Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Hanki Terveet ja Fit, osa 1

JD yli yksi mielipaikoistani rahoittaa blogeja, Get Rich hitaasti, lähetetty viime aikoina siitä, miten hän käyttää wellness valmentaja saada terveempiä ja asentaja. Hän yhtyy hänen kokemuksia ja hyviä vinkkejä, ja suosittelen lukemaan.
Se sai minut ajattelemaan: Olen oppinut paljon viime vuodesta, lukiessa ja [...]


JD yli yksi mielipaikoistani rahoittaa blogeja, Get Rich hitaasti , Lähetetty äskettäin siitä, miten hän käytetään wellness valmentaja saada terveempiä ja asentajien . Hän yhtyy hänen kokemuksia ja hyviä vinkkejä, ja suosittelen lukemaan.

Se sai minut ajattelemaan: Olen oppinut paljon viime vuodesta, lukiessa ja haparoiden, että minulla voisi olla ihmisarvoisen valmentaja itseäni hieman enemmän koulutusta. En usko, että se on jotain I'll todella jatkaa, mutta ajattelin I'd jakamaan joitakin asioita olen oppinut.

Tänään käydään läpi, ensimmäinen osa saada terveempiä ja asentaja - syöminen terveellistä. (Ks. myösKatsoa Osa 2 Getting Terveet ja Fit - Liikunta Edition)

Säännöt Syöminen Terveet

Syöminen terveellinen jotain paljon meistä haluavat tehdä, mutta meillä on niin vaikea, koska kiusaukset kotona ja työpaikalla ja tiellä. En aio valehdella ja sanoa, että muutosten tekemistä teidän ruokavalio on helppoa, mutta olen neuvoovastaantehdä radikaaleja muutoksia ja kannattaa tehdä asteittaisia muutoksia.

Esimerkiksi syön melko terve juuri nyt, mutta nykyinen ruokavalio on kumulaation pieniä muutoksia tein ajan. Ryhdyin ensimmäistä syöminen keventäminen lihat, ja yrittää sisällyttää enemmän hedelmät ja vihannekset. Sitten lisätään terveellisemmässä aamiaismurot, kaurajauho, koko jyvä leivissä. Olen vaihtanut pienempi rasvaa maito ja muut vähärasvainen vaihtoehtoja. Söin enemmän pähkinöitä, ja yritti asiat kuten pellavan siemenet. Lopulta minun oli melko terveellinen ruokavalio (lukuun ottamatta makeisten), mutta sitten minusta tuli kasvissyöjä. I leikattu liha täysin, myös kana ja kala. Lopulta aloin poistaa maito ja munat, ja alkoi käyttää soymilk ja muut soija tuotteita. I hitaasti kokeiltu vegaani reseptit, siihen pisteeseen, että olen nyt lähes 100% vegaani, ja rakastava joka minuutti sitä. Viime aikoina olen yrittänyt leikata kofeiinia ja makeisia, mutta vähitellen. Jos yrität leikkaamalla yksi pieni asia pois kerrallaan, lopulta saat käyttää muutoksen ja siitä tulee normaali sinulle. Toista prosessi.

Healthy Eating työjärjestyksen # 1: Valitse yksi tai kaksi, että asiat muuttuvat sinulle ruokavaliota, ja aloittaa yksinkertaisesti kanssa. Joka viikko tai kaksi, kokeile jotain terveellistä ja sisällyttää se sinun päivittäinen tai viikoittainen valikosta.

Toinen asia, olen oppinut, että kun olen yrittänyt leikata pois jotain pahaa, se auttaa korvata sen jotain terveellistä ja maukasta, että tulen nauttimaan. Kuten kofeiinia - Olen leikkaaminen pois kahvin ja korvaamalla se vedellä. Tein, että ennen kuin kanssa kolajuomat (vaikka Otan satunnaisesti cola nyt, mutta ei läheskään niin usein). Nyt Rakastan juomaveden sijasta enemmän sokerinen kamaa. I korvata maitoa, paljon terveellisempää soija maitoa, ja nyt rakastan soija maitoa. Sama juttu kasvis hampurilaiset, terveellistä viljaa, koko jyvä leipää ja paljon muuta. Etsi terveellistä vaihtoehtoa, että rakastat - antaa luettelon ja pitää ne lähellä.

Healthy Eating työjärjestyksen # 2: Kun leikkaus ulos jotain pahaa omasta ruokavaliosta, korvata se jollakin terveellisempiä ja maukkaita.

Olen myös oppinut sisällytetään erilaisia ei ainoastaan hedelmiä ja vihanneksia, mutta pähkinät-, kalsium-rikas elintarvikkeisiin (kuten soymilk, kalsium-väkevöidyn EYVL ja Tofu, mantelit ja lehtivihanneksia greens) sekä elintarvikkeet, joilla on hyviä rasvoja (kuten oliiviöljyä, flaxseeds, mantelit, jne.), proteiinipitoista mutta Vähärasvaisen elintarvikkeisiin (kuten Tofu, soija-proteiinia, pähkinät, pavut), ja korkea-fiber elintarvikkeet. Mitä välttää, kuten rutto, ovat asioita, runsaasti tyydyttyneitä rasvoja tai liian sokerinen (kuten sanoin, olen leikkaus tätä enemmän ja enemmän nyt).

Healthy Eating työjärjestyksen # 3: Ensimmäinen asioita leikattu on paistettu, rasva elintarvikkeiden (kuten McDonald's) ja tavaraa, joka on liian sokerinen (donuts kolajuomat, karkkia) ja muut roskaruoka. Älä leikkaa se kokonaan pois, mutta alkaa vaiheessa se asteittain ja korvata sen terveellisempiä ja maukkaita juttuja (ks. kaksi ensimmäistä koskevat säännöt).

Toinen tärkeä käsite on syödä pieniä annoksia. I käytetään nukka minun kilpi korkea, mutta se on varma tapa lihavuus. I hitaasti leikata minun osia lisäämällä tervettä välipalojen välillä aterioita. Keskeisenä tässä on suunnitella sitä niin, että sinulla ei ole vain kolme neliöitä, mutta ehkä jogurtti välillä, ja hedelmät, tai sijaan, että suuri lounas, tee mitä teen ja kaksi pienempää voileipiä.

Healthy Eating työjärjestyksen # 4: Syö pienempiä annoksia ja usein päivän aikana. Jos odotat, kunnes olet todella nälkäinen, sinun sika ulos.

Tämä johtaa minut toisen suuri käsite: jos olet menossa on tiellä, sinun täytyy suunnitella tulevaisuutta, tai voit päätyä syö jotain kätevä (lue: fast food), jotka eivät ole niin terveellisiä ja varmasti on kalliimpaa. Kun menet elintarvikekauppojen shopping, etsiä terveellistä purtavaa, että haluat ja sitten pakata ne kun mennä töihin tai tien päällä. Blue maissi-sirut, pähkinät, rusinat, hedelmät, vihannekset, vähärasvainen pretzels ja vastaavat ovat hyviä asioita pakata ja helposti siirrettävä.

Healthy Eating työjärjestyksen # 5: Pack terveellistä purtavaa tehdä teidän kanssanne, ja suunnitelma ateriat kun siirryt tiellä.

Vielä yksi tärkeä asia: näitä asioita ei tee huomattava ero heti, ei ainakaan omalla vyötärölinja. Menettää paino - erityisesti rasvaa - ei tapahdu yhdessä yössä, tai voit helposti saada sen takaisin. Ole kärsivällinen ja ajatella pitkällä aikavälillä. Älä etsi korjaustiedostoja.

Healthy Eating työjärjestyksen # 6: Aseta pitkän aikavälin tavoitteita, eikä odottaa nopeita tuloksia. Ole kärsivällinen!

On monia muitakin vinkkejä, mutta ne koskevat perussäännöt syöminen terveellistä, joka on perusta saada sovi. Sisällyttämään nämä säännöt, yksi kerrallaan, hitaasti, ja näet suuri muuttua ajan myötä. Ihastut itseäsi se!

Katsoa Osa 2 Getting Terveet ja Fit - Liikunta Edition .
Katsoaalso:

 • Yritetään syödä terveempiä? Tee elämäntapojen muutoksia, ja niillä on huijata päivä
 • Terveys kärki: Yritä syövät kasvisruokaa joskus
 • 6 Vinkkejä Työssäkäynti tehdä työtä Bike
 • zen-productivity ++
  6 Vinkkejä Työssäkäynti tehdä työtä Bike
  Saavuttaa minun Son: Our Harry Potter Marathon
  Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 1
  Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 2, organisaatio painos
  Sähköposti Zen: Clear Out Your Saapuneet
  Zen Habits - Finnish
  Etsi sivuiltamme: