Zen Kanji

produktivitet

Zen Habits (Leo Babauta) - Swedish

Volontär

Det senaste julen ville jag få mina barn i den verkliga anda av julen, så vi letade efter möjligheter att volontär eller skänka till god orsaker förra månaden. Vi gillade det så mycket att vi vill fortsätta det året runt. Det är en fantastisk känsla att göra något bra.
Vi har deltagit i Angel [...]


Det senaste julen ville jag få mina barn i den verkliga anda av julen, så vi letade efter möjligheter att volontär eller skänka till god orsaker förra månaden. Vi gillade det så mycket att vi vill fortsätta det året runt. Det är en fantastisk känsla att göra något bra.

Vi har deltagit i Angel Tree program, vart och ett av våra barn att köpa presenter till barn vars föräldrar sitter i fängelse. Det var mycket roligt. Vi har också donerat används leksaker i gott skick att barnen inte leker med längre till Frälsningsarmén sparsamhet butik. Vi tittar på hur man hjälper serverar mat till hemlösa soppkök här på Guam.

Vi har också beslutat att frivilligt för Frälsningsarmén KLOCKREN arbetsuppgifter. Hustrun tog tre av barnen en dag, och jag var planerad att äga två nästa dag. Men jag fastnade i arbetet, inte kunde hämta barnen på tiden och till slut gör det som min ensam.

Sedan ringer klockan och visslingar julsånger (Jag glömde ord) i två timmar, här är mina tips för alla som gör detta:

1.Ta med vatten och snacks. Två timmar är en längre tid än du tror, och du definitivt få törstig och jag fick ganska hungrig (det var runt middag Temne).

2.Gör det inte enbart. Två timmar ringer en klocka och vissla utan avbrott är väldigt tröttande. Om du har dina barn, åtminstone är det lite vila, och om du har en annan vuxen kan du slags ge varandra raster.

3.Ta en FÄLLSTOL. Detta går med nr 2 ... om det finns mer än en av er, en person kan ta en paus medan andra ringer klockorna och sång.

4.Skriv ut Christmas carol lyrics. Jag kan inte komma ihåg alla ord på alla julsånger. Inte ens Jingle Bells. Så skriver ut dem och sjunga dem med dina barn. Det är väldigt festligt.

5.Ta Santa hattar. Det är kul och glad och full av julstämning. Dessutom har jingle bells. Få i den anda av det!

6.Don't press någon. Jag har alltid känna skuld om jag vandrar genom utkragad ringers utan skänka åtminstone en del förändringar. Men som en klocka ringer, jag såg det från ett annat perspektiv. Jag har inte döma någon, och försökte att inte stirra på folk när de gick av, så skulle de inte tror jag var att döma dem. Jag tror att människor fortfarande känner sig skyldig ändå, men jag aldrig ville ha någon att känna att de var skyldiga att donera. Jag har fortfarande gott om donationer iallafall. Folk var mycket generösa, och vad de kan ge mig mycket appreicative - från $ 5 till 5 cent!

Vad du än gör, volontär för något. Du kommer att älska den, och de organisationer som ni hjälpa att älska dig för det. Volontärerna är en i högsta grad behövs handelsvara.

zen-productivity ++
Hur blev jag en Morgonpigg
Mind som vatten
Min GTD Genomförande
Recept på en platt mage
3 steg till en Permanently Clear Desk
Zen Habits - Swedish
Sök på vår webbplats: