Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 2, organisaatio painos

Katso osa 1, että otetaan käyttöön tähän sarjaan.
Osassa 1 nostaminen kuusi lapset, puhuin taloutta. Se on vain osa tätä taistelua. Paljon siitä, mitä tekee lisääminen niin monet lapset vaikeaa on pelkästään logistiikan it all. From soccer, että kuoro on vanhempainneuvosto konferensseja syntymäpäiväjuhlia ... helkutti, vain [...]


Katsoa Osa 1 käyttöönottoa varten tähän sarjaan.

Sisällä Osa 1 about raising six kids , Puhuin taloutta. Se on vain osa tätä taistelua. Paljon siitä, mitä tekee lisääminen niin monet lapset vaikeaa on pelkästään logistiikan it all. From soccer, että kuoro on vanhempainneuvosto konferensseja syntymäpäiväjuhlia ... helkutti, vain saada niitä valmiiksi aamulla on käyttää logistinen suunnittelu ja toteutus.

Oma ratkaisu? No, minulla ei ole yksinkertaisia vastauksia, mutta voin jakaa, mikä on auttanut pitämään minut ja vaimoni täysijärkinen.

Järjestäminen ja ajoitus Kuusi Kids

 • Yksi Kalenteri että valtiot Yhdysvallat ne kaikki. Vaimoni ja minä käytin oltava erilliset kalenterit yhdessä useita koulun kalenterit, urheilu aikataulut, ilmoituksiin koulujen ja paljon muuta. Puolella meidän jääkaappi oli peitetty näitä aikatauluja, ja se oli haaste muistaa kaiken. Anna: Google-kalenteri . Nyt kirjoittaa kaiken yhden kalenterivuoden. Meillä on erillinen osa-kalentereita oman työn, oman tavaraa, vaimoni tavaraa, lapset, ja minun koulutus, mutta se on kaikkien tarkasteltavissa yhden kalenterivuoden. Nyt kun saamme koulun kalenteriin tai urheilu aikataulun tai huomautus jotain koulussa, meidän nopeasti syöttää se Gcal. Sama juttu työn tapaamisista, kokouksista, luokkia, 5Ks ja paljon muuta. Nyt voimme vain katsoa kalenteria, työstä tai kotona, ja katso, mitä tuona päivänä, tai seuraavana päivänä.
 • Opettaa niitä omavarainen. Toki, se on helpompaa ja nopeammin suihku ja pukeutuminen ne itse kuin katsella niitä tehdä samat tehtävät paljon hitaammin ja incompetently. Mutta yritä että kuusi lasta. Sinun mennä hulluksi. Vastaus on opettaa heitä tekemään asioita itse. Se vie hieman enemmän aikaa, mutta yhden kuukauden kuluessa, se enemmän kuin maksaa. Nyt lapset eivät voi vain suihku ja pukeutuminen itse (ja valita omia vaatteita), mutta ruokkimaan itseään breakfast, clean niiden huonetta, harjaa hampaitaan, kammata hiuksiaan, saavat kamaa valmis, pese omia ruokia (no, ei nuorin kaksi, mutta vanhin neljä). Ainoa asia, joka minun tehdä aamulla on vahvistaa niiden lounaita, ja vaimoni silitysrautojen niiden vaatteita. Minun vanhin tytär, 13, voi rauta vaatteita liikaa, ja hän on oppinut auttaa kanssa vauvoille ja askareisiin. Ne voivat tehdä askareita liikaa, kuten laaja-alaisia ja luuttuamassa.
 • Plan riittävästi aikaa. Meillä oli tapana ajatella, tunnin päästä valmis riitti. Ja sen jälkeen, kun kaksi uutta vauvat ovat syntyneet, meistä tuli myöhässä kaikesta. Nyt annamme itsellemme enemmän kuin kaksi tuntia. Vaikka voisimme ehkä saada valmiiksi tunnissa, nyt aikaa valmisteluihin on paljon rennompaa. Ja olemme enemmän aikaa kuin ennen. Yleensä.
 • Tee viikoittain illallinen valikkopalkki. Joo, tämä isn'ta uusi kärki, mutta se on erittäin hyödyllistä. Aiomme pois illallisia varten viikolla - ja lapset voivat tehdä ehdotuksia - ja käydä ostoksilla kanssa valikko ja toisaalta ainesosaluetteloon ulos. Se myös tekee asioista helpompi tulla illalliselle aikaa - ei päätöksiä tehdä ... juuri kiskaista esiin ainekset ja keitä sitä.
 • Plan helppo illallisia. Mitään, mikä vie paljon aikaa valmistautua on liian paljon vaivaa. Spagetti, chili, ystävä, paistettu kana (terve versio kukin) ovat osa sinkilät.
 • Pack your pyydys, jonka ovi. Ottaa tarkistuslistana jalkapallon pyydyksiä tai muihin vastaaviin tapahtumiin, on hyvä ajatus. Ja kun olet valmistautuu tulevaan päivä aloittaa kokoamalla kaikki jutut Tekijä ovi ja varmista, sinulla on kaikki niin, että mitään ei ole unohdettu. Unohtamatta jonkun cleats ja ottaa kääntää auton ympäri, jotta ne on tuskaa.
 • Pack pussiin kanssa ylimääräiset vaatteet. Pidämme pienen carry-on matkatavarat on pakattu pari muutoksia vaatteet ja alusvaatteet jokaisesta lapsesta ahdattuna pois auton. Jos on sattunut onnettomuus tai jotkut lapset haluavat viettää yö isovanhemmat, että laukku on erittäin kätevä.
 • On perhe-kokouksessa. I'll post lisätietoja tästä myöhemmin sarjassa, mutta se on hyvä ajatus, että meillä olisi koko perhe istua alas kerran viikossa ja puhua kaikista asioista, että perheenjäsenillä on. Tämä tiedonanto on avain, jolla on onnellinen perhe.
 • Jokaisella tulisi syödä yhdessä. Emme voi tehdä tämän joka päivä, mutta me yritämme istua yhdessä alas ja illallinen kuin perhe. Se on hyvä aika puhua kunkin henkilön vuorokaudessa.
 • Onko postilaatikossasi, ja selvää on usein. Kaikki paperit, mainokset, kirjeet, lentolehtiset, aikataulut, koulun paperit ja mene suoraan yhteiseen postilaatikkoon. Postilaatikkoon olisi tarkastettava joka päivä tai joka toinen päivä - aivan aura sen läpi, yksi kerrallaan, joka tekee päätöksen, ryhtyä toimiin, tallentamista tai siirtää roskakoriin kunkin kohteen heti. Älä laita se pois päältä tai tavaraa tulee kasaantuvat!
 • Opettaa lapsille, että kaikki on paikka. Jokainen asia kotonasi on oltava "koti". Opeta lapset jos kotona on, ja saada ne tapana panna sen kotiin. He eivät koskaan saada täydellisesti sitä, mutta lisää, että kaikki se, mitä vähemmän asiaa häivy. Myös, puhtaita kuin sinun mennä pitää talon melko puhdas koko ajan.
 • Declutter usein . Päästä eroon kama teidän komeroa, että sekoita talo, että clutters autotallissa. On säännölliset decluttering päivää. Opeta heitä lahjoittaa leluja ja vaatteita hyväntekeväisyyteen. On myös hyvä ajatus siivota vanhoja leluja joka kerta, kun he saavat uusia ja syntymäpäiviä ja ennen joulua.

Muita osia tästä sarja:

zen-productivity ++
2006 Vuosi tarkistus - loistava vuosi!
2007: My Greatest vuosi
6 Vinkkejä Työssäkäynti tehdä työtä Bike
Saavuttaa minun Son: Our Harry Potter Marathon
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 1
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: