Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

2007: My Greatest år noensinne

Mer enn en uke i 2007, Jeg er litt sent på innlegg dette, men tilgi meg. Jeg faktisk sette mine beste mål for 2007 i desember, og har allerede fått til en god start på å jobbe mot dem.
Jeg bestemte meg for å sette mål som er utfordrende, men oppnåelig, noe som vil få meg til å føle meg [...]


Mer enn en uke i 2007, Jeg er litt sent på innlegg dette, men tilgi meg. Jeg faktisk sette mine beste mål for 2007 i desember, og har allerede fått til en god start på å jobbe mot dem.

Jeg bestemte meg for å sette mål som er utfordrende, men oppnåelig, noe som vil få meg til å føle meg bra om meg selv når jeg har fullført dem. Hva har jeg her noen gode mål, og jeg tror jeg kan nå dem.

Hvordan vil jeg gjøre dem: Det er godt og vel til å skrive ut målene dine, men du må gjøre noe for å holde fokus på dem, holde deg motivert, og at du er på sporet hele året. Hvordan vil jeg gjøre det? Ukens mål møter med min kone.

Min kone og jeg har bestemt seg for å være "Målet vennene" i år, og at slutten er vi møte en gang i uken for å sette mål og vurdere hva vi har gjort. For eksempel, i begynnelsen av januar, vi tok våre mål for året og bestemte seg for hva vi ville forsøke å nå i januar for hvert mål. Vi prøvde å gjøre det noe lettere accomplishable i én måned. Deretter hver uke i januar, har vi satt ukentlige mål som hjelper oss mot månedlige mål. Hver dag ser vi på våre ukentlige mål og se hva vi kan gjøre denne dagen.

Så hele året, vi har en mekanisme for å spore fremdriften, kan du lese våre ferdigheter og feil, og satt mini mål som hjelper oss mot år overordnede mål. Det er jobbet bra så langt, og jeg håper å rapportere god fremgang som året går. Det holder oss motiverte og det er så mye bedre enn bare å skrive ned noen resolusjoner og glemme om dem etter noen uker.

Så uten videre larm, her er mine mål for året:

Top Mål for 2007

*Triathlon: Tren minst 2x en uke hver for sykkel, svømme, løpe, og fullføre en Olympic Triathlon av juli 2007. Skriv en kolonne én gang annenhver uke om erfaring.

*Styrke trening: Train 3x en uke, får liten masse og definisjon (mens miste fett gjennom Triathlon opplæring). Ta et bilde i desember, og deretter hver 3-4 måneder.

*Yard arbeid: Få den tilbake i form i desember 2006, og deretter klippe ut en gang i uka for 1-2 timer for å holde seg i form. Bør ha en pent vedlikeholdt verftet.

*Utbetalingen kredittkort, bil: Angi betalingsplan, gjøre regelmessige betalinger. Feire når du er ferdig!

*Lagre: Avsatt $ ___ nødstilfelle fondet (åpen online høyde for dette, og overfører penger), så $ ___ per betale for Liberty Fund (og spore ulike kategorier innenfor Liberty Fund).

*Meditere: Minst to ganger i uken, meditere på 20-30 minutter.

*Positive Foreldreomsorg: Bli calmer, mer positive forelder. Stopp roping og ris. Undervis dem med kjærlighet. Vil praksis daglig, med kona for å hjelpe meg.

*Forenkle: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Forenkle workday. Forenkle the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Iverksett handling: Gjør ting å bidra til økt bevissthet og bedre global oppvarming, fattigdom og Guam politiske status.

zen-productivity ++
10 Tips for Avslutte Smoking
2006 år i Review - Et flott år!
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: