Zen Kanji

produktivnost

Zen Habits (Leo Babauta) - Croatian

Recept za ravni trbuh

Za dugo vremena, htjela sam smršati. Znam da je sada to je pogreška. Masa je samo jedan faktor - naslanjajte muscle mass, body fat postotak, do struka hip ratio, itd. su svi jednako važni.
Nakon toga, htjela sam dobiti šest Pack Abs. To je također i neinteligentni cilj. Prije svega, većina [...]


Za dugo vremena, htjela sam smršati. Znam da je sada to je pogreška. Masa je samo jedan faktor - naslanjajte muscle mass, body fat postotak, do struka hip ratio, itd. su svi jednako važni.

Nakon toga, htjela sam dobiti šest Pack Abs. To je također i neinteligentni cilj. Prije svega, većina ljudi nisu genetski programiran da su one vrste Abs. Drugo, čak i supermodels muški modeli koji su šest-omot nemate njih cijelo vrijeme. Obično oni imaju malo masnoća, a zatim spali ga isključiti u tjednima prije fotografiju pucati.

Tako je sada moj cilj je da se stan želuca. To stvarno treba da se dolje do prihvatljivom tijelo postotak mliječne masti, ali ja dont 'imati jednostavan način mjerenja toga. Stan želuca može se mjeriti u ogledalo ili moju ženu. Ne moraju imati definirane ABS, ali izgubiti neke od mojih želuca masnoće i dobiti da se ukus. Za mene, koja će izgledati dobro, osjećati dobro i biti zdraviji.

Ive 'ispunjavanja mojih istraživanje, učenje i rade ono što je do sada za mene, ovdje je u tri koraka do ravnog trbuha:

1.Cardio, cardio, cardio. ABS radiš sve vježbe u svijetu će učiniti ništa ako imate sloj masnoće pokrivaju ga. Doing jačinu treninga, ili dizanje težine, bi, ali ne onoliko koliko aerobna tjelovježba. Pa moj plan je da se i dalje prikazivati moji, i dodati na kupanje i biciklizam. Planiram napraviti najmanje 30 minuta kardio 6 dana u tjednu. Na par dana ću napraviti više - 45 minuta, jedan sat, dva sata, čak i više na duge dane. Ja ću početi iz kratke za bicikl i pliva, kao što sam učinio s prikazivanjem, dok se ne izgradi moju izdržljivost. A quick note: intervalu treninga također je velik, a ja ću dodati da je i nakon mojeg izdrľljivosti je bolje. Ako želite dodati neke vježbe u ab nakon kardio, to je sjajno, ali budite sigurni da radi vaš cijeli torzo, a ne samo gornji ABS - da uključuje ABS niže, niže leđa i mišiće koji zaokrenuti vaše strane.

2.Manje masnoća i šećera. Toliko je jednostavno. The American diet je obično ispunjena mast i šećer, te da više nikada nećete dobiti stan u stomaku na tom receptu. Izrezati meso, ako možeš, a još je bolje izrezati mljekara i jaja. Ali ako ne može, barem naslanjati jesti meso (low-fat Turska, skinless pileća prsa, naslanjanje govedina, riba), i ostati daleko od pržene hrane i previše šećerni deserti. To ne znači morate gladovati sami - ako ste zdrave prehrane, možete jesti puno stvari - ili sebi oduzimaju previše, ali samo jesti loše stvari u moderiranje. Vegan diet je najbolji, pogotovo ako je uravnotežena, bogata biljna bjelančevina i kalcija i minerala, puno svježeg voća i veggies, a visok u fiber.

3.Dajte joj vremena. Ako želite imati ravni trbuh u 3 tjedna, ili dva mjeseca, zaboravi ga. Gubitak masti treba vremena, a to je nezdrav za izgubiti previše težine prebrzo. Cilj za 1-2 lbs. tjedno. Postupno mršavljenje je zdravije i više vjerojatno da će se održati tijekom vremena. Idi za promjenu stila života, nešto možete živjeti sa za ostatak svog života, ili ćeš samo jo-jo. To je maraton, a ne sprint.

Neki linkovi za ravni trbuh čitate:

Traineo: postizanje Stan u stomaku

Go Ask Alice!: Želim ravni trbuh!

Četiri tajne za ravni trbuh

zen-productivity ++
Nabavite zdravu i podesi, Part 2 - Vježba Edition
Moj Jutarnji rutinu
Kako sam postao ranoranilac
Mind poput vode
Moj implementaciju GTD
Zen Habits - Croatian
Pretraži naše stranice: