Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

6 Vinkkejä Työssäkäynti tehdä työtä Bike

Tänä aamuna ratsasti polkupyörälle sisään työtä (etäisyys on noin 10 mailia), ja tuntui hyvältä. Se oli toinen kerta olen tehnyt, että nyt - myös minä tein sen viime viikolla - ja toivon, että se useammin asia.
Minun tavoitteeni on saada joitakin käyttää (I'm koulutusta [...]

Tänä aamuna ratsasti polkupyörälle sisään työtä (etäisyys on noin 10 mailia), ja tuntui hyvältä. Se oli toinen kerta olen tehnyt, että nyt - myös minä tein sen viime viikolla - ja toivon, että se useammin asia.

Minun tavoitteeni on saada joitakin käyttää (I'm koulutusta varten triathlonisti) ja samalla auttaa ympäristöä ja säästää rahaa kaasua. Kun kaasun hinta nousee niin paljon viime vuosina, se on turhauttavaa ei voi tehdä mitään - mutta nyt olen.

Vaikka se on hieman pelottavaa Moottoripyörällä on keskellä liikennettä, minun täytyy sanoa, että se oli hieno kokemus. Ei vain ollut mielestäni todella hyvä saada käyttää, mutta minulla oli suuri mielestä luonteeltaan I otsikko työhön, ja se oli paljon rauhallisempi ja rentouttava kuin tavallinen matkustaa autolla. Toivon, että lopulta rakentaa minun kestävyys, jotta voin ratsastaa polkupyörälle ja työstä vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa, tai jopa viitenä päivänä viikossa, mutta olen nyt alkaa hitaasti, koska olen uusi pyöräilyyn.

Vinkkejä Työssäkäynti on Bike

  • Suunnittele etukäteen. Yksi syy ihmiset eivät matkustaa polkupyörällä, vaikka ne on pyörä, on se, että ne eivät halua olla hikinen. Olen onnekas, sillä työssäni juuri asennettu uusi suihku, mutta ennen, että olen suunnitteli käyttävänsä Suihku toimiston vieressä tai käytä suihku on lähellä kuntosali (jopa tulossa jäseneksi kuntosali on halvempaa kuin kaasu) . Sinun täytyy myös saippua ja deodorantti ja pyyhe ja muut toilettitarvikkeet. Sitten on kysymys siitä, miten saada vaatteet työtä, joka on minun seuraava kärki.
  • Pudota vaatteita työn ajoin. Voit pakata ne on reppu, jotta kuluminen selässä, mutta se saa selkä hikinen. Voit myös se, joka laukku ja kuljettaa sen telineeseen, joka on hyvä vaihtoehto, mutta et ehkä halua vaatteet rypistyy jostain syystä. Ratkaisu Olen käyttänyt (ja se ei ole alkuperäinen idea) on saatettava vaatteeni toimimaan päivää aikaisemmin. Tämä myös säästää ylimääräistä kiloa, että minun on pakko jatkaa minun pyörä, joka on kysymys aloittelija kuten minä. Voisi jopa tuoda vaatteita muun viikolla. Lopulta, jos saan kyydin työtä viitenä päivänä viikossa, minulla on ehkä pudota viikon verran vaatteita joskus viikonloppuna.
  • Kaikki oli "Pyörän tekee. Sinun ei tarvitse mieltyä kilpa Pyörän tai farmari Pyörän tai mitään matkustaa. Jos sinulla on vanha maastopyörä, jossa minä, joka on riittävän hyvä. Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa polkupyörä ja pyydyksiä, jotta pääset alkuun. Myöhemmin, voit aina käyttää enemmän, vähän kerrallaan, mutta mitä sinulla on tarpeeksi hyvä nyt.
  • On käyttämätöntä putken ja työkaluja, ja osaa muuttaa väsy. Et koskaan tiedä, jos saat tasaista, etkä halua olla juuttunut kävely teidän Pyörän useita mailia. Korjaava pakki on hyvä asia, mutta se on vieläkin helpompaa, jos vain on käyttämätöntä putken, pumppu, ja oikeat työkalut, jotta voit nopeasti vaihtaa puhkaista putki uudella, ja paikkaa vanhan myöhemmin kotona.
  • Oltava turvallisia. Tämä on ei brainer, mutta on hyvä lukea vuoteen vinkkejä pyöräilyn turvallisuuteen (ks. linkit alla) ennen nimikkeen ulos vaarallisia liikenteessä.
  • Se on tuulahdus! Pyöräily on hauskaa, koska olen löydettiin viime viikkoina, ja ratsastus työhön on paljon, paljon parempi kuin ajamista. Kokeile sitä. You'll love it.

Kuten aina, olen vetänyt muutamia linkkejä työmatkaliikenne polkupyörää y'all:

zen-productivity ++
10 Vinkkejä lopettaminen Tupakointi
2006 Vuosi tarkistus - loistava vuosi!
2007: My Greatest vuosi
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: