Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

2006 Vuosi tarkistus - loistava vuosi!

Tämä viesti kuuluu minun 2006 uudelleentarkastelua, ja seuraava post on minun 2007 saavuttamisessa.
2006 Vuosi tarkistus
Viime vuonna oli loistava vuosi minua! I accomplished kaksi elämäni tavoitteita, oli lapsi, ja yksinkertaisesti muuttaneet elämäni niin monin tavoin. Haluan laskea niitä lyhyesti:
*Marathon: Starting alussa 2006, [...]

Tämä viesti kuuluu minun 2006 uudelleentarkastelua, ja seuraava post on minun 2007 saavuttamisessa.

2006 Vuosi tarkistus

Viime vuonna oli loistava vuosi minua! I accomplished kaksi elämäni tavoitteita, oli lapsi, ja yksinkertaisesti muuttaneet elämäni niin monin tavoin. Haluan laskea niitä lyhyesti:

*Marathon: Starting alussa 2006, olen kirjoittanut sarakkeessa kahden viikon välein, että juoksi paikallisen sanomalehden täällä Guam, chronicling minun matka ensimmäinen maraton. Olen juuri alkanut näkyä joulukuun alussa 2005, ja se oli ensimmäinen 5K myöhemmin samassa kuussa, joten tämä oli erittäin suuri tavoite minulle. Se oli myös koko loppuelämän tavoite. Minulla oli hyvin ylös-ja alaspäin vuosi minun maraton koulutusta, mutta yhteenvetona pitkä tarina, joulukuun alussa 2006 I valmistunut ensimmäinen maraton! Käynnissä on nyt osa elämääni, ja rakastan sitä.

*Novel: Se on aina ollut tavoitteena kaivoksen kirjoittaa romaanin, ja marraskuussa 2006 Kirjauduin varten elämän muuttuviin NaNoWriMo , Jonka tavoitteena on kirjallisesti 50000 sanan romaanin loppuun mennessä Nov 30 ... ja tein sen! Todennäköisesti ei koskaan julkaistu, mutta se oli melkoinen haaste ja suoritus.

*Noëlle Cayce: 23. maaliskuuta, 2006, viimeisimmät iloa elämääni syntyi ... meidän nuorin tytär. Se tekee kuusi meitä. Hän on taivaan lahja ja kakara, kaikki yhdessä uskomattoman kaunis paketti.

*Veganism: Syyskuussa 2006 minusta tuli kasvissyöjä, ja lopulta tavoite tulla vegaani. No, en ole koskettanut liha (tai eläinten ruhot) alkaen, ja minulla on vähennetty huomattavasti minun saanti maito-ja muna ... pohjimmiltaan en syö maitotuotteiden tai munien enää vaan ainoastaan niitä kuin jäljittää ainesosat tiettyjen elintarvikkeiden . Aion sulkea niitä kokonaan pois, jotta voin olla julmuutta-free ruokavalio vuoden 2007 loppuun mennessä. Se on ollut suuri muutos minun ruokavalio, jota en ole pahoillani hieman. Yksi parhaista asioista olen koskaan tehnyt.

*GTD: Vaikka en itse lukea David Allen 's Getting Things Tehty loppuun 2006 Ehdin peruskäsitteet ja menettelyt Webissä ja alkoi täytäntöönpanovaltaa GTD ennen kesää. Viimeistään vuoden loppuun, minulla oli paljon, paljon enemmän järjestäytynyttä kuin koskaan ennen. Se on uskomatonta järjestelmä, haluan suositella kenellekään. Se voi kestää jonkin aikaa hyväksyä tottumukset GTD - Olen useimmat niistä säädetään jo nyt, mutta olen edelleen parantaa. Oma pöytä on selvää, tiedostot on järjestetty, minun email postilaatikossasi on tyhjä, ja tiedän, missä kaikki on. Perfection!

*Aamuvirkku:Vuonna 2006, koska käynnissä, I tuli aamuvirkku. Aloitin havahtumassa aiemmin ja aiemmin, ja nyt säännöllisesti herätä at 4:30 am (noin päivää 5 am jos nukun myöhään). Se antaa minulle niin paljon aloittaa päivän, ja aamuisin on hiljainen ja kaunis. I love it! Yli parin seuraavan viikon aikana aion yrittää suorittaa vähintään 1-2 Big Tehtävät ennen 6 am ... jossa on mahdollisuus puuttua sijaan 2 asioita olen ollut procrastinating päälle. Uskon, että se esittää päivää jopa parempi.

*Finances: I edistynyt poistamisessa minun velka (jopa suurempia suunnitelmia 2007) ja aloitti hätäpuhelun rahasto, joka on niin suuri, että mielenrauha. Olen silti yrittää päästä vakaa taloudellinen peruste, mutta verrattuna vuosi sitten, kun en voinut saada rahat riittämään, olen valossa vuosina. Ja voin nähdä valoa tunnelin päässä.

*Yksi teemavuoden Quitversary: Marraskuun 18, 2005, I Lopetin tupakoinnin . Se oli alussa, muutoksia elämässäni, ja antoi minulle luottamusta ja näytti minulle tapa vieläkin saavutuksista. Marraskuun 18, 2006, olen hiljaa juhlitaan minun yksi vuosi Quitversary, ja ei ole koskaan ollut onnellisempi.

*Misc: On ollut monia muita suuria asioita, että on tapahtunut minulle vuonna 2006, ja pienet epäonnistumiset hyvin, mutta kaiken kaikkiaan tämä on ollut upea vuosi !!!!!! Tässä toivoen, että 2007 on yhtä suuri.

Katso myös:

zen-productivity ++
10 Vinkkejä lopettaminen Tupakointi
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: