Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Best 8 måter å håndtere Detractors

Vi har hatt dem som vi satt, og etter våre mål, uansett hvor vi er eller hva våre mål kan være: naysayers, detractors, folk som rote moro eller bli sint eller fortelle oss om vi ikke kan gjøre det.
Detractors er svært alvor, selv om de bare ser ut til å ha litt moro [...]

Vi har hatt dem som vi satt, og etter våre mål, uansett hvor vi er eller hva våre mål kan være: naysayers, detractors, folk som rote moro eller bli sint eller fortelle oss om vi ikke kan gjøre det.

Detractors er svært alvor, selv om de bare ser ut til å ha litt moro på vår bekostning.Ikke la dem stoppe deg eller sakte du ned.

Hvordan håndtere detractors? Hver og en vil være forskjellige, men her er noen tips:

  1. Først lærer å identifisere dem. Noen ganger kan vi ikke forstå at noen blir en detractor. De kan være en nær venn eller ektefelle eller andre pålitelige person, så når de scoff eller si negative ting, stoler vi på dem og ta det til hjerte. Men det er forskjell på å være realistisk og bare være en naysayer. Lær å lytte til hva andre sier, og se hvordan reaksjonen blir. Hvis det discourages deg, gjør du føler for å avslutte, så kanskje denne personen er en detractor.
  2. Se om de har et gyldig poeng. Som jeg sa, noen ganger er de bare prøver å være realistiske. De kan ha en god grunn for sine negativity. Step back, objektivt vurderer om de er å hente opp et reelt hinder som må overvinnes, og i så fall finne ut hvordan du kan overvinne den. Det er sjelden uoverstigelige. Hvis du vil det nok, kan du finne en løsning. Nå, hvis de ikke har et gyldig poeng, les videre.
  3. Zap noen negative tanker de gir deg. Detractors har en måte å ta sine negative tanker og overføre dem til deg. Plutselig er det en seedet tvil. Og den kan vokse til en stor eik treet tvil med røtter som rive opp grunnlaget for dine mål. Stoppe de negative tankene så fort som mulig. Trykk dem ut, og tenke positive tanker i stedet. Ikke la dem komme over deg.
  4. Innse at det alltid vil være detractors, og la dem slide off du ha vann på en and tilbake. I hver persons liv, vil det være minst én detractor, om ikke mer. Du kan ikke helt unngå dem. Men du trenger ikke å lytte til dem. Bare smil, og la dem snakke. Deres ord kan ikke stoppe deg. De har ingen innvirkning på deg hvis du ignorerer sine ord.
  5. Møte dem og få dem på din side. Noen ganger er detractor er noen nær deg, noen du ikke kan ignorere. Hvis ja, er det best å verve hjelp av denne personen i stedet for å slåss mot dem. Gjør dette så tidlig som mulig. Fortell dem at dette målet er veldig viktig for deg, og du kan ikke gjøre det uten deres hjelp. Fortell dem at du forstår de er i tvil, men du trenger dem for å være positive, og støtte deg. De kan være din beste allierte, i stedet for verste detractor.
  6. Ler med dem. Noen ganger er folk er ubehagelig når du gjør en endring, og det for å lette denne ubehag, vil de lage vitser eller plage deg. Dette har mindre å gjøre med deg enn det gjør med deres ubehag. De vet ikke hvordan andre å takle denne endringen. Realisere dette, og bare le. Hvis du tar det som en godmodig spøk, av dette vil avvæpne dem. De kan fortsette å lage vitser, men det vil ikke være så anspent og vil ikke ha så mye effekt på deg hvis du bare ler.
  7. Har counterarguments klar, og informere dem. Noen ganger er folk blir misinformed. De har kanskje misforståelser om hva du gjør. Kjenner alle sine argumenter, og felles potensial argumenter, og har counterarguments klar. Gjør din forskning, og være svært informert. Prøv deretter å utdanne dine detractor. Hvis du gjør det riktig, med en positiv, oppriktig holdning, kan du faktisk få personen til å lytte, og kanskje endre deres sinn. Hvis ikke, i det minste vet bedre, og du ikke fortelle sine argumenter skape tvil i tankene dine.
  8. Være sikker i visshet om at du gjør noe bra. Noen ganger er det ingenting du kan gjøre. Du kan ikke vinne dem over, kan du ikke unngå dem, kan du ikke le med dem. Så du må bare overse dem, og holde fortelle deg at når du gjør nå dine mål, som vil være din belønning for varige denne detractor.

Igjen, vil det alltid være detractors i livet ditt. Men de er bare mer hindringer du må overvinne for å komme til målet. Det vil alltid være hindringer, men hvis du tenke positivt, og søke løsninger, kan du slå dem (eller få dem til å bli med deg).

Se også:

Forrige post: Topp 20 Motivasjon Hacks - #8

Neste post: Topp 20 Motivasjon Hacks - #7

zen-productivity ++
5 Ways GTD hjelper deg å nå dine mål
Alow selv å være glade og stolte over fremgangen din
Are Your Days Crazy? Ta kontroll
Beginner's Guide to GTD
Ben Franklin's hacke forskjøvet - sporer målene mine
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: