Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Mind Like Water

Som jeg nettopp lagt om mine GTD gjennomføring, begynte jeg å tenke på hva som appellerer til meg mest om GTD. Selvfølgelig er det totale organisasjon og komplett fangst av alt i livet ditt. Det er ren pult og innboksen oppnås ved dette systemet. Jeg elsker alt som.
Men det som virkelig appellerer til meg, er [...]


Som jeg nettopp lagt om mitt GTD gjennomføring , Begynte jeg å tenke på hva som appellerer til meg mest om GTD. Selvfølgelig er det totale organisasjon og komplett fangst av alt i livet ditt. Det er ren pult og innboksen oppnås ved dette systemet. Jeg elsker alt som.

Men det som virkelig appellerer til meg er ideen om å oppnå en «Mind Like Water" tilstand. Jeg må innrømme, jeg har ikke helt oppnådd dette ennå, så mange GTDers ikke. Men GTD gjør dere komme mye nærmere denne ideal, og som jeg får bedre på GTD vaner, og stoler på systemet mer, jeg kommer nærmere hver dag.

Det minner meg om et sitat fra Bruce Lee:

Tømme tankene, være formless. Shapeless, som vann. Hvis du putter vann i en kopp, blir det cup. Du putter vann i en flaske og det blir flasken. Du putter den i en tekanne blir det tekanne. Nå vannet kan strømme eller det kan krasje. Være vann min venn.

Jeg tror anken er calmness og fred som du prøver å oppnå. Har alt på sin plass, og tømme hodet av opptatt-somhet og skrot. Deretter din er klar for alt som kommer din vei. Noen ganger når jeg ikke føler denne måten jeg ser på andre rundt meg, og innse at jeg har kommet langt i retning Mind som vann.

Det vil være en aktiv søken. Ønsk meg lykke til.

Lignende poster andre steder:

Se også:

zen-productivity ++
Epost Zen: Tøm ut Innboks
Få sunn og Fit, del 1
Få sunn og Fit, Part 2 - Oppgave Edition
My Morning Rutine
Hvordan jeg ble en tidlig Riser
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: