Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Danish

Opskriften på en flad mave

I lang tid, jeg ønskede at tabe sig. Jeg ved nu, at det er en fejltagelse. Vægt kun er én faktor - lean muskelmasse, kropsfedt procent, hofte til taljen ratio osv. er alle lige så vigtigt.
Efter det, jeg ønskede at få seks-pack abs. Det er også en dum mål. Først og fremmest mest [...]


I lang tid, jeg ønskede at tabe sig. Jeg ved nu, at det er en fejltagelse. Vægt kun er én faktor - lean muskelmasse, kropsfedt procent, hofte til taljen ratio osv. er alle lige så vigtigt.

Efter det, jeg ønskede at få seks-pack abs. Det er også en dum mål. Først af alt, de fleste mennesker ikke er genetisk programmeret til at få disse typer af ABS. Sekund, selv supermodels og mandlige modeller, der er seks-packs ikke har dem hele tiden. Normalt de har lidt fedt, og derefter brænde det ud i de kommende uger, før et foto skyde.

Så mit mål nu er at have en flad mave. Det bør virkelig være at komme ned på et acceptabelt kropsfedt procent, men jeg dont 'have en nem måde at måle det. En flad mave kan måles i spejlet eller ved min kone. Jeg behøver ikke at have defineret abs, men blot mister nogle af mine mave fedt og få det til at være fladere. For mig, som vil tage sig godt ud, føler godt, og være sundere.

Jeg har gjort min forskning, og ved at lære, hvad der virker så vidt for mig, her er de tre trin til en flad mave:

1.Hjerte, hjerte, hjerte. Gør alt det abs øvelser i verden ikke vil gøre noget, hvis du har et lag af fedt dækker den. Doing styrke uddannelse, eller løfte vægte, ville hjælpe, men ikke så meget som aerobe motion. Så min plan er at fortsætte min kører, og der tilsættes i svømning og cykling. Jeg planlægger at gøre mindst 30 minutters cardio 6 dage om ugen. På nogle dage jeg vil gøre mere - 45 minutter, en time, to timer, endnu mere på de lange dage. Jeg vil starte ud kort for cykel og svømme, ligesom jeg gjorde med at køre, indtil jeg opbygge min udholdenhed. En hurtig bemærkning: interval træning er også stor, og jeg vil tilføje, at i efter min udholdenhed er bedre. Hvis du ønsker at tilføje nogle ab øvelser i efter hjerte, det er stort, men sørg for at arbejde hele din torso, ikke kun den øvre abs - som omfatter den nederste abs, lavere ryg og muskler, der indhyllingsafstand dine sider.

2.Mindre fedt og sukker. Det er så enkelt. Den amerikanske kost er typisk fyldt med fedt og sukker, og du vil aldrig få en flad mave på denne opskrift. Klippes ud kød, hvis du kan, og endnu bedre, skåret ud mejeriprodukter og æg. Men hvis du ikke kan, i det mindste spise magert kød (fedtfattigt Tyrkiet, skind Kyllingebryst, magert oksekød, fisk), og holde sig væk fra stegt mad og for mange sukkerholdige desserter. Det betyder ikke, er du nødt til at sulte dig selv - hvis du spiser sundt, kan du faktisk spise en masse - eller berøve dig for meget, men kun spiser de dårlige ting i moderation. Veganer kost er den bedste, især hvis det er afbalanceret, rige på vegetabilsk protein og calcium og mineraler, fuld af frisk frugt og veggies og høj i fiber.

3.Giv det Time. Hvis du vil have en flad mave i 3 uger, eller to måneder, glem det. Miste fedt tager tid, og det er usundt at tabe for meget vægt for hurtigt. Målet til 1-2 lbs. en uge. Gradvis vægttab er sundere og mere tilbøjelige til at være holdbar over tid. Gå til en livsstil ændring, noget du kan leve med resten af dit liv, eller vil du bare yo-yo. Det er et maratonløb, ikke en sprint.

Nogle links til flad mave læsning:

Traineo: At opnå en flad mave

Go Ask Alice!: Jeg vil have en flad mave!

Fire hemmeligheder til en flad mave

zen-productivity ++
Få Sunde og Fit, del 2 - Udøvelse Edition
My Morning Rutinemæssig
Hvordan jeg blev en A-menneske
Mind som vand
Min GTD Gennemførelse
Zen Habits - Danish
Søg på vores website: