Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

My Morning Rutinemæssig

I dag vil jeg starte en ny vane: min morgen rutine (at være ærlig, jeg begyndte for et par dage siden). Alle i denne måned vil jeg fokusere på at gøre min morgen rutine en daglig vane.
Jeg har faktisk prøvet forskellige versioner af en formiddag rutine i det forløbne år, og har haft dem utroligt. Jeg har blot ikke sidder med en [...]


I dag vil jeg starte en ny vane: min morgen rutine (at være ærlig, jeg begyndte for et par dage siden). Alle i denne måned vil jeg fokusere på at gøre min morgen rutine en daglig vane.

Jeg har faktisk prøvet forskellige versioner af en formiddag rutine i det forløbne år, og har haft dem utroligt. Jeg har blot ikke sidder med en for en hel måned eller mere, og det er målet i denne måned.

Grunden til, at jeg gerne have et morgen rutine er, at ikke kun instill en følelse af formål, fred og ritual til min dag, men det sikrer, at jeg får nogle ting gjort hver morgen ... nemlig mine mål. I'm annullering formiddag tid som en tid med fred og ro, og tid til at tage små skridt hver dag i retning af mine mål.

Her er min morgen rutine, på det tidspunkt (med forbehold tweaking senere):

Formiddag Rutinemæssig

  1. Kølvandet på 4:30
  2. Drikker vand.
  3. Set 3 De fleste vigtige ting (MITs) for i dag.
  4. Fix frokoster for børnene og mig selv.
  5. Spise morgenmad, læse.
  6. Øvelse (løbe, cykle, svømme, styrke, eller yardwork) eller meditere.
  7. Brusebad.
  8. Wake kone og børn på 6:30

Et par forklaringer: Den MITs at jeg sat for dagen vedrøre mindst ét element i retning af en af mine mål, og det er formentlig den 1-2 ting, jeg skal udfylde på arbejdspladsen. Der vil være mere at jeg i løbet af dagen, men mit fokus vil være at slutte mindst disse tre MITs.

Med hensyn til motion og meditere post, jeg har en tabel, hvor jeg en øvelse hver morgen (med undtagelse af fredag, hvor jeg planlægger at meditere i mindst 10-15 minutter). Faktisk har jeg også ofte øvelse om aftenen også, så nogle dage I'll have to workouts - måske en cykel om morgenen og svømmer i aften, for eksempel. Min krop er stadig at vænne sig til dette, så vi vil se, hvordan det fungerer ud.

Som for at vågne på 4:30, jeg først begyndte at gøre det inden for de sidste par måneder - før, at det var 5:00 og 5:30, og før sidste år jeg vågnede på 6:30, så jeg har virkelig bliver et tidligt menneske bare i det seneste år. Jeg skrev mere om det her .

Look for updates to my goal of sticking to my Formiddag Rutinemæssig this month.

Se også:

zen-productivity ++
Baby Makes Otte: Raising Seks Kids - Del 1
Baby Makes Otte: Raising Seks Kids - Del 2, organisation udgave
Email Zen: Clear Out din indbakke
Få Sunde og Fit, del 1
Få Sunde og Fit, del 2 - Udøvelse Edition
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: