Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

10 Tips for Avslutte Smoking

Jeg har nylig feiret min ett års jubileet for å slutte å røyke. Vel, til slutt avslutte ... som de fleste røykere, jeg hadde prøvd å slutte mange ganger og mislyktes. Men dette avslutter fast, og jeg vil dele de 10 tingene som gjorde denne avslutte vellykket når de andre mislyktes.
1.Forplikte Thyself Fullt. I avsluttes som [...]


Jeg har nylig feiret min ett års jubileet for å slutte å røyke. Vel, til slutt avslutte ... som de fleste røykere, jeg hadde prøvd å slutte mange ganger og mislyktes. Men dette avslutter fast, og jeg vil dele de 10 tingene som gjorde denne avslutte vellykket når de andre mislyktes.

1.Forplikte Thyself Fullt.I avsluttes som mislyktes, jeg var bare halvparten inn i det. Jeg sa jeg ville slutte, men jeg har alltid følt seg på baksiden av hodet mitt at jeg mislykkes. Jeg ikke skrive noe ned, det gjorde jeg ikke fortelle alle (kanskje min kone, men akkurat her). Denne gangen jeg skrev det ned. Jeg skrev ned en plan. Jeg blogged om det. Jeg gjorde et løfte til min datter. Jeg fortalte familie og venner var jeg slutte. Jeg gikk på nettet og begynte en avslutte forum. Jeg hadde belønninger. Mange av disse vil være i følgende tips, men poenget er at jeg har full begått, og det var ingen vei tilbake. Jeg ikke gjorde det lett for meg å mislykkes.

2.Lag en plan. Du kan ikke bare opp og si: "Jeg vil avslutte i dag." Du må forberede deg. Planlegg det. Har et system for belønning, en støtte system, en person til å ringe hvis du er i trøbbel. Skriv ned hva du gjør når du får en trang. Skrive den. Legge det opp på veggen, både hjemme og på jobb. Hvis du venter til du får lyst til å finne ut hva du skal gjøre, har du allerede tapt. Du må være klar når de oppfordrer kommer.

3.Kjenn Motivasjon. Når oppfordrer kommer, tankene dine vil rationalize. "Hva er det skade?" Og du vil glemme hvorfor du gjør dette. Vet du hvorfor du gjør dette før som oppfordrer kommer. Er det for barn? For din kone? For deg helse? Så kan du kjøre? Fordi jenta du liker liker ikke røykere? Har en svært god grunn eller grunner for å slutte. Føre dem ut. Skrive dem ut. Sett den på en vegg. Og minne deg selv på disse grunner hver dag, hver trang.

4.Ikke ett vindpust, Ever (Nei). Hjernen er en lur ting. Det vil fortelle deg at en sigarett vil ikke vondt. Og det er vanskelig å argumentere med at logikken, spesielt når du er midt i en trang. Og de oppfordrer er super vanskelig å argumentere med. Ikke gi i. Fortell deg selv, før oppfordrer kommer, at du ikke vil røyke en eneste vindpust, helt nytt. Fordi sannheten er at et vindpust VIL vondt. Et vindpust fører til et annet, og en tredje, og snart du ikke slutte, du er røyking. Ikke lure deg selv. En enkelt drag vil nesten alltid føre til en lavkonjunktur. IKKE TA ET ENKELT vindpust!

5.Delta i et forum. En av de tingene som bidro mest i denne avslutte ble et elektronisk forum for quitters (quitsmoking.about.com) ... du ikke føle deg så alene når du er ulykkelig. Misery loves company, tross alt. Gå online, presentere deg selv, bli kjent med andre som går gjennom de samme ting, legge om crappy erfaring, og lese om andre som er enda verre enn deg. Best regelen: Post Før Du røyk. Hvis du setter denne regelen og hold deg til den, må du gjøre det via trang. Andre vil snakke deg gjennom den. Og de vil feire med deg når du gjør det gjennom den første dagen, dag 2, 3 og 4, uke 1 og utover. Det er mye moro.

6.Belønn deg selv. Set up a plan for your rewards. Definitely reward yourself after the first day, and the second, and the third. You can do the fourth if you want, but definitely after Week 1 and Week2.And month 1, and month 2.And 6 months and a year. Make them good rewards, that you’ll look forward to: CDs, books, DVDs, T-shirts, shoes, a massage, a bike, a dinner out at your favorite restaurant, a hotel stay … whatever you can afford. Even better: take whatever you would have spent on smoking each day, and put it in a jar. This is your Rewards Jar. Go crazy! Celebrate your every success! You deserve it.

7.Utsettelse. Hvis du har en trang, vent. Gjør følgende: ta 10 dype breaths. Drikk vann. Spise en snack (først det var candy og tannkjøtt, så jeg byttet til sunnere ting liker gulrøtter og frosne druer og pretzels). Ring din støtte person. Innlegg på smoking cessation forum. Mosjon. Gjøre hva det tar, MEN FORSINKELSE, FORSINKELSE, forsinkelse. Du vil gjøre det gjennom det, og oppfordrer vil gå unna. Når det skjer, feire! Ta det med en trang på en tid, og du kan gjøre det.

8.Erstatt Negative Vaner med Positive Ones. Hva gjør du når du er stresset? Hvis du reagerer på stress med en sigarett, må du finne noe annet å gjøre. Deep puster selv massasje av min nakke og skuldre, og oppgaven har jobbet underverk for meg. Andre vaner, for eksempel hva du gjør først i morgen, eller hva du gjør i bilen eller hvor du vanligvis røyker, skal erstattes med bedre, mer positiv seg. Running er min beste positive vane, men jeg har et par andre som erstattet røyking.

9.Gjør det gjennom Hell Week, da pokker Week, og du Golden. Den vanskeligste delen av å slutte er det første av to dager. Hvis du kan komme forbi at du har bestått nikotin tilbaketrekking scenen, og resten er mest psykisk. Men hele den første uken er helvete. Derfor er det kalt Hell Week. Etter at det begynner å bli lettere. Andre uken er pokker Week, og er fortsatt vanskelig, men nesten like hellish som den første. Etter det var det glatt seiling for meg. Jeg bare måtte håndtere en sporadisk sterk trang, men resten av lyster var lett, og jeg mente jeg kunne gjøre det gjennom noe.

10.Hvis Du Fall, få opp. Og lære av dine feil. Ja, vi mislykkes. Det betyr ikke at vi er feil, eller at vi kan aldri lykkes. Hvis du faller, det er ikke verdens ende. Stå opp, børste selv av, og prøv igjen. Jeg feilet utallige ganger før lykkes. Men vet du hva? Hver av de feil lært meg noe. Vel, noen ganger jeg gjentatt den samme feilen flere ganger, men etter hvert jeg lært. Finne ut hva din hindringer for suksess er, og planlegger å overvinne dem i neste avslutte. Og ikke vente noen måneder til neste avslutte. Gi deg selv et par dager til å planlegge og forberede, bryte helt til det og gjør det!

BONUS TIPS # 11: TENKE POSITIV. Dette er det viktigste tipset av alle. Jeg reddet det siste. Hvis du har en positiv, kan Gjøremål holdning, så banal som den kan høres, vil du lykkes. Stol på meg. Det fungerer. Fortell deg selv at du kan gjøre det, og du vil. Fortell deg selv at du ikke kan gjøre det, og du definitivt ikke. Når ting kommer grove, tenke positivt! Du kan gjøre det gjennom trang. Du kan gjøre det via Hell Week. Og du kan. Jeg gjorde. Så har millioner av andre. Vi er ikke bedre enn deg. (I mitt tilfelle, verre.)

Se også:

zen-productivity ++
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: