Zen Kanji

produktivnost

Zen Habits (Leo Babauta) - Croatian

2007: Moja Greatest Godina ikad

Više od tjedan dana u 2007, Im 'zalogaj okasnio objavljivanja u ovo, ali molim oprosti mi. JA zaista postaviti moj top ciljeve za 2007, u prosincu, i već stečeno off to dobar početak radnog dana prema njima.
Odlučio sam da postavite ciljeve koje su izazovne, ali ostvariv, nešto što će mi osjećamo [...]


Više od tjedan dana u 2007, Im 'zalogaj okasnio objavljivanja u ovo, ali molim oprosti mi. JA zaista postaviti moj top ciljeve za 2007, u prosincu, i već stečeno off to dobar početak radnog dana prema njima.

Odlučio sam da postavite ciljeve koje su izazovne, ali ostvariv, nešto što će mi napraviti dobar osjećati o sebi nakon što sam ih dovršili. Ono što sam ovdje neke dobre ciljeve, i ja mislim da ih mogu ostvariti.

Kako ću ih ostvariti: To je sve dobro i da dobro napisati svoje ciljeve, ali vi morate učiniti nešto kako bi se fokusirati na njih, vas motivirani, i osigurati da ste na putu cijelu godinu. Kako ću to učiniti? Tjedni Cilj sastanaka sa svojom ženom.

Moja žena i ja odlučili biti "Cilj prijatelja" i ove godine, te u tu svrhu, mi smo sastanke jednom tjedno za postavljanje naših ciljeva i pregledajte što smo učinili. Na primjer, početkom januara, uzeli smo naši ciljevi za godinu i odlučili što ćemo pokušati ostvariti u siječnju za svaki cilj. Nastojali smo da bude nešto jednostavno accomplishable u jednom mjesecu. Zatim, svaki tjedan u siječnju, postavljamo ciljeve tjednik koji bi nam pomogli prema mjesečnim ciljevima. Svaki dan, pogledamo naše tjedne ciljeve i vidjeti što možemo napraviti taj dan.

Tako je tijekom cijele godine, imamo mehanizam koji će pratiti naš napredak, pregledajte našu postignuća i neuspjeha i postavite mini cilj da nam pomogne prema godini ukupni ciljevi. To je do sada rade veliki i nadam se prijaviti kao dobar napredak ide na godinu. U njoj se čuva nas motivirani i to je puno bolje nego samo pisanje, neki rezolucijama zaboravljajuchi o njima i nakon nekoliko tjedana.

Dakle, bez daljnjeg buka, ovdje su moji ciljevi za godinu:

Top Ciljevi za 2007

*Triatlon: Željeznični barem 2x tjedno za svaki bicikl, kupati se, pokrenuti i dovršiti Olimpijski Triatlon do srpnja 2007. Napišite stupac jedanput svaka dva tjedna o iskustvu.

*Snaga trening: Željeznični 3x tjedno, dobije blagi masa i definicija (dok gubite masnoće kroz Triatlon trening). Uzmi sliku u prosincu, a zatim svakih 3-4 mjeseci.

*Dvorište rad: Get it povratak u formu u prosincu 2006, a zatim rezati jednom tjedno za 1-2 sata kako bi ostali u formi. Trebali bi imati lijepo održavana dvorištu.

*Podmirenje kreditnih kartica, automobila: Postavite plaćanja plan, izraditi redovne isplate. Slavi prilikom ispunjavanja!

*Spremiti: Odvojeno $ ___ hitne fond (online otvoriti račun za to, zatim transfer novca), a zatim po $ ___ platiti period za Liberty Fund (i pratiti različite kategorije unutar Liberty Fund).

*Meditirati: Najmanje dva puta tjedno, meditirati za 20-30 minuta.

*Positive Parenting: Postanite mirnija, više pozitivnih roditelja. Stop deranja i šopanje. Nauči ih s ljubavlju. Će svakodnevno trenirati sa ženom da mi pomogne.

*Pojednostaviti: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Pojednostaviti workday. Pojednostaviti the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Take Action: Da li to pomaže da podigne svijest i poboljšate globalno zagrijavanje, siromaštvo i Guam političkog statusa.

zen-productivity ++
10 Savjeti za odvikavanje od pušenja
2006 Year in Review - Velik godine!
Zen Habits - Croatian
Pretraži naše stranice: