Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

10 Vinkkejä lopettaminen Tupakointi

En juhli hiljattain minun yhden vuoden vuosipäivä lopettaa tupakoinnin. No, lopulta lopettaa ... kuten useimmat tupakoitsijat, minulla oli yrittänyt lopettaa monta kertaa ja epäonnistui. Mutta tämä lopettaa kiinni, ja haluan jakaa alkuun 10 asioita, jotka tehdään tämän lopettaa silloin, kun muut ovat epäonnistuneet.
1.Maksusit itsesi täysin. Kun sulkeutuu, että [...]


En juhli hiljattain minun yhden vuoden vuosipäivä lopettaa tupakoinnin. No, lopulta lopettaa ... kuten useimmat tupakoitsijat, minulla oli yrittänyt lopettaa monta kertaa ja epäonnistui. Mutta tämä lopettaa kiinni, ja haluan jakaa alkuun 10 asioita, jotka tehdään tämän lopettaa silloin, kun muut ovat epäonnistuneet.

1.Maksusit itsesi täysin.Kun sulkeutuu että ei, minulla oli vain puolet siitä. Sanoin itselleni halusin lopettaa, mutta olen aina tuntuvat takana mielessäni, että en halua epäonnistua. En kirjoita mitään alas, en kerro kaikki (ehkä vaimoni, mutta vain hänen). Tällä kertaa olen kirjoittanut sen. I kirjoitti suunnitelman. I blogged siitä. Tein lupaus tyttärelleni. Sanoin perheen ja ystävien olin lopettaminen. Kävin verkossa ja liittynyt lopettaa foorumilla. Minulla oli palkkioita. Monet näistä seuraavassa vinkkejä, mutta kohta on se, että olen täysin sitoutunut, eikä ollut paluuta. En helpottavat itseni epäonnistua.

2.Tee suunnitelma. Et voi vain ylös ja sanoa, "En aio lopettaa tänään." Sinun täytyy valmistautua. Plan it out. Onko järjestelmä palkitsee, kannustusjoukko, henkilö soittaa jos olet pulassa. Kirjoita ylös, mitä voit tehdä, kun saat kehotan. Tulosta se. Post se teidän seinään, kotona ja työpaikoilla. Jos et odota, kunnes saat kehotan selvittää, mitä aikoo tehdä, olet jo menettänyt. Sinun täytyy olla valmis, kun nämä kehottaa tullut.

3.Know Your Motivaatio. Kun kehotan tulee, mielesi tulee järkeistää. "Mikä on haittaa?" Ja voit unohtaa, miksi teet tämän. Tiedä, miksi teet tämän ENNEN että kehotan tulee. Onko lapsesi? Saat vaimosi? Sinulle terveyttä? Voit siis käyttää? Koska tyttö haluat ei pidä tupakoitsijoista? On erittäin hyvä syy tai syyt lopettaa. Luettelo niistä pois. Tulostaa ne. Laita se seinään. Ja muistuttaa itse näistä syistä joka päivä, joka kehottaa.

4.Ei Yksi Puff, Ever (Nope). Mieli on hankala asia. Se kertoo, että yksi savuke ei loukkaantunut. Ja on vaikea kiistää, että logiikka, varsinkin kun olet keskellä on kehotan. Ja ne kehottaa ovat super vaikea kiistää. Älä anna tuumaa Kerro itsestäsi, ennen kehottaa tullut, että et tupakoi yhden lehtitaikina, yhä uudelleen. Totuus on, että yksi lehtitaikina WILL satuttaa. Yksi lehtitaikina johtaa toiseen, ja kolmasosa, ja pian et lopettamista olet tupakoinnista. Älä huijata itseäsi. Yksi lehtitaikina lähes aina johda lama. Älä ota YHTENÄINEN Puff!

5.Liity Forum. Yksi niistä asioista, jotka auttoivat eniten tämän quit oli online-foorumin quitters (quitsmoking.about.com) ... et tuntuu niin yksin, kun olet onneton. Misery rakastaa yrityksen jälkeen kaikki. Go verkossa, Esittele itsesi, oppia tuntemaan muita, jotka ovat menossa läpi sama asia, post about your kehno kokemus ja lukea muita, jotka ovat vielä huonompia kuin te. Paras sääntö: Post Ennen kuin savu. Jos tämän säännön ja pitää siitä kiinni, voit tehdä sen läpi kehotan. Toiset puhua teille sen läpi. Ja he juhlivat kanssa, kun sen kautta ensimmäinen päivä, päivä 2, 3 ja 4, viikko 1 ja sen jälkeen. Se on hauskaa.

6.Palkitse itsesi. Set up a plan for your rewards. Definitely reward yourself after the first day, and the second, and the third. You can do the fourth if you want, but definitely after Week 1 and Week2.And month 1, and month 2.And 6 months and a year. Make them good rewards, that you’ll look forward to: CDs, books, DVDs, T-shirts, shoes, a massage, a bike, a dinner out at your favorite restaurant, a hotel stay … whatever you can afford. Even better: take whatever you would have spent on smoking each day, and put it in a jar. This is your Rewards Jar. Go crazy! Celebrate your every success! You deserve it.

7.Viive. Jos sinulla on kehotan, odota. Tee seuraavat asiat: ota 10 syvä Hengitä. Juo vettä. Nauti välipala (aluksi se oli karkkia ja purukumi, olen vaihtanut terveempiä tavaraa kuten porkkanoita ja jäädytetyt viinirypäleet ja pretzels). Soita tukea henkilö. Post sinun tupakoinnin lopettamiseen foorumilla. Harjoitus. Tehdä, mitä se tekee, mutta DELAY, DELAY, DELAY. Teet sen läpi, ja kehotan jää pois. Kun se tapahtuu, juhlia! Ota siitä yhden kehotan kerrallaan, ja voit tehdä sen.

8.Korvaa Negative Tavat, joilla on positiivinen Ones. Mitä teet, kun olet stressaantunut? Jos tällä hetkellä reagoida korostaa kanssa savuke, sinun täytyy löytää jotain muuta tekemistä. Syvä hengitys, itse hieronta minun niska ja hartiat, ja liikunta ovat työskennelleet ihmeitä minulle. Muut tavat, kuten mitä tehdä ensin aamulla, tai mitä tehdä auton, tai missä tahansa yleensä tupakoida, olisi korvattava paremmin, enemmän myönteisiä kuin. Running on parhaani myönteinen tapa, vaikka minulla on muutama muukin on korvattu tupakointia.

9.Make it Through Hell Viikko sitten HECK Viikko ja You're Golden. Vaikein osa lopettaminen on kahden ensimmäisen päivän aikana. Jos saat aiemmin, että olet läpäissyt nikotiinin vetäytymis vaiheessa, ja loppu on lähinnä henkistä. Mutta kaikki ensimmäisellä viikolla on helvetti. Minkä vuoksi sitä kutsutaan Hell Week. Jälkeen, että se alkaa saada helpommin. Toinen viikko on HECK Week, ja se on edelleen vaikea, mutta ei läheskään yhtä helvetillinen kuin ensimmäinen. Tämän jälkeen se oli sileä purjehdus minulle. Olen vain joutunut käsittelemään satunnaisesti vahva kehotan, mutta loput kehottaa oli kevyt, ja tunsin luottaa Voisin tehdä sen kautta mitään.

10.Jos Fall, Get Up. Ja oppia virheesi. Kyllä, me kaikki epäonnistuvat. Tämä ei tarkoita sitä, että meidän on virheitä, tai että me emme voi koskaan onnistua. Jos et kuulu, se ei ole maailman loppu. Nouse ylös, harjalla itsesi pois, ja yritä uudelleen. Olen jättänyt useita kertoja ennen onnistua. Mutta tiedätkö mitä? Kukin näistä epäonnistumisista opetti minulle jotain. No, joskus olen toistuvasti samoja virheitä useita kertoja, mutta lopulta sain. Selvittää, mitä esteitä menestys ovat, ja suunnitelma niiden näkyy seuraavassa lopettaa. Ja eivät odota pari kuukautta, kunnes ensi lopettaa. Anna itsellesi muutama päivä suunnitella ja valmistella, sitoutua täysin, ja tehkää se!

BONUS TIP # 11: THINK POSITIIVISET. Tämä on tärkein vihje kaikille. Olen tallentanut sen viimeiseksi. Jos sinulla on myönteinen, voi-do asenne, kuten korni kuin se saattaakin kuulostaa, sinun pitäisi onnistua. Luota minuun. Se toimii. Kerro itsestäsi, että voit tehdä sen, ja te olette. Kerro itsestäsi, että et voi tehdä sitä, ja sinun ehdottomasti ei. Kun asiat saada karkea, mieti positiivinen! Voit tehdä sen kautta kehotan. Voit tehdä sen kautta Hell Week. Ja voit. Tein. Joten on miljoonia muita. Meillä ei ole parempi kuin sinä. (Minun tapauksessa huonompi.)

Katso myös:

zen-productivity ++
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: