Zen Kanji

produktivnost

Zen Habits (Leo Babauta) - Croatian

2006 Year in Review - Velik godine!

Ovaj post će pokrivati moje 2006 pregleda, a sljedeći post će biti moj 2007 Goals.
2006 Year in Review
Prošle godine je bio Awesome godine za mene! Ostvario sam dva od moga života ciljevi, imala je bebu, a jednostavno transformira svoj život na toliko mnogo načina. Pusti me brojiti ih ukratko:
*Maraton: Od početka 2006, [...]

Ovaj post će pokrivati moje 2006 pregleda, a sljedeći post će biti moj 2007 Goals.

2006 Year in Review

Prošle godine je bio Awesome godine za mene! Ostvario sam dva od moga života ciljevi, imala je bebu, a jednostavno transformira svoj život na toliko mnogo načina. Pusti me brojiti ih ukratko:

*Maraton: Od početka 2006, I wrote stupac svaka dva tjedna da je išla u lokalnim novinama ovdje na Guam, chronicling moje putovanje u moj prvi maraton. Upravo sam počeo prikazivati početkom prosinca 2005 i bio je moj prvi 5K kasnije taj mjesec, tako da je to vrlo veliki cilj za mene. To je bio i cilj vijek. Imala sam jako ide gore-dolje po mom maraton godine treninga, ali da se sumirati dugu priču, u rano pro 2006 sam završio moj prvi maraton! Trčanje je sada dio mog života, i obožavam ga.

*Roman: To je uvijek bio cilj mina za pisanje romana, te u studenom 2006 sam se prijavio za život-mijenjanje NaNoWriMo , S ciljem da se 50.000 pisanje riječi u roman do kraja Nov 30 ... a ja to! To će vjerojatno nikada biti objavljena, ali to je bio prilično izazov i ostvarenje.

*Noelle Cayce: 23. ožujka 2006, najnoviji radost mom životu ... rođen naš najmlađi kćer. Koji čini šest za nas. Ona je božji dar i derište, sve u jednom nevjerojatno lijepe paket.

*Veganism: U rujnu 2006 I postao vegetarijanac, sa ciljem da eventualno postati vegan. Well, I haven't dotaknu meso (ili bilo kojim životinjskim lešinama) jer i sam drastično smanjila moja uzimanje mliječnih i jaja ... u osnovi, ne jedu jaja, mliječni ili više, ali samo ih se kao trag u nekim sastojcima hrane . Planiram izrezati ih u potpunosti, tako da mogu imati okrutno-free dijetu do kraja 2007. To je bila moja velika transformacija dijeti, i ona koja ne žalimo malo. Jedna od najboljih stvari koje sam ikad učinio.

*GTD: Iako nisam zapravo čitati David Allen 's Getting Things Done do kraja 2006, I shvacaju osnovnih pojmova i postupaka na webu i počelo provođenje GTD prije ljeta. Do kraja ove godine, bio sam puno, puno više nego ikad organizirano. To je nevjerojatno sustav koji bih preporučio nikome. To može potrajati neko vrijeme da usvoje navike GTD - Imam većina ih do sada, ali sam još uvijek poboljšanje. Moj radni stol je jasna, moje datoteke su organizirane, moj pristiglu poštu je prazna, a ja znam gdje je sve. Savršenstvo!

*Ranoranilac:Godine 2006, zbog prikazivanjem, postala sam ranoranilac. Počela sam budan ranije i ranije, i sada se redovno probuditi se u 4:30 (neki na 5 dana, ako sam spavati kasno). Daje mi takva velika početi na dan, a ujutro su mirno i lijepo. I love it! Tijekom sljedećih nekoliko tjedana idem pokušati ostvariti barem 1-2 Veliki zadaci pred 6 ... s mogućnošću rješavanju umjesto 2 stvari sam procrastinating on. Mislim da će se moji dani, čak i bolji.

*Financije: JA je napravio veliki napredak u uklanjanju moja duga (s još većim planovi za 2007) i započeo hitnim fond koji je tako velik za jednostavnost duha. Ja sam još uvijek pokušavaju dobiti na stabilne financijske zemlju, ali u odnosu na prije godinu dana, kad ne bih mogao napraviti svrhe, ja sam svjetlosnih godina ispred. I ja mogu vidjeti svjetlo na kraju tunela.

*Jedne godine Quitversary: On Nov 18, 2005, I prestati pušiti . To je bilo od početka transformacije u mom životu, i dao mi je povjerenje i pokazao mi put do još postignuća. On Nov 18, 2006, I tiho proslavio moja jedna godina Quitversary, i nikada nisu bili sretnija.

*Ostalo: Bilo je mnogo drugih stvari koje imaju veliku dogodilo mi se u 2006, i male kvarove, ali u cjelini je to veliko GODINA !!!!!! Krivovjerje 'nadajući da 2007 bit će samo kao velika.

Vidi također:

zen-productivity ++
10 Savjeti za odvikavanje od pušenja
Zen Habits - Croatian
Pretraži naše stranice: