, spiller, taler, udforskning.En sjov tid i en park eller en strand.Noget andet end hverdagen.En oplevelse er langt mere relevant end et objekt.
  • Slut med andre.I det virkelige liv.Hvis du ikke har hængt ud med en ven for nylig, giver ham et opkald og gå hænge ud.Få dit barn væk fra TV eller video game afspiller og tage hende uden at gøre noget.Gå på en dato sammen med din partner.Besøg din mor eller bedsteforældre.Og være til stede, mens du er sammen med dem - virkelig lytte, virkelig være der.
  • Deal med dine følelser.Hvis du har behov for at købe ting, at shoppe, når du har følelsesmæssige problemer, være mere opmærksom på dette.Derefter behandle de underliggende følelser i stedet for at bruge shopping som en måde til at glemme alt om dem.Hvis du er deprimeret, eller nervøse eller ensomme, beskæftige sig med dem.Finde løsninger, finde ud af, hvad der skaber dem.Gode nyheder: oplever livet, bliver aktive, og for at forbinde med andre alle hjælpe dig håndtere disse følelsesmæssige problemer.
  • Afbryd din tilknytning til ting.Sommetider jeg tilbageholdende med at give noget op, selv om jeg egentlig ikke bruge det.Og det er, når jeg spørger mig selv: "Hvorfor?" Hvad holder mig tilbage fra at komme af med denne besiddelse? Undertiden elementet har en følelsesmæssig forbindelse, men så er jeg klar over, at det er bare en genstand, er det ikke de følelser eller den faktiske årsag til sindsbevægelse.Så jeg vil tage et billede af elementet, uploade den til min computer, og slippe af objektet.Jeg føler mig befriet, fordi jeg har brudt en vedhæftet fil til et fysisk objekt (men gemt i hukommelsen).Hvis du er knyttet til et objekt, finde ud af hvorfor - det er ikke sundt i det lange løb.
  • Indse, at livet ikke ting, er det spørgsmål.Objekter er bare objekter - hvis du taber dem, hvis de bliver stjålet eller ødelagt ...det ikke er en big deal.De er bare objekter - ikke dit liv.Dit liv er den række af øjeblikke, der er dampkogte gennem din bevidsthed lige nu, og hvordan du bruger disse øjeblikke, og hvad du udfylde dem med, er, hvad der reelt spørgsmål, ikke hvad du fylde dit hjem med.Ved udgangen af denne korte rejse, vil du se tilbage og huske dine erfaringer, de mennesker, du elskede, og som elskede dig tilbage, de ting du gjorde og ikke gjorde.Ikke de ting, du havde.

--
Læs mere om forenkling i min bog, The Power of Mindre .

zen-productivity ++
A Beautiful Metode til Find Fred i sindet
Be Still.
Indånder.
Hvordan Give Ændringer Everything
Sådan Stop fungerer som sådan en stor Baby
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: