Zen Kanji

produktivnost

Zen Habits (Leo Babauta) - Croatian

Moj Jutarnji rutinu

Danas sam početi novu naviku: moj jutro rutinu (da budem iskren, sam počela prije par dana). Svi ovaj mjesec ću se fokusirati na izradu moje jutro rutinske dnevne navike.
Ja sam zapravo pokušao različite verzije nekog jutro rutinu u proteklih godinu dana, a ima ih neizmjerno uživao. JA pravedan imati ne zaglavi s jednom [...]


Danas sam početi novu naviku: moj jutro rutinu (da budem iskren, sam počela prije par dana). Svi ovaj mjesec ću se fokusirati na izradu moje jutro rutinske dnevne navike.

Ja sam zapravo pokušao različite verzije nekog jutro rutinu u proteklih godinu dana, a ima ih neizmjerno uživao. JA pravedan zaglavi sa niste jedno za cijeli mjesec ili više, te da je cilj ovog mjeseca.

Razlog Volim jutarnju rutinu da je to ne samo ona usaditi smisao za svrhu, mir i rituala u moj dan, no to se osigurava da sam dobivam određene stvari uraditi svako jutro ... naime, moj cilj. I'm poništaj jutro vrijeme kao vrijeme mira i tišine, i vrijeme da se mali koraci svaki dan ka moj cilj.

Evo moje jutro rutinu, u ovom trenutku (pod uvjetom da prilagođavati kasnije):

Jutro rutinu

  1. Wake at 4:30
  2. Pijte vodu.
  3. Postavite 3 Najvažnije stvari (MITs) za danas.
  4. Škripac ručkove za djecu i sebe.
  5. Jedite doručak, čitanje.
  6. Vježbe (trčanje, bicikl, plivati, snagu, ili yardwork) ili meditirati.
  7. Tuš.
  8. Probudite ženu i djecu u 6:30

Nekoliko objašnjenja: The MITs da sam za taj dan zabrinutost barem jednu stavku prema jedan od mojih ciljeva, a vjerojatno 1-2 stvari koje morate na poslu. Bit će još mnogo toga što mi je činiti u toku dana, ali moj fokus će biti barem do kraja ove tri MITs.

Što se tiče vježbanja i meditirati predmet, imam raspored gdje sam raditi jednu vježbi svakog jutra (s iznimkom petkom, gdje sam plan meditirati najmanje 10-15 minuta). Zapravo, i ja često vježba u večeri previše, tako da na nekoliko dana ja ću imati dvije workouts - možda bicikla ujutro i plivati u večernjim satima, na primjer. Moje tijelo je još uvijek koristi za uzimajući ovaj, pa ćemo vidjeti kako to radi vani.

Što se tiče buđenja gore u 4:30, ja tek počela da radi u posljednjih nekoliko mjeseci - prije toga bio je 5:00 ili 5:30, i prije nego prošle godine sam probudio u 6:30, tako da sam stvarno postala ranoranilac samo jednom u zadnjih godinu dana. Ja napisao više o tome ovdje .

Look for updates to my goal of sticking to my Jutro rutinu this month.

Vidi također:

zen-productivity ++
Baby Makes Osam: Šest Raising Kids - Part 1
Baby Makes Osam: Šest Raising Kids - Part 2, organizacije izdanje
Zen Email: Clear Out Your Inbox
Nabavite zdravu i podesi, Part 1
Nabavite zdravu i podesi, Part 2 - Vježba Edition
Zen Habits - Croatian
Pretraži naše stranice: