Zen Kanji

produktivnost

Zen Habits (Leo Babauta) - Croatian

Alow sebe da bude sretan i ponosan na vaš napredak

Prečesto mi je teško o sebi i osjećati loše o našem nedostatka napretka. Mislimo da je kriv što smo propustili par workouts, ili da naš napredak na naš cilj je stalled, ili da mi iščašenje i jeli stvarno tov neke stvari.
Ali to je potražnja na staklu kao polovina prazna, a [...]


Prečesto mi je teško o sebi i osjećati loše o našem nedostatka napretka. Mislimo da je kriv što smo propustili par workouts, ili da naš napredak na naš cilj je stalled, ili da mi iščašenje i jeli stvarno tov neke stvari.

Ali to je potražnja na staklu kao polovina prazna, a to je gotovo zajamčeno ometati vaš napredak prema vaš cilj.

Pogled na staklu kao polovina punog- Izgledaju natrag i vidjeti što ste do sada uradili, i osjećati ponosan na vaš napredak. Budi sretna o tome kako daleko ste došli tako daleko, čak i ako imaju dugu načina da ide još.

Uzmi sebe kao primjer. Možda ste čitali moja priča ... I gleda leđa, izgleda kao što sam puno postigla u kratko vrijeme. Ali, bilo je dosta vremena kad sam propułtenih workouts, i osjetio dosta kriv. Bilo je vremena kad sam jeo nezdravi, i osjećali loše. Bilo je vrijeme kada mi je otišao organizaciju sustava na komade, kad moj pristiglu poštu imao 10 poruka sjedi tamo, nije postupao po.

Ali ako ja neka one loše osjećaje imate vlast nad mene, ja bih vjerojatno dali se onda i tamo i nikada dosegla moje odredište.

Ključni je korak unazad, i osvrnuti se na ono što ste učinili. Naravno, ja propustili neki workouts, ali pogledaj koliko sam učinio! A nije bilo davno, kada nisam bio čak trkač na sve! Umjesto batina sami gore, proslavite Vaš uspjeh, bez obzira koliko mala!

Mi ćemo uvijek osjećam krivim o tome što nismo učinili, ali važno je da smo mi sami podsjetiti da je samo privremeno zadržavanje.Ja uvijek kažem sebi da je to samo mali džomba na dugom putu.

Uzmi dugo vidjeli, kako stoji iza tebe i ispred tebe. Mala glitches ne može iskočiti vlaku kao snažan kao ti!

zen-productivity ++
Što je to zaista potrebno? Vodič za dnevni čuvaran
Zašto Zen navika?
Zen Mind: Kako Declutter
100 načini Zabavite se uz svoju djecu za slobodne ili Jeftini
5 Načini GTD Pomaže da postignete svoje ciljeve
Zen Habits - Croatian
Pretraži naše stranice: