Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

3 askelta Pysyvästi Vapaa Desk

Olipa kerran, minun pöytä oli täynnä kaikkea sitä, mitä olin parhaillaan - puhumattakaan kymmeniä minulla ei ollut työtä: toteaa, post-sen, puhelinnumeroita, paperien esitetyksi, kasana sisältöä työskennellä myöhemmin.Olin liian kiireinen järjestää, ja jos olen koskaan ollut [...]


Olipa kerran, minun pöytä oli täynnä kaikkea sitä, mitä olin parhaillaan - puhumattakaan kymmeniä minulla ei ollut työtä: toteaa, post-sen, puhelinnumeroita, paperien esitetyksi, kasana sisältöä työskennellä myöhemmin.Olin liian kiireinen järjestää, ja jos olen koskaan ei saada se hyväksytään, se kasaantuvat pian sen jälkeen.

Se on eri juttu tänään.Nykyään minun pöytä on aina selvä, lukuun ottamatta yhtä asiaa olen työskennellyt, ja ehkä muistikirjaa ja kynää muistiinpano alas toteaa, ideoita tai-dos, koska ne tulee.Se on vapauttava tunne ...se rauhoittaa minua ...se vähentää stressiä ja kaaos ...se varmasti tekee asioista helpompaa löytää ...ja se tekee minut tehokkaampia ja tuottavampia.

Miten voin tehdä muunnostapahtuman? No, se ei ollut helppo matka, ja olen parantunut vuosien varrella, mutta perusasetuksen vaiheet on kuvattu alla.Tärkeintä on muistaa, ettäsinulla on oltava järjestelmä, ja sinun on opettaa itse seurata järjestelmän.Muuten, sinulla on vain puhdas pöydällänne, ja se saa sekainen uudelleen.

Paljon nykyistä järjestelmää (vastakohtana tavaraa Olen yrittänyt matkan varrella) on lähes kokonaan" Getting Things Tehty ", David Allen(via Lifehacker & 43 Folders ).A on luettava, jos et ole vielä.

Tässä järjestelmässä:

1.Ensinnäkin ottaa kaiken pöydällänne ja teidän laatikkoa, ja laita ne yksi iso kasa.Put it in your "in basket” (if it doesn’t fit, pile it next to your desk or something).From now on, everything that comes in must go in your in basket, and you process everything as below.

2.Käsittelemään tätä nukka ylhäältä alaspäin.Never re-sort, never skip a single piece of paper, never put a piece of paper back on the pile.Do what needs to be done with that paper, and then move on to the next in the pile.The options: trash it, delegate it, file it, do it, or put it on a list to do later.In that order of preference.Do it if it takes 2 minutes or less to complete.If it takes more, and you can’t trash, delegate or file it, then put it on a list of to-dos (more on your to-do list in another post).

3.Repeat at least once daily to keep desk clear.Loppujen lopuksi on paras, mutta minulla on tapana ja siivota kuten läpi päivän.Once you’ve processed your pile, your desk is clear.You’ve trashed or filed or somehow put everything where it belongs (not on top of your desk or stashed in a drawer).Keep it that way.You must follow the system above: put everything in your inbox, then take action on each piece of paper in the inbox with one of the steps listed.If an item is on your to-do list, you can keep the paper associated with it in an "Action” folder.But you must regularly (daily or weekly) go through this folder to ensure that everything is purged.

It’s that simple.Have a phone number on a post-it? Don’t leave it on top of your desk.File it in your rolodex or contacts program.Have something you need to work on later? Don’t keep the papers on top of your desk.Put it on your to-do list, and file the papers in your Action folder.File or trash or delegate everything else.

Leaving stuff on top of your desk is procrastination (and as a procrastinator, I should know).If you put it off until later, things will be sure to pile up on your desk.Deal with them immediately, make a decision, take action.

What I’ve described is a good habit to learn, but it takes time to learn it.You’ll slip.Just remind yourself, and then do it.Soon it’ll be a habit you have a hard time breaking.And trust me, once you’re used to your desk being clear, you won’t want to break this habit.

Jotkut linkit:

Katso myös:

zen-productivity ++
My Morning Rutiininomaisesti
Miten tuli aamuvirkku
Mind Like Water
Oma GTD Täytäntöönpano
Resepti on Levyvalmisteet Maha
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: