Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

2006 år i Review - Et flott år!

Dette innlegget vil dekke mine 2006 anmeldelse, og neste innlegg vil bli min 2007 mål.
2006 år i Review
Fjoråret var et fantastisk år for meg! Jeg oppnådd to av livet mitt mål, hadde en baby, og bare forvandlet livet mitt på så mange måter. La meg telle dem kort:
*Marathon: Fra tidlig i 2006, [...]

Dette innlegget vil dekke mine 2006 anmeldelse, og neste innlegg vil bli min 2007 mål.

2006 år i Review

Fjoråret var et fantastisk år for meg! Jeg oppnådd to av livet mitt mål, hadde en baby, og bare forvandlet livet mitt på så mange måter. La meg telle dem kort:

*Marathon: Fra tidlig i 2006, skrev jeg en kolonne hver to uker som kjørte i den lokale avisen her på Guam, chronicling min reise til mitt første maraton. Jeg startet tidlig i desember 2005, og gjorde mitt første 5K senere denne måneden, så dette var et veldig stort mål for meg. Det var også en levetid mål. Jeg hadde en veldig opp og ned år etter min maraton trening, men for å oppsummere en lang historie, i begynnelsen av desember 2006 jeg fullført mitt første maraton! Running er nå en del av livet mitt, og jeg elsker det.

*Novel: Det har alltid vært et mål av meg å skrive en roman, og i november 2006 Jeg registrerte meg for livet endring NaNoWriMo , Med det målet å skrive 50.000 ord i en roman ved utgangen av nov 30 ... og jeg gjorde det! Det vil trolig aldri bli publisert, men det var litt av en utfordring og gjennomføring.

*Noelle Cayce: Den 23. mars 2006, den nyeste glede av livet mitt ble født ... vår yngste datter. Det gjør seks for oss. Hun er en godsend og en drittunge, alt i en utrolig flott pakke.

*Veganism: I september 2006 ble jeg vegetarianer, med endelig mål å bli en veganer. Vel, jeg har ikke rørt kjøtt (eller dyr carcasses) siden, og jeg har drastisk redusert mitt inntak av meieri og egg ... utgangspunktet jeg ikke spise meieri eller egg lenger men bare ta dem som sporingsflagg ingredienser i enkelte matvarer . Jeg har tenkt å klippe dem ut slik at jeg kan ha en grusomhet uten diett ved utgangen av 2007. Det har vært en stor endring av min diett, og en som jeg ikke angrer litt. En av de beste jeg noensinne har gjort.

*GTD: Selv om jeg ikke egentlig lese David Allen s Getting Things Done til utgangen av 2006, jeg grasped grunnleggende konsepter og prosedyrer på nettet og begynte å implementere GTD før sommeren. Ved utgangen av året var jeg mye, mye mer organisert enn noensinne. Det er et fantastisk system som jeg vil anbefale til noen. Det kan ta litt tid å ta i vaner av GTD - Jeg har de fleste av dem ned nå, men er fremdeles bedre. Mitt bord er klart, mine filer er organisert, min e-innboksen er tom, og jeg vet hvor alt er. Perfection!

*Tidlig om morgenen:I 2006, på grunn av publiseringen, jeg ble en tidlig riser. Jeg begynte waking tidligere og tidligere, og nå regelmessig våkner på 4:30 (noen dager på 5 am hvis jeg sleep late). Det gir meg en så god start på dagen, og morgenen er stille og vakkert. Jeg elsker det! Over de neste par ukene kommer jeg til å prøve å oppnå minst 1-2 Big Oppgaver før 6 am ... med mulighet for å håndtere stedet 2 ting jeg har vært procrastinating på. Jeg tror det vil gjøre mine dager enda bedre.

*Økonomiseksjonen: Jeg har gjort store fremskritt i eliminere min gjeld (med enda større planer for 2007) og begynte en nødssituasjon fond som er så flott for enkel sjel. Jeg fortsatt prøver å få på stabil økonomisk bakken, men sammenlignet med for et år siden, da jeg ikke kunne få endene møtes, jeg lette årene fremover. Og jeg kan se lyset i enden av tunnelen.

*Ett år Quitversary: On Nov 18, 2005, jeg slutte å røyke . Det var begynnelsen av transformasjoner i mitt liv, og ga meg tillit og viste meg veien til enda ferdigheter. On Nov 18, 2006, jeg rolig feiret min ett år Quitversary, og har aldri vært lykkeligere.

*Misc: Det har vært mange andre gode ting som har hendt meg i 2006, og små feil i tillegg, men i det store og hele har dette vært en stor ÅR !!!!!! Her håper at 2007 vil bli like stor.

Se også:

zen-productivity ++
10 Tips for Avslutte Smoking
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: