Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Swedish

2006 Året som gått - Ett bra år!

Detta meddelande kommer att täcka min 2006 se över och nästa post blir mitt 2007 Mål.
2006 Året som gått
Förra året var ett fantastiskt år för mig! Jag utfört två av mitt livs mål, hade ett spädbarn, och bara förändrat mitt liv på så många sätt. Låt mig räkna dem kortfattat:
*Marathon: Från och med början av 2006 [...]

Detta meddelande kommer att täcka min 2006 se över och nästa post blir mitt 2007 Mål.

2006 Året som gått

Förra året var ett fantastiskt år för mig! Jag utfört två av mitt livs mål, hade ett spädbarn, och bara förändrat mitt liv på så många sätt. Låt mig räkna dem kortfattat:

*Marathon: Från och med början av 2006 skrev jag en kolumn varannan vecka som gick i den lokala tidningen här på Guam, chronicling min resa till mitt första maraton. Jag började köra i början av december 2005, och gjorde min första 5K senare samma månad, så detta var ett stort mål för mig. Det var också en livstid mål. Jag hade en mycket upp och ner år i mitt maraton utbildning, men för att sammanfatta en lång historia, i början av december 2006 jag slutfört min första maraton! Kör nu en del av mitt liv, och jag älskar det.

*Novel: Det är alltid varit ett mål för mig att skriva en roman, och i november 2006 Jag har registrerat mig för livet förändras NaNoWriMo Med målet att skriva 50000 ord på ett nytt i slutet av nov 30 ... och jag gjorde det! Det kommer förmodligen aldrig att publiceras, men det var verkligen en utmaning och genomförande.

*Noelle Cayce: Den 23 mars 2006, den senaste glädje i mitt liv föddes ... vår yngsta dotter. Det gör sex för oss. Hon är en gudagåva och jobbig, allt i ett otroligt vackert paket.

*Veganism: I september 2006 blev jag vegetarian, med det slutliga målet att bli vegan. Tja, jag har inte berört kött (eller någon djurkadavren) sedan, och jag har drastiskt minskat mitt intag av mejeriprodukter och ägg ... i princip kan jag inte äta mjölkprodukter eller ägg längre utan bara ta emot dem som spåra ingredienser i vissa livsmedel . Jag planerar att skära ner dem helt, så jag kan ha en grymhet-free diet i slutet av 2007. Det har varit en stor omvandling av min kost, och en som jag inte ångrar lite. En av de bästa saker jag någonsin gjort.

*GTD: Även om jag faktiskt inte läst David Allen är få saker gjorda fram till slutet av 2006 har jag förstått de grundläggande koncepten och förfaranden på nätet och började genomföra GTD före sommaren. I slutet av året var jag mycket, mycket mer organiserad än någonsin tidigare. Det är ett fantastiskt system som jag skulle rekommendera till någon. Det kan ta en stund att anta vanor GTD - Jag har de flesta av dem nu, men jag är fortfarande bättre. Mitt skrivbord är klart, mina filer är organiserade, min e-inkorgen är tom och jag vet var allt är. Perfektion!

*Morgonpigg:Under 2006, på grund av att köra, jag blev en tidig stigarledningar. Jag började vakna tidigare och tidigare, och nu regelbundet vakna vid 4:30 (några dagar till 5 am om jag sova sen). Det ger mig en sån bra start på dagen och morgonen är tyst och vackert. Jag älskar det! Under de närmaste veckorna kommer jag att försöka uppnå minst 1-2 Big Uppgifter före 6 am ... med möjlighet att ta itu med i stället 2 saker jag har procrastinating på. Jag tror att det kommer att göra min dag ännu bättre.

*Ekonomi: Jag har gjort stora framsteg i att eliminera min skuld (med ännu större planer för 2007) och började en nödfond som är så stora att de lätt i sinnet. Jag försöker fortfarande komma på en stabil ekonomisk grund, men jämfört med för ett år sedan, när jag inte kunde få ihop, jag är ljuset åren. Och jag kan se ljuset i slutet av tunneln.

*One Year Quitversary: On Nov 18, 2005, I sluta röka . Det var i början av förändringar i mitt liv, och gav mig förtroende och visade mig vägen till ännu större framgångar. On Nov 18, 2006, I tysthet firade min ett år Quitversary, och har aldrig varit lyckligare.

*Misc: Det har varit många andra bra saker som har hänt mig under 2006, och små fel också, men på det hela taget har detta varit en stor ÅR !!!!!! Här hoppas att 2007 kommer att vara lika stora.

Se också:

zen-productivity ++
10 Tips för att sluta röka
Zen Habits - Swedish
Sök på vår webbplats: