Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Swedish

Min GTDGenomförande

Se även: a beginner's guide till GTD.
En favorit ämne bland GTDers beskriver sina GTDgenomförande. Jag kommer inte att försöka vara en icke-konformistiska här - jag ska hoppa på vagn med musikkapell.
Som med de flesta GTDers, jag har försökt ett antal olika uppställningar. Det blir mitt nästa inlägg. För nu vill jag beskriva min nuvarande setup:

Pocket anteckningsblock - [...]

Se också: nybörjare guide till GTD.

En favorit ämne bland GTDers beskriver sina GTD genomförande. Jag kommer inte att försöka vara en icke-konformistiska här - jag ska hoppa på vagn med musikkapell.

Som med de flesta GTDers, jag har försökt ett antal olika uppställningar. Det blir mitt nästa inlägg. För nu vill jag beskriva min nuvarande setup:

  • Pocket anteckningsblock- Jag bär den runt överallt helt enkelt som en fångst verktyg. Alla tankar, att två projekt, kalender grejer som jag samlar in medan jag inte vid datorn får fångas i anteckningsboken och överföras till min åtgärder listor eller kalendern senare. Jag har också experimenterat med PocketMod Och vad jag verkligen vill ha är en Moleskine pocket notebook , Men jag har sagt mig att svalka av Moleskine inte motivera sitt extra kostnad ovanpå den fria anteckningsböcker jag på jobbet.
  • Tracks- Denna vackra program , Skrivet i Ruby on Rails, skrevs speciellt för GTD, och efter att ha provat många andra online och off-line program, det här är definitivt den bästa. Jag använder det för alla mina sammanhang åtgärder listor, min nån / kanske lista mina väntar för listan och mitt projekt.
  • GCal- OK, jag är inte den första GTDer älska Google Kalender, men det är helt enkelt bäst, och det tar hand om alla mina kalenderfunktioner. För hårda landskap endast.
  • Gmail- En annan populär e-app med GTDers, ingenting annat jämförs. Det stenar.
  • Misc- Andra än dessa verktyg, jag har en inkorg både hemma och på arbetet, register på båda platserna, och ett very clean desk .

A few other posts on GTDimplementations:

Se också:

zen-productivity ++
Få Sunda Fit, del 1
Få Sunda Fit, del 2 - Motion Edition
My Morning Routine
Hur blev jag en Morgonpigg
Mind som vatten
Zen Habits - Swedish
Sök på vår webbplats: