Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Oppnå mål med min sønn: Våre Harry Potter Marathon

I desember min sønn Rain (som viste 9 i januar) og jeg legger ut på en søken: å lese de første fem Harry Potter bøkene før filmen kommer ut på den 13 juli, 2007. Det ga oss rundt sju måneder på å lese fem bøker, men hvis du har lest disse bøkene, vet du at de er ganske [...]


I desember min sønn Rain (som viste 9 i januar) og jeg legger ut på en søken: å lese de første fem Harry Potter bøkene før filmen kommer ut på den 13 juli, 2007. Det ga oss rundt sju måneder på å lese fem bøker, men hvis du har lest disse bøkene, vet du at de er ganske lang (spesielt de siste).

Det er også mer av en utfordring fordi min sønn bare bor sammen med meg i tre dager i uken. Men som datteren min sa: Regn og jeg er begge svært bestemt folk, og vi har vist seg å være opp til utfordringen.

Så langt vi zippede gjennom de to første bøkene, og er nesten ferdig med den tredje. Det etterlater oss med to lange bøker å lese i fem måneder, og jeg er positive vi kan gjøre. Vi kan også starte på Bok 6 før filmen kommer ut. På dager som regn er med meg, leser vi på kveldene, og så vekke ham tidlig (vanligvis ved 5:30) for å lese igjen i morgen. Og når han ikke med meg, jeg er ofte ringer ham opp og lese over telefonen på kveldene, som han leser sammen med sin egen kopi ved sin mors hus.

Det har vært en stor opplevelse, gjør dette Harry Potter maraton med regn. Vi har lest før, men aldri med denne frekvensen, og vi bruker mer kvalitetstid alene enn noensinne. Det er også gode forsøk på å nå et mål med ham, fordi Ikke bare gir meg en god følelse som vi nå våre milepæler underveis, men det gir ham den flotte følelsen også. Så ikke bare er vi tilbringer store tid sammen, og ha det gøy, men jeg lærer ham å oppnå mål også.

Dette har vært så stor at jeg vil gjøre det samme slags ting med mitt andre barn. Jeg har seks av dem, så gjør det litt av en utfordring. Jeg vil gjøre noe som er forskjellig for hver av dem, noe som vi kan ha det gøy å gjøre mens læring for å oppnå mål sammen.

zen-productivity ++
10 Tips for Avslutte Smoking
2006 år i Review - Et flott år!
2007: My Greatest år noensinne
6 Tips for Commuting til arbeid med sykkel
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: