Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

6 Tips for Commuting til arbeid med sykkel

Denne morgenen, jeg Rode min sykkel til arbeid (en avstand på ca 10 miles), og det føltes bra. Det var andre gang jeg har gjort det nå - jeg også gjorde det i forrige uke - og jeg håper å gjøre det til en hyppigere ting.
Mitt mål er å få litt mosjon (I'm trening for [...]

Denne morgenen, jeg Rode min sykkel til arbeid (en avstand på ca 10 miles), og det føltes bra. Det var andre gang jeg har gjort det nå - jeg også gjorde det i forrige uke - og jeg håper å gjøre det til en hyppigere ting.

Mitt mål er å få litt mosjon (I'm trening for en Triathlon) og samtidig bidra til miljøet og spare penger på gass. Med gass prisene stiger så mye de siste årene, er det frustrerende å ikke kunne gjøre noe med det - men nå er jeg.

Selv om det er litt skummelt ridetur en sykkel midt i trafikken, jeg må si det var en stor opplevelse. Ikke bare måtte jeg føler meg veldig bra å få øvelse, men jeg hadde en flott utsikt over naturen som jeg ledet til å arbeide, og det var mye mer rolig og avslappende enn vanlige pendle med bil. Jeg håper å eventuelt bygge opp min utholdenhet, slik at jeg kan sitte på min sykkel til og fra jobb minst tre eller fire ganger i uken, eller til og med fem dager i uken, men nå er jeg starter opp sakte, så jeg er ny til sykling.

Tips for Commuting med sykkel

  • Planlegge. En av grunnene folk ikke pendle med sykkel, selv om de har en sykkel, er at de ikke ønsker å bli svett. Jeg er heldig som jobber nettopp installert en ny dusj, men før jeg planla å bruke dusjen på et kontor ved siden av, eller bruke dusjen til et nærliggende gym (selv bli medlem på et treningsstudio er billigere enn gass) . Du trenger også såpe og deodorant og et håndkle og toalettsaker. Så er det spørsmålet om hvordan du får klærne dine til å jobbe, som er mitt neste tips.
  • Drop klærne til arbeid i forkant av tid. Du kan pakke dem i ryggsekken, for å bære på ryggen, men det får du tilbake svett. Du kan også sette den i en pannier og bære den på et stativ, som er et godt alternativ, men du kan ikke ha klærne wrinkly annen grunn. Løsningen Jeg bruker (og det er ikke en original idé) er å bringe klærne mine til å jobbe dagen før. Dette sparer ekstra pounds at jeg måtte bære på min sykkel, som er en sak for en nybegynner som meg. Du kan selv ta med klær for resten av uken. Til slutt, hvis jeg sitte å jobbe fem dager i uken, jeg måtte ha for å droppe en uke klær en gang i helga.
  • Eventuelle ol 'sykkel vil gjøre. Du trenger ikke en fancy racing sykkel eller touring sykkel eller noe å pendle. Hvis du har en gammel terrengsykkel, som jeg gjør, som er god nok. Du trenger ikke å bruke masse penger på en sykkel og utstyr for å komme i gang. Senere, kan du alltids bruke mer, litt om gangen, men det du har er god nok for nå.
  • Ha en reserve rør og verktøy, og vet hvordan du skal endre et dekk. Du vet aldri om du får en flat, og du ikke ønsker å bli sittende fast walking sykkelen i flere miles. A patch kit er god, men det er enda lettere hvis du bare har en reserve rør, en pumpe, og de riktige verktøyene slik at du raskt kan endre punctured rør for en ny, og patch den gamle senere hjemme.
  • Være trygge. Dette er en no brainer, men det er godt å lese opp tips om sykling sikkerhet (se linker nedenfor) før kursen ut i farlig trafikk.
  • It's a blast! Sykling er gøy, som jeg har oppdaget de siste ukene, og sykle til arbeid er mye, mye bedre enn kjøring. Prøv det. Du vil elske den.

Som alltid, jeg har trukket noen lenker på commuting sykkel for y'all:

zen-productivity ++
10 Tips for Avslutte Smoking
2006 år i Review - Et flott år!
2007: My Greatest år noensinne




Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: