Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

2007: My Greatest vuosi

Yli viikko osaksi 2007, I'ma bit myöhään lähettämistä tämän, mutta pyydän anteeksi. Olen itse asettaa minun alkuun tavoitteet 2007 joulukuussa, ja on jo saanut hyvään vauhtiin työ heitä kohti.
Olen päättänyt asettaa tavoitteita, jotka ovat haastavia mutta saavutettavissa, mikä tekee minut [...]


Yli viikko osaksi 2007, I'ma bit myöhään lähettämistä tämän, mutta pyydän anteeksi. Olen itse asettaa minun alkuun tavoitteet 2007 joulukuussa, ja on jo saanut hyvään vauhtiin työ heitä kohti.

Olen päättänyt asettaa tavoitteita, jotka ovat haastavia mutta saavutettavissa, mikä tekee minusta hyvän noin itseäni, kun olen valmis niitä. Olen täällä on joitakin hyviä tavoitteita, ja uskon, että voin tehdä niitä.

Miten aion tehdä niitä: It's all hyvä ja hyvin kirjoittaa tavoitteesi, mutta sinun on tehtävä jotain pitää keskittyä niihin, pitää sinut motivoituneita, ja varmistaa, että olet oikeilla jäljillä koko vuoden. Miten niin? Weekly tavoite kokouksia vaimoni.

Vaimoni ja minä olemme päättäneet olla "tavoite ystävät" tänä vuonna, ja sitä varten meillä on kokous kerran viikossa asettaa tavoitteemme ja tarkistaa, mitä olemme tehneet. Esimerkiksi tammikuun alussa otimme tavoitteemme vuodelle ja päättänyt, mitä me yritämme saavuttaa tammikuussa jokaisesta tavoitteesta. Me yritimme tehdä jotain helposti accomplishable yhden kuukauden aikana. Sitten viikoittain tammikuussa, olemme asettaneet viikoittain tavoitteita, jotka auttavat meitä kohti kuukausittain tavoitteita. Joka päivä näemme viikoittaiseen tavoitteita ja katsoa, mitä voimme tehdä, että päivä.

Joten koko vuoden, meillä on mekanismi, jolla seuraamaan edistymistä tutustumalla saavutuksista ja epäonnistumisista, ja asettaa mini tavoitteita, jotka auttavat meitä kohti vuoden yleisiä tavoitteita. Se toimi hyvin tähän mennessä, ja toivon raportoimaan hyvää edistystä vuoden jatkuu. Se pitää meidät motivoituneita ja se on niin paljon parempi kuin pelkkä kirjallinen joitakin päätöslauselmia ja unohtaminen jälkeen muutaman viikon ajan.

Joten pitemmittä puheitta, tässä ovat minun tavoitteet vuodelle:

Top tavoitteet 2007

*Triathlon: Juna vähintään 2x viikossa kukin pyörä, uida, juosta, ja täydellinen olympiakisojen triathlonisti viimeistään heinäkuussa 2007. Kirjoita sarakkeessa kahden viikon välein noin kokemuksesta.

*Vahvuus koulutus: Juna 3x viikossa saada hiukan massaa ja määritelmä (samalla menettää rasvaa kautta triathlonisti koulutus). Ota kuva joulukuussa, sen jälkeen joka 3-4 kuukautta.

*Ratapihalta työtä: Get it takaisin muotovikoja joulukuussa 2006, sitten leikataan kerran viikossa 1-2 tuntia pitää kunnossa. Pitäisi olla mukavasti yllä pihalla.

*Voitto luottokortti-, auto -: Aseta maksusuunnitelman, säännöllisesti maksuja. Juhlia, kun olet valmis!

*Tallentaa: Kesannointi $ ___ hätärahasto (avoin online huomioon tämän, sitten siirtää rahaa), sitten $ ___ per maksukaudelta varten Liberty Fund (ja seurata eri tuoteryhmien Liberty Fund).

*Mietiskellä: Vähintään kaksi kertaa viikossa, miettiä 20-30 minuuttia.

*Positiiviset Vanhemmuus: Ryhdy rauhallisempi, enemmän myönteisiä vanhempi. Stop huutaa ja selkäsauna. Opettaa heille rakkautta. Voiko käytännössä päivittäin, ja vaimo auttaa minua.

*Yksinkertaista: Reduce my needs. Reduce clutter. Reduce complications in life. Yksinkertaista workday. Yksinkertaista the house. Create times of peace (meditation, running, reading, quiet times with wife, kids).

*Toimi: Onko asiaa auttaa lisäämään tietoisuutta ja parantaa ilmaston lämpenemistä, köyhyyttä ja Guam poliittinen asema.

zen-productivity ++
10 Vinkkejä lopettaminen Tupakointi
2006 Vuosi tarkistus - loistava vuosi!
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: