Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Love Life, Not Stuff


Fall forelsket i livet.

Innlegg skrevet av Leo Babauta .Følg meg på Twitter .

Vi er glad i ting - med shopping, med innhenting, med eie, med å samle inn.

Let's begjær etter liv i stedet.

Vår besettelse med ting har blitt usunn.Når vi har et veddemål i våre liv, vi kjøper ting.Når vi har problemer, kan vi kjøpe ting.Og disse tingene er blitt mer og dyrere, større, shinier ...more wasteful.

Dette tvangsforestilling med ting fører til eie mye, har en masse rot ...men dette greier ikke å fylle våre liv med mening.

Det fører til dyp gjeld, fra å kjøpe så mye, og trenger større hus og lagring mellomrom å inneholde alt.Økonomisk, vi er dårligere på enn noensinne, på grunn av denne besettelse med ting.

Vi kjøper ting når vi er deprimert, vi kjøper ting for andre å vise hvor mye vi elsker dem ...og på denne måten ting har skilt oss fra faktisk håndtere våre følelser, blokkert oss fra virkelig koble med andre.

La oss erstatte at begjær etter ting med et begjær for livet.

Noen ideer:

  • Gjenoppdag en lidenskap for livet.Få utenfor og føler naturen, verdsette skjønnheten av verden rundt deg.Få aktive, gjør noen hagearbeid eller yardwork, spille en sport, gå en tur, ta en tur, gå for en svømmetur, ri på en sykkel.Feel the life coursing gjennom deg.Pust inn
  • Gi opplevelser som gaver, ikke ting.I stedet for å kjøpe noen kommer fødselsdager eller jul, tenker på en opplevelse du kan gi dem i stedet.En date med deg, gjør noe gøy, hengende ut, mat, leker, snakker, utforske.En morsom tid i en park eller stranden.Noe annet enn hverdagen.En erfaring er mye mer meningsfullt enn et objekt.
  • Forbindelse med andre.I det virkelige livet.Hvis du ikke har hengt ut med en venn nylig, gir ham en samtale og gå henge ut.Få din gutt bort fra TV-eller videospill spilleren og ta henne utenfor å gjøre noe.Dra på en date med din partner.Besøk din mor eller besteforeldre.Og være tilstede når du er sammen med dem - virkelig lytte, virkelig er der.
  • Håndtere dine følelser.Hvis du har behov for å kjøpe ting, for å handle når du har følelsesmessige problemer, bli mer oppmerksomme på dette.Deretter takle de underliggende følelser, heller enn å bruke shopping som en måte å glemme dem.Hvis du er deprimert eller engstelig, eller ensom, håndtere dem.Finn løsninger, finne ut hva som forårsaker dem.Gode nyheter: opplever livet, får aktiv, og koble med andre all hjelp du håndtere de følelsesmessige problemer.
  • Koble vedlegget skal stuff.Noen ganger kan jeg finne meg motvillige til å gi noe opp, selv om jeg egentlig ikke bruke det.Og det er da jeg spør meg selv: "Hvorfor?" Hva er å holde meg tilbake fra å bli kvitt denne besittelse? Noen ganger elementet har en følelsesmessig forbindelse, men jeg skjønner at det er bare en gjenstand, er det ikke følelser eller selve kilden til følelser.Deretter vil jeg ta et bilde av elementet, laste det opp til min datamaskin, og bli kvitt objektet.Jeg føler meg frigjort, fordi jeg har brukket et vedlegg til en fysisk gjenstand (men er lagret i minnet).Hvis du er koblet til et objekt, finne ut hvorfor - det er ikke sunt i det lange løp.
  • Innse at livet ikke sånt, er det som teller.Objekter er bare gjenstander - hvis du mister dem, hvis de blir stjålet eller ødelagt ...det er ikke en stor avtale.De er bare objekter - ikke livet.Ditt liv er rekke momenter som er dampende gjennom bevissthet akkurat nå, og hvordan du bruker disse øyeblikkene og hva du fylle dem med det som virkelig teller, ikke hva du fylle hjemmet ditt med.På slutten av denne korte turen vil du se tilbake og huske dine erfaringer, folk du elsket og som elsket deg tilbake, hva du gjorde og ikke gjøre.Ikke den ting du hadde.

--
Les mer om forenkling i min bok, The Power of Mindre .

zen-productivity ++
A Beautiful Metode for å finne fred i sjelen
Be Still.
Pust.
Hvordan gir Changes Everything
Hvordan Stopp Fungerende Som en så stor Baby
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: