Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

Min GTDGennemførelse

Se også: nybegynder's guide til GTD.
En foretrukne emne blandt GTDers er beskriver deres GTDgennemførelse. Jeg vil ikke forsøge at være et ikke-konformistiske her - jeg vil hoppe på den vogn.
Som med de fleste GTDers, jeg har prøvet en række forskellige opsætninger. Det vil være min næste post. For nu, lad mig beskrive min nuværende opsætning:

Pocket notesbog - [...]

Se også: nybegynder's guide til GTD.

En foretrukne emne blandt GTDers er at beskrive deres GTD gennemførelse. Jeg vil ikke forsøge at være et ikke-konformistiske her - jeg vil hoppe på den vogn.

Som med de fleste GTDers, jeg har prøvet en række forskellige opsætninger. Det vil være min næste post. For nu, lad mig beskrive min nuværende opsætning:

  • Pocket notesbog- Jeg bærer dette rundt overalt blot som et capture værktøj. Alle tanker, to-dos, projekter, kalender stuff at jeg indsamle mens jeg ikke er på computeren bliver fanget i notesbogen og overført til min indsats lister eller kalenderen senere. Jeg har også været at eksperimentere med PocketMod , Og hvad jeg virkelig ønsker, er en Moleskine Pocket notesbog , Men jeg holder fortæller mig, at kølighed af Moleskine ikke begrunde sin merudgift på toppen af den frie notesbøger, jeg får på arbejdspladsen.
  • Musiknumre- Dette smukke program , Skrevet i Ruby on Rails, blev skrevet specielt til GTD, og efter at have prøvet mange andre online og offline-apps, dette er absolut den bedste. Jeg bruger det til alle mine sammenhæng handling lister, min en dag / måske listen, min venter for listen, og mine projekter.
  • GCal- OK, jeg er ikke første GTDer at elske Google Calendar, men det er simpelthen det bedste, og det tager sig af alle mine kalenderløsninger behov. For hårde landskab kun.
  • Gmail- Et andet populært e-mail-app med GTDers, intet andet sammenligner. Det klipper.
  • Misc- Andre end disse vigtigste redskaber, jeg har en indbakke i hjemmet og på arbejdsmarkedet, arkivering systemer på begge steder, og et very clean desk .

A few other posts on GTDimplementations:

Se også:

zen-productivity ++
Få Sunde og Fit, del 1
Få Sunde og Fit, del 2 - Udøvelse Edition
My Morning Rutinemæssig
Hvordan jeg blev en A-menneske
Mind som vand
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: