Zen Kanji

produktivnost

Zen Habits (Leo Babauta) - Croatian

Postizanje ciljeva s moga Sina: Naši Harry Potter Marathon

U prosincu, sine Kiša (koji je pretvoren u siječnju 9) i ja krenu u potrazi: pročitati prvih pet Harry Potter knjige prije filma izlazi na 13. srpnja 2007. To nam je dao oko sedam mjeseci do pet knjiga pročitao, ali ako ste čitali te knjige, znaš da su oni prilično [...]


U prosincu, sine Kiša (koji je pretvoren u siječnju 9) i ja krenu u potrazi: pročitati prvih pet Harry Potter knjige prije filma izlazi na 13. srpnja 2007. To nam je dao oko sedam mjeseci do pet knjiga pročitao, ali ako ste čitali te knjige, znaš da su oni prilično dugo (pogotovo u posljednjih nekoliko).

Također je više izazov, jer moj sin živi sa mnom samo za tri dana u tjednu. No, kao i moje kćeri, rekao je, kiša i ja smo oboje vrlo odlučni ljudi, a mi smo se dokazuje da se na izazov.

Do sada smo zazipan kroz prve dvije knjige, a skoro gotovi sa trećim. To nas ostavlja sa dva duga za čitanje knjiga u pet mjeseci, a ja sam pozitivan što možemo učiniti. Mi možda čak započeti prije 6 knjiga o filmu izlazi. Na dane Kiša je sa mnom, čitamo u večeri, a onda sam ga probude rano (obično u 5:30 sati) da ponovno pročitate u jutrima. A kad on nije sa mnom, ja često poziva ga čitati i putem telefona na večeri, kako mu glasi uz svoju kopiju u njegovoj kući mama.

To je bilo veliko iskustvo, to Harry Potter maraton s kišom. Mi smo pročitali i prije, ali nikad s ove frekvencije, i mi smo troše više vremena sama kvaliteta nego ikad prije. Također je velika pokušavate postići cilj s njim, jer ne samo to, dajte mi dobar osjećaj kako smo postigli naše događaje na putu, ali to mu daje veliki osjećaj da je previše. Tako ne samo da smo veliku potrošnju vremena zajedno, i zabavu, ali sam mu podučavanje kako ostvariti te ciljeve.

To je bio tako velik da želim učiniti isto vrsta stvar sa moje druge djece. Imam šest od njih, tako da se čini malo izazov. Želim učiniti nešto što je različito za svaku od njih, nešto što bismo mogli zabaviti dok radite učenja da se postignu ciljevi zajedno.

zen-productivity ++
10 Savjeti za odvikavanje od pušenja
2006 Year in Review - Velik godine!
2007: Moja Greatest Godina ikad
6 Savijeti za commuting by bike na posao
Zen Habits - Croatian
Pretraži naše stranice: