Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Min GTDGjennomføring

Se også: En nybegynners innføring i GTD.
En favoritt tema blant GTDers er beskrive sine GTDgjennomføring. Jeg skal ikke forsøke å være et ikke-conformist her - Jeg skal hoppe på bandwagon.
Som med de fleste GTDers, jeg har prøvd en rekke forskjellige konfigurasjoner. Det blir mitt neste innlegg. For nå, la meg beskrive min nåværende oppsett:

Pocket bærbare - [...]

Se også: En nybegynners innføring i GTD.

En favoritt tema blant GTDers er beskrive sine GTD gjennomføring. Jeg skal ikke forsøke å være et ikke-conformist her - Jeg skal hoppe på bandwagon.

Som med de fleste GTDers, jeg har prøvd en rekke forskjellige konfigurasjoner. Det blir mitt neste innlegg. For nå, la meg beskrive min nåværende oppsett:

  • Pocket bærbare- Jeg bære rundt overalt bare som en fange verktøyet. Noen tanker til oppgavelister, prosjekter, kalender ting jeg samler mens jeg ikke er ved datamaskinen blir fanget i notatboken og overført til min handling lister eller kalenderen senere. Jeg har også vært eksperimentere med PocketMod , Og det jeg virkelig ønsker er en Moleskine pocket bærbar , Men jeg fortelle meg selv at coolness av Moleskine ikke rettferdiggjøre sine ekstra kostnader på toppen av gratis bærbare jeg kommer i arbeid.
  • Spor- Dette flott program , Skrevet i Ruby on Rails, ble skrevet spesielt for GTD, og etter å prøve mange andre online-og offline-programmer, er dette definitivt den beste. Jeg bruker det til alle mine sammenheng handling lister mitt en dag / kanskje listen min venteværelse på venteliste og mine prosjekter.
  • GCal- OK, jeg er ikke den første GTDer å elske Google Kalender, men det er bare den beste, og det tar vare på alle mine kalenderløsning behov. For vanskelig landskap bare.
  • Gmail- En annen populær e-app med GTDers, ingenting annet sammenlignes. Det bergarter.
  • Misc- Andre enn disse viktigste verktøy, har jeg en innboks hjemme og arbeid, filing systemer på begge steder, og en very clean desk .

A few other posts on GTDimplementations:

Se også:

zen-productivity ++
Få sunn og Fit, del 1
Få sunn og Fit, Part 2 - Oppgave Edition
My Morning Rutine
Hvordan jeg ble en tidlig Riser
Mind Like Water
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: