Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Oppskrift på en flat Magen

For lenge, jeg ville miste vekt. Jeg vet nå at det er en feil. Vekten er bare én faktor - mager muskel masse, kroppen fett prosentpoeng, hip til midje ratio osv. er alle like viktige.
Etter det jeg ønsket å få seks-pack abs. Det er også en dumme mål. Først av alt, de fleste [...]


For lenge, jeg ville miste vekt. Jeg vet nå at det er en feil. Vekten er bare én faktor - mager muskel masse, kroppen fett prosentpoeng, hip til midje ratio osv. er alle like viktige.

Etter det jeg ønsket å få seks-pack abs. Det er også en dumme mål. Først av alt, de fleste ikke er genetisk programmert til å ha slike magemuskler. Andre, selv de supermodels og mannlige modeller som har seks-packs ikke har dem hele tiden. Vanligvis har de litt fett, og deretter brenne den av i ukene før et foto shoot.

Så mitt mål nå er å ha en flat mage. Det bør være å komme ned til et akseptabelt kroppen fett prosent, men jeg dont 'har en enkel måte å måle det. En flat mage kan måles i speilet eller med min kone. Jeg trenger ikke å ha definerte magemuskler, men mister noe av magen fett og få det til å bli flatere. For meg, som vil se bra ut, føles bra, og bli sunnere.

Jeg har gjort min forskning, og ved å lære hva som fungerer så langt for meg, her er de tre trinnene til en flat mage:

1.Cardio, cardio, cardio. Gjør alle magemuskler oppgaver i verden gjør ikke noe hvis du har et lag med fett som dekker det. Doing styrke trening, eller løfte vekter, ville hjelpe, men ikke så mye som aerobic trening. Så er planen å fortsette min kjører, og legge i svømming og sykling. Jeg har tenkt å gjøre minst 30 minutter med cardio 6 dager i uken. På noen dager vil jeg gjøre mer - 45 minutter, en time, to timer og mer på lange dager. Jeg vil starte ut kort på sykkelen og svømme, slik jeg gjorde med gang, før jeg bygge opp min utholdenhet. En rask merk: intervall trening er også stor, og jeg vil legge det til etter min utholdenhet er bedre. Hvis du vil legge til noen ab øvelser i etter cardio, det er flott, men pass på å jobbe hele torso, ikke bare den øvre magemuskler - som inkluderer lavere abs, lavere rygg og muskler som brytes rundt sider.

2.Mindre fett og sukker. Så enkelt er det. Den amerikanske kostholdet er vanligvis fylt med fett og sukker, og du vil aldri få en flat mage på denne oppskriften. Klipp ut kjøtt, hvis du kan, og enda bedre, kuttet ut meieri og egg. Men hvis du ikke minst spise lean meats (lav-fett Tyrkia, skinless kyllingbryst, tynn biff, fisk), og holde deg unna fritert mat og for mange sugary desserter. Det betyr ikke at du trenger å sulte deg selv - hvis du spiser sunt, kan du faktisk spise mye - eller frata deg selv for mye, men bare spise dårlig ting i moderering. Vegan kosthold er det beste, spesielt hvis det er balansert, rik på vegetabilsk protein og kalsium og mineraler, full av frisk frukt og veggies, og høy i fiber.

3.Gi Time. Hvis du vil ha en flat mage på 3 uker eller to måneder, glem det. Losing fett tar tid, og det er usunn å tape for mye vekt for fort. Målet for 1-2 lbs. en uke. Gradvis vekttap er sunnere, og mer sannsynlig å være vedvarende over tid. Gå for en livsstil endring, noe du kan leve med for resten av ditt liv, eller vil du bare yo-yo. Det er en maraton, ikke en sprinten.

Noen koblinger for flat mage lesing:

Traineo: Å få en flat Magen

Go Ask Alice!: Jeg vil ha en flat mage!

Fire hemmeligheter til en flat mage

zen-productivity ++
Få sunn og Fit, Part 2 - Oppgave Edition
My Morning Rutine
Hvordan jeg ble en tidlig Riser
Mind Like Water
Min GTD Gjennomføring
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: