Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

Nå målene med min søn: Vores Harry Potter Marathon

I december, min søn Rain (som vendte 9 i januar) og jeg, der er fastsat om en søgen: at læse de første fem Harry Potter bøger, før filmen kommer ud på den 13 juli, 2007. Det gav os omkring syv måneder at læse fem bøger, men hvis du har læst disse bøger, skal du vide, at de er ret [...]


I december, min søn Rain (som vendte 9 i januar) og jeg, der er fastsat om en søgen: at læse de første fem Harry Potter bøger, før filmen kommer ud på den 13 juli, 2007. Det gav os omkring syv måneder at læse fem bøger, men hvis du har læst disse bøger, skal du vide, at de er temmelig lang (især de sidste par).

Det er også en større udfordring, fordi min søn kun bor sammen med mig i tre dage om ugen. Men som min datter sagde, regn og jeg er begge meget opsat på mennesker, og vi har vist sig at være op til den udfordring.

Så langt vi zipped gennem de to første bøger og er næsten færdig med den tredje. Det efterlader os med to lange bøger at læse i fem måneder, og jeg er positivt, vi kan gøre det. Vi kunne endda begynde den bog 6 før filmen kommer ud. På de dage, at Regn er med mig, læser vi om aftenen, og så jeg vågner han tidligt op (som regel på 5:30) for at læse igen i morgen. Og når han ikke er med mig, jeg ofte kalder ham op og læse over telefonen om aftenen, da han læser sammen med sin egen kopi ved hans mors hus.

Det har været en stor oplevelse, gør dette Harry Potter maraton med regn. Vi har læst før, men aldrig med denne frekvens, og vi bruger mere kvalitetstid alene end nogensinde før. Det er også stor forsøger at nå et mål med ham, fordi ikke kun give mig en god følelse, som vi nå vores milepæle på vejen, men det giver ham den store fornemmelse for. Så ikke blot er det, vi bruger meget tid sammen, og have det sjovt, men jeg er undervisning ham, hvordan man kan udrette mål også.

Dette har været så stor, at jeg ønsker at gøre det samme slags ting med mine andre børn. Jeg har seks af dem, så gør det lidt af en udfordring. Jeg ønsker at gøre noget, der er forskellige for hver af dem, noget, som vi kan have det sjovt gør samtidig lære at nå mål sammen.

zen-productivity ++
10 Tips til Afslutning Rygning
2006 År i redigering - Et stort år!
2007: Min største år nogensinde
6 Tips til pendling til arbejde Bike
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: