Zen Kanji

produktivnost

Zen Habits (Leo Babauta) - Croatian

Moj implementaciju GTD

Vidi također: početnik priručnik za GTD.
A omiljena tema među GTDers je GTDopisujući njihove implementacije. Neću pokušati biti ne-konformista ovdje - ja ću skočiti na bandwagon.
Kao i kod većine GTDers, Ive 'pokušao nekoliko različitih postavki. To će biti moj sljedeći post. Za sada, neka mi opisati moj trenutni setup:

Pocket bilježnicu - [...]

Vidi također: početnik priručnik za GTD.

A omiljena tema među GTDers je opisom njihovih GTD implementacije. Neću pokušati biti ne-konformista ovdje - ja ću skočiti na bandwagon.

Kao i kod većine GTDers, Ive 'pokušao nekoliko različitih postavki. To će biti moj sljedeći post. Za sada, neka mi opisati moj trenutni setup:

  • Pocket bilježnica- Ja nosim svuda oko ovog jednostavno kao hvatanje alat. Bilo koja misli, da-DOS, projekata, kalendar stvari koje sam prikupljati dok nisam na računalo dobiva uhvaćeni u bilježnicu i prenose na moj kalendar akcija liste ili kasnije. Ive 'isto tako je eksperimentiranje s PocketMod I ono što zaista želim je Moleskine džep bilježnicu , Ali ja govorim sebi drže da je cool od Moleskine ne opravdati svoje dodatnih troškova na vrhu besplatnog računala sam na poslu.
  • Tracks- Ovo prekrasan program , Pisan u Ruby na ograde, napisana je posebno za GTD, i nakon mnogih drugih pokussavaju online i off-line apps, ovo je definitivno najbolji. Ja ga koristiti za sve moje kontekstu djelovanje listama, mog jednog / možda liste, moje čekanje za popis i moje projekte.
  • GCal- U redu, nisam prvi GTDer voljeti Google kalendar, ali to je jednostavno najbolji, i ona se brine za sve moje potrebe kalendara. Za hard krajolik samo.
  • Gmail- Još jedno popularno pošaljite na e-app sa GTDers, ništa drugo uspoređuje. It rocks.
  • Ostalo- Osim ovih glavnih oruđa, imam Inbox kod kuće i posla, u oba sistema podnošenja lokacijama, a vrlo čist stol .

A few other posts on GTDimplementations:

Vidi također:

zen-productivity ++
Nabavite zdravu i podesi, Part 1
Nabavite zdravu i podesi, Part 2 - Vježba Edition
Moj Jutarnji rutinu
Kako sam postao ranoranilac
Mind poput vode
Zen Habits - Croatian
Pretraži naše stranice: