Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

My Morning Rutine

I dag skal jeg starte en ny vane: min morgen rutine (å være ærlig, jeg startet et par dager siden). All denne måneden vil jeg fokusere på å gjøre min morgen rutinemessig en daglig vane.
Jeg har faktisk prøvd forskjellige versjoner av en formiddag rutine i fjor, og har hatt dem utrolig. Jeg har ikke fast med en [...]


I dag skal jeg starte en ny vane: min morgen rutine (å være ærlig, jeg startet et par dager siden). All denne måneden vil jeg fokusere på å gjøre min morgen rutinemessig en daglig vane.

Jeg har faktisk prøvd forskjellige versjoner av en formiddag rutine i fjor, og har hatt dem utrolig. Jeg har ikke fast med en for en hel måned eller mer, og som er målet denne måneden.

Årsaken Jeg liker å ha en morgen rutine er at ikke bare gjør det innpode en følelse av formål, fred og ritualer til min dag, men den sikrer at jeg får ting gjort hver morgen ... nemlig målene mine. Jeg setter til side morgen tid som en tid med fred og ro, og tid til å ta små skritt hver dag mot målene mine.

Her er min morgen rutine, i øyeblikket (underlagt tilpasning senere):

Morgen Rutine

  1. Wake på 4:30
  2. Drikk vann.
  3. Set 3 Viktigste (MITs) for i dag.
  4. Fix lunsjer for barna og meg selv.
  5. Spise frokost, lese.
  6. Oppgave (løpe, sykkel, svømme, styrke eller yardwork) eller meditere.
  7. Dusj.
  8. Wake kone og barn på 6:30

Et par forklaringer: Den MITs at jeg satt for dagen bekymring minst ett element mot ett av målene mine, og trolig det 1-2 ting jeg må fullføre på jobb. Det vil være flere som jeg gjør i løpet av dagen, men mitt fokus vil være å fullføre minst disse tre MITs.

Som for utøvelse og meditere element, jeg har en plan der jeg gjør en øvelse hver morgen (med unntak av fredag, hvor jeg har tenkt å meditere på minst 10-15 minutter). Egentlig jeg også ofte oppgaven på kveldene også, så noen dager vil jeg ha to workouts - kanskje en sykkel om morgenen og bade på kvelden, for eksempel. Kroppen min er fortsatt å bli vant til dette, så vi får se hvordan det funker.

Som for waking opp klokka 4:30, jeg bare begynte å gjøre det i løpet av de siste månedene - før det var 5:00 eller 5:30, og før siste året jeg våknet på 6:30, så jeg har virkelig blitt en tidlig riser bare i fjor. Jeg skrev mer om det her .

Look for updates to my goal of sticking to my Morgen Rutine this month.

Se også:

zen-productivity ++
Baby Lager Åtte: øker Seks Kids - Part 1
Baby Lager Åtte: øker Seks Kids - Del 2, organisasjon edition
Epost Zen: Tøm ut Innboks
Få sunn og Fit, del 1
Få sunn og Fit, Part 2 - Oppgave Edition
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: