Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Få sunn og Fit, Part 2 - Oppgave Edition

I del 1 av denne serien om å komme seg frisk og i form, jeg dekket noen av reglene for Eating sunn. I dag, jeg vil dekke noen av reglene for trener, og i morgen Jeg har tenkt å skrive om stikker til en øvelse Plan.
Først la meg si: spise sunt er et flott utgangspunkt for å få passe og sunt, men oppgaven er [...]


I del 1 av denne serien om å komme seg frisk og i form, jeg dekket noen Regler for Eating Healthy . I dag, jeg vil dekke noen av reglene for trener, og i morgen Jeg har tenkt å skrive om stikker til en øvelse Plan.

Først la meg si: spise sunt er et flott utgangspunkt for å få passe og sunt, men oppgaven er hva som vil virkelig komme deg dit. Egentlig kan du gjøre en og ikke den andre, men du vil bare være halvveis der, egentlig. Du trenger begge.

Regler for Trene
Jeg har vært trener relativt jevnt i mer enn ett år nå - startet i desember 2005, jeg begynte ganske ambisiøse kjører programmet. Faktisk er cirka en måned etter at jeg startet, jeg har et stort hode og besluttet jeg ville prøve å trene på og fullføre en maraton. Etter noen kamp i løpet av året, jeg fullført maraton i desember 2006. Dette året er jeg trene for Triathlon, lære å sykkel og bad i tillegg til å fortsette min kjører.

Så jeg har lært mye om trener i fjor. Ikke bare er jeg lære ved å gjøre, men jeg har lært mye av andre bøker jeg har kjøpt, og nettsteder som jeg har vært i kontinuerlig forskning.

Det følgende er noen av de tipsene jeg har for dem som ønsker å starte og opprettholde en sunn øvelse programmet.

Exercise Regel # 1: Start i dag, og bare gjøre noe for å komme i gang. Det spiller ingen rolle hva oppgaven du velger, er det bare å starte. Jeg tror turgåing og kjører er gode måter å starte, fordi du ikke trenger å betale for å delta i et treningsstudio eller få fancy utstyr. Alt du trenger er et par sko. Jeg begynte med en gammel banke opp par joggesko, og ikke kjøpe ekte joggesko før jeg hadde gjort det noen få uker. Svømming og sykling er to store oppgaver også, skjønt.

Exercise Regel # 2: Stop Making unnskyldninger. Jeg vet av erfaring - vi alle har en million unnskyldninger. Ikke nok tid. Ingen sted å arbeide ute. Jeg er sliten. Jeg har ikke penger. Dette er en last av crap. Jeg kan ikke klandre noen for å gjøre disse unnskyldninger, fordi jeg gjorde dem selv, men sannheten er vi rationalize slik at vi kan fortsette å være lat. Det er ikke så vanskelig som du tror. Bare angi en dato med selv, eller din ektefelle eller en venn, for å komme ut for bare 10 eller 15 minutter i dag, og gå eller jogge. Nei! Stopp gjør unnskyldninger!

Exercise Regel # 3: Just legger på joggesko, og går ut døren. Det er alt du trenger å gjøre. Resten vil være mye enklere enn du tror. Det er den første treghet at vi må overvinne. Når du har gjort det, det er faktisk forfriskende og morsom.

Exercise Regel # 4: Start ut små, og sakte. Du kan starte et program fullt av vim og vigor, klar til å kjøre en maraton eller lift enorme vekter. Hold deg tilbake. Hovedårsaken er at hvis du starter sakte, er det mer sannsynlig å lykkes, og hvis du starter ved å prøve å gjøre for mye, vil du mer sannsynlig brenne ut og fungere. Hvis du tror du kan kjøre i 30 minutter, bare kjøre 10 eller 15 til å begynne med, deretter sakte øke over løpet av noen uker. Prøv for 2-3 ganger i uken i starten, med det målet å trene i minst 30 minutter fem ganger i uken, til slutt. Siden fordel - og dette er en flott opplevelse - er at hvis du holder deg tilbake, er du ivrig etter å komme til neste trening, når du skal gjøre litt mer enn dette. Og at iver er en enorm styrke.

Exercise Regel nr. 5: Gjør ditt mål offentlige. Legge det ut på bloggen din. Fortell dine venner og familie. Registrer deg på et nettsted som Traineo.com Der workouts og vekttap er sendt til flere "motivators" som du velger. For min Marathon og Triathlon mål, jeg begynte å skrive en kolonne gang annenhver uke for min lokale avis, som en journal av mine personlige reisen underveis. Positive offentlig press vil holde deg motivert for en vedvarende periode - vil du ikke ønsker å la folk ned og se dårlige ut. Ikke la trykket opp - når du gjør din motivasjon vil gå unna.

Exercise Regel # 6: Belønn deg selv. Lag en liste over mini mål, og siden hver enkelt, på venteliste en passende belønning. For eksempel, hvis du bare gå ut og jogge i dag, tillater deg å kjøpe en bok på Amazon. Hvis du kan gjøre det for to dager, gi deg selv en iskrem. Hvis du kan gjøre det for en uke, kjøp sanger for iTunes. Uansett belønninger fungere for deg - vær de sko, klær, massasje, en tatovering, eller hva, la deg selv få dem etter å nå mini mål. Bare ikke gjør det for mye godteri!

Exercise Regel # 7: Tillat deg tilstrekkelig hvile. Noen prøver å kjøre hardt hver dag, eller trene hardt hver dag. Bare husk at musklene trenger hvile for å gjenopprette. Hvis du ikke la dem tilbake, er du bare fortsette å bryte dem ned. Følg hardt enkel regel: Etter en dag med hard trening, går lett eller resten neste dag. Dessuten trenger du minst en dag for resten hver uke. Kroppen kan bare ta så mye før det begynner å bryte ned. Ikke la det komme til det punktet. Mange svært kloke folk har sagt at resten er like viktig som øvelse når det gjelder å bedre ytelsen.

Exercise Regel # 8: Tenk positivt. Dette er sannsynligvis den beste regelen av masse. Det har hjulpet meg i utallige måter. Som helst som en negativ tanke kommer inn i hodet ( "Jeg kan ikke gjøre dette!" "It's too hard!" "Jeg ikke føler for å jobbe ute nå!" "Jeg vil stoppe!" "Jeg føler meg lat dag ! "), bare skyv den ut. Knekken på den. Og erstatte den med positive tanker: Jeg kan gjøre dette! Jeg er sterk! Dette er ikke for hardt! Hvis Leo klarer det, så kan jeg! Dette er ikke noe problem! Jeg er tøff! Jeg Awesome !!!!!! Positiv tenking vil komme deg forbi alle utøve barriere.

Exercise Regel # 9: Du må ikke være motivert bare av vekttap mål.Hvis du bare prøver å gå ned i vekt, vil du mer enn sannsynlig stoppe. Hvorfor? Jeg aner ikke, men det er sant. Har andre motivators: Gjør det til å føles bra, for den store energi du får, for å redusere medisinske regninger, å leve lenger, for å nyte livet mer, for å se bedre ut, for å være sterkere, for å være sunnere, for å oppnå noe verdt, for å overvinne en utfordring. Lag en liste over årsaker til at du ønsker å utøve og legge dem opp et sted. Og ja, klippe ut et bilde fra et magasin som vil motivere deg og legger opp dette også. Å miste vekt er et flott mål, men ikke la det være ditt eneste.

Exercise Regel # 10: Hvis du ikke får opp, børste selv av, og start på nytt. Vi mislykkes iblant. Uansett hvor store vi er, har vi mislykkes. Jeg har savnet workouts massevis av ganger i fjor, men de viktigste er at jeg bare komme tilbake på hesten igjen. Jeg kan ikke la det stoppe meg fra å fortsette. Se på det som jeg gjør: det er en lang vei foran oss, og litt problemer underveis er mere støt i veien. Ikke la en Bump i veien stopper deg fra å fortsette reisen din.

Exercise Regel # 11: Hvis du kan få en workout partner. Det er en stor motivator. Hvis du vet du har å treffe noen å trene, er det mer sannsynlig å holde at avtale. Men hvis din partner har for å avbryte eller annen grunn ikke la det hindre deg i å jobbe ute på egen hånd.

Exercise Regel # 11: Ha det gøy! Oppgave kan og bør være morsomt. Ikke la det være smertefullt. Hvis det er det, sakte ned litt, og nyte naturen. Øvelse i et fint sted, med vann eller trær. Pust dypt og nyte frisk luft! Se på det soloppgang eller solnedgang! Den dagen er strålende, og du er partaking av den helt. Life is great!

zen-productivity ++
Oppnå mål med min sønn: Våre Harry Potter Marathon
Baby Lager Åtte: øker Seks Kids - Part 1
Baby Lager Åtte: øker Seks Kids - Del 2, organisasjon edition
Epost Zen: Tøm ut Innboks
Få sunn og Fit, del 1
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: