Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Hanki Terveet ja Fit, osa 2 - Liikunta Edition

1 osassa tämän sarjan noin Getting Terveet ja Fit, en kuulu jotkut säännöt syöminen terveellistä. Tänään aion kattaa joitakin säännöt Kuntoilu ja huomenna aion kirjoittaa kiinni harjoituksen avulla.
Ensinnäkin haluan sanoa: syöminen terveellistä on erinomainen perusta saada sopivaksi ja terveellistä, mutta liikunta on [...]


1 osassa tämän sarjan noin Getting Terveet ja Fit, en kuulu joidenkin Säännöt Syöminen Terveet . Tänään aion kattaa joitakin säännöt Kuntoilu ja huomenna aion kirjoittaa kiinni harjoituksen avulla.

Ensinnäkin haluan sanoa: syöminen terveellistä on erinomainen perusta saada sopivaksi ja terveellistä, mutta käyttää sitä todella saa sinut sinne. Itse voit tehdä yhtä ja toista ei, mutta sinun vain puolitiehen siellä oikeastaan. Tarvitset molempia.

Säännöt Kuntoilu
Olen ollut käyttävät melko tasaisesti yli vuoden nyt - alkaa joulukuussa 2005, aloitin melko kunnianhimoinen käynnissä ohjelma. Itse asiassa noin kuukausi, kun olen alkanut näkyä, Minulla on iso pää ja päätti haluaisin yrittää kouluttaa ja täydellinen maratonjuoksu. Kun jotkut taistelujen aikana, olen valmis maraton joulukuussa 2006. Tänä vuonna olen koulutusta varten triathlonisti, oppimaan Pyörän ja uimaan lisäksi jatkuva minun käynnissä.

Joten olen oppinut paljon käyttävät viime vuonna. Ei vain olen tekemällä oppiminen, mutta olen oppinut paljon muista, kirjoja, jotka olen ostanut, ja Web-sivustoihin, että olen ollut jatkuvasti tutkimiseen.

Seuraavassa on muutamia vihjeet olen niille, jotka haluavat aloittaa ja ylläpitää terveellistä liikuntaa ohjelmaan.

Harjoitus työjärjestyksen # 1: Käynnistä tänään, ja juuri mitään saada olet menossa. Sillä ei ole väliä mitä käyttää valitset vain alku. Olen sitä mieltä, kävely ja käynnissä on suuria tapoja aloittaa, koska sinun ei tarvitse maksaa liittyä kuntosali tai hanki fancy laitteet. Tarvitset vain paria kenkiä. Minulla alkoi vanha beat-up-lenkkarit, eikä ostaa todellinen lenkkitossut kunnes olin tehnyt sitä muutaman viikon ajan. Uinti ja pyöräily ovat kaksi suurta harjoitukset liian kuitenkin.

Harjoitus työjärjestyksen # 2: Stop Making tekosyitä. Tiedän kokemuksesta, - meillä kaikilla on miljoona tekosyitä. Ole tarpeeksi aikaa. No Place to Work ulos. Olen väsynyt. Minulla ei ole rahaa. Nämä ovat kaikki täyttä paskaa. En syytä ketään näiden tekosyitä, koska olen tehnyt ne itse, mutta totuus on, meidän järkeistää siten, että voimme edelleen laiska. Se ei ole niin vaikeaa kuin luulisi. Aivan asettaa päivämäärän mukaisessa itse, tai puoliso tai ystävä, päästä pois vain 10 tai 15 minuuttia tänään, ja kävele tai hölkkää. Ei! Lopetettava tekosyitä!

Harjoitus työjärjestyksen # 3: Vain teidän lenkkitossut ja saada ulos ovesta. Se on kaikki mitä on tehtävä. Loput on paljon helpompaa kuin luulisi. Se on alkuperäisen inertia, että meidän on voitettava. Kun olet tehnyt, että se on todella virkistävä ja hauska.

Harjoitus työjärjestyksen # 4: Käynnistä pois pienet, ja hitaasti. Voit käynnistää ohjelman täynnä vim ja pontevuus, valmiina suorittaa maraton tai hissillä valtavia painoja. Pidä itsesi takaisin. Tärkein syy on se, että jos aloittaa hitaasti, olet todennäköisesti onnistu, ja jos aloittaa yrittää tehdä liian paljon, olet todennäköisesti palaa loppuun ja epäonnistuu. Jos epäilet, että sinulla voi kestää 30 minuuttia, suorittaa vain 10 tai 15 aluksi, sitten hitaasti kasvaneet muutamassa viikossa. Kokeile 2-3 kertaa viikossa ensimmäisessä, jonka tavoitteena käyttää vähintään 30 minuuttia viisi kertaa viikossa, lopulta. Sivuvaikutukset hyötyä - ja tämä on hieno - on se, että jos pidät itsesi takaisin, sinun on innokas saada seuraavan workout, kun sinua tekemään vähän enemmän kuin tämä. Ja että intoa on valtava vauhtia.

Harjoitus työjärjestyksen # 5: Tee tavoite julkisen. Post se blogissasi. Kerro perheen ja ystävien kanssa. Sign up for sivuston kuten Traineo.com , Jossa liikuntaa ja laihtuminen ovat sähköpostiisi useita "motivoijia", että voit valita. Omasta maraton ja triathlonisti tavoitteita, aloin kirjoittaa sarakkeessa kahden viikon välein oman paikallisen sanomalehden, sillä lehti minun henkilökohtainen matka matkan varrella. Julkisen painostuksen pitää sinut motivoituneita jatkuvaa aikaa - et halua ihmisiä ja näyttää huonoa. Älä anna painetta up - kerran sinua, motivaatio jää pois.

Harjoitus työjärjestyksen # 6: Palkitse itsesi. Tee luettelo mini maalia, ja ensi jokaiselle luettelossa asianmukainen korvaus. Esimerkiksi, jos sinulla on vain mennä ulos ja lenkille tänään, anna itsesi ostaa kirjan Amazoni. Jos voit tehdä sen kaksi päivää, anna itsellesi jäätelöä. Jos voit tehdä sen viikossa, ostaa joitakin kappaleita sinulle iTunes. Riippumatta palkitsee työn puolestasi - olivat ne kengät, vaatteet, hieronnan, tatuointi, tai mitä tahansa, anna itsesi niiden saavuttamisen jälkeen mini tavoitteita. Eivät vain tee sitä liikaa makeisia!

Harjoitus työjärjestyksen # 7: Salli itsellesi riittävä lepo. Jotkut yrittää ajaa kovaa joka päivä, tai workout kova joka päivä. Muista, sinun lihakset tarvitsevat lepoa, jotta elpyä. Jos et anna heille takaisin, olet vain jatkuvasti rikkomatta niitä. Seuraa kovan helppo sääntö: kun päivä vaikea käyttää, mene helppoa tai muualla seuraavana päivänä. Lisäksi sinun on vähintään lepopäivä viikossa. Kehosi voi vain niin paljon, ennen kuin se alkaa hajottaa. Älä anna sen saada tältä osin. Monet hyvin viisaita ihmiset ovat sanoneet, että muualla on yhtä tärkeää kuin käyttää, kun se tulee parantaa suorituskykyä.

Harjoitus työjärjestyksen # 8: Ajattele positiivisia. Tämä on todennäköisesti paras sääntö on nippu. Se on auttanut minua lukemattomia tapoja. Tahansa negatiivinen ajatus tulee päähän ( "En voi tehdä tätä!" "Se on liian kovaa!" "En ole sitä mieltä, kuten työ-nyt!" "Haluan lopettaa!" "Minusta tuntuu laiska tänään ! "), vain ajaa sitä. Squash sitä. Ja sitten korvata sen myönteisiä ajatuksia: En voi tehdä tätä! Olen vahva! Tämä ei ole liian kovaa! Jos Leo voi tehdä, joten voin! Tämä ei ole ongelma! Olen kova! Olen AWESOME !!!!!! Positiivinen ajattelu saavat sinut aikaisemmin mahdollisesti käyttää este.

Harjoitus työjärjestyksen # 9: Älä motivoituneita vain laihtuminen tavoitteita.Jos olet juuri yrittää laihtua, olet enemmän kuin todennäköisesti lopettamaan. Miksi? Minulla ei ole aavistustakaan, mutta se on totta. Onko muita motivoijia: tehkää se tuntuu hyvältä, että suuri energia saat, alentaa sinun lääketieteen laskut, elää pitempään ja nauttia elämästä, tarkastelemaan paremmin, sitä voimakkaampaa, on terveellisempää, tehdä jotain hyödyllistä, että ylittämään haaste. Tee luettelo niistä syistä haluat käyttää ja lähettää ne jonnekin. Ja kyllä, leikattu kuva lehden, joka motivoi teitä ja postitse, että jopa liikaa. Menettää paino on hieno tavoite, mutta älä anna sen olla vain yksi.

Harjoitus työjärjestyksen # 10: Jos ei, tule ylös, harjalla itse pois ja aloittaa uudelleen. Me kaikki epäonnistuvat joskus. Ei ole väliä, kuinka paljon me olemme, emme onnistu. Olen jääneiden liikuntaa runsaasti kertaa viime vuonna, mutta ratkaisevaa on se, että olen vain päästä takaisin, että hevonen uudelleen. En anna sen estää minua jatkamasta. Katso sitä kuten minä: se on pitkä tie edessämme, ja vähän ongelmia matkan varrella ovat pelkkiä kuoppia vuonna tiellä. Älä anna pukama vuonna tien pysäkki sinua jatkaa matkaa.

Harjoitus työjärjestyksen # 11: Jos voit saada workout kumppani. Se on loistava motivoija. Jos tiedät on täytettävä jonkun workout, olet todennäköisesti pidettävä tämä nimeäminen. Kuitenkin, jos parisi on perua jostain syystä älä anna että pysäkki sinua toimii itse.

Harjoitus työjärjestyksen # 11: Pidä hauskaa! Liikunta voi ja sen tulee olla hauskaa. Älä anna sen olla tuskallista. Jos se on, hidastaa hieman, ja nauttia maisemista. Harjoitus on kiva paikka, veden tai puita. Hengitä syvään ja nauttia raikkaasta ilmasta! Katsokaa, että auringonnousun ja auringonlaskun! Päivä on upea, ja olet partaking sen täysin. Elämä on hienoa!

zen-productivity ++
Saavuttaa minun Son: Our Harry Potter Marathon
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 1
Baby Tekee Kahdeksan: Raising Kuusi Kids - Osa 2, organisaatio painos
Sähköposti Zen: Clear Out Your Saapuneet
Hanki Terveet ja Fit, osa 1
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: