Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Norwegian

Volunteering_

Dette siste jula, jeg ville bli barna i virkelige ånd av julen, så vi så etter muligheter til frivillig eller donere til gode årsaker siste måned. Vi likte den så mye at vi ønsker å fortsette det året. Det er en stor følelse å gjøre noe bra.
Vi har deltatt i Angel [...]


Dette siste jula, jeg ville bli barna i virkelige ånd av julen, så vi så etter muligheter til frivillig eller donere til gode årsaker siste måned. Vi likte den så mye at vi ønsker å fortsette det året. Det er en stor følelse å gjøre noe bra.

Vi har deltatt i Angel Tree program, hver av våre barn kjøpe gaver til barn som har foreldre i fengsel. Det var gøy. Vi har også donert brukes lekene i god forfatning at ungene ikke spille med mer til Frelsesarmeen sparsommelighet butikken. Vi ser på hvordan du serverer mat til hjemløse suppekjøkken her på Guam.

Vi har også besluttet å frivillig for Frelsesarmeen bell-ringetoner plikter. Kona tok tre av ungene en dag, og jeg hadde planlagt å ta to neste dag. Men jeg ble sittende fast i arbeid, kunne ikke hente ungene på gang, og endte opp med å gjøre alt etter min ensom.

Etter ringetoner gongongen og whistling Christmas carols (jeg har glemt ord) i to timer, her er mine tips for alle som gjør dette:

1.Ta med vann og snacks. To timer er lengre tid enn du tror, og du definitivt få tørst og jeg ble ganske sulten (det var rundt middag tid).

2.Ikke gjør det alene. To timer ringer en bjelle og whistling uten pause er svært anstrengende. Hvis du har barn, minst, er det litt av en pause, og hvis du har en annen voksen, kan du typen gir hverandre pausene.

3.Bringe en klappstol. Dette går med nr. 2 ... hvis det er mer enn en av dere, en person kan ta en pause mens den andre er ringing i klokkene og sang.

4.Print ut Christmas carol lyrics. Jeg husker ikke alle ordene til noen carols. Ikke engang klirring Bells. Så skriver dem ut og synger med barna. Det er veldig festlig.

5.Bring Santa hatter. Spillet er morsomt og munter og full av Christmas spirit. Har også ringle bells. Kom i ånden av den!

6.Ikke presset noen. Jeg føler meg alltid skyld hvis jeg gå av gongongen ringers uten donerer minst noen endring. Men som en bjelle ringer, jeg så den fra et annet perspektiv. Jeg ikke dømme noen, og prøvde å ikke stirre på folk da de gikk av, så de ville ikke tro jeg var bedømme dem. Jeg tror folk fortsatt føler seg skyldig anyways, men jeg har aldri savnet noen å føle at de var forpliktet til å donere. Jeg har masse donasjoner anyways. Folk var svært sjenerøs og hva de kunne gi, var jeg veldig appreicative - fra $ 5 til 5 cents!

Uansett hva du gjør, frivillig for noe. Du vil elske den, og organisasjoner som hjelper du vil elske deg for det. Frivillige er sorely trengte vare.

zen-productivity ++
Hvordan jeg ble en tidlig Riser
Mind Like Water
Min GTD Gjennomføring
Oppskrift på en flat Magen
3 trinn i en permanent Clear resepsjon
Zen Habits - Norwegian
Søk i vårt nettsted: