Zen Kanji

tuottavuuden

Zen Habits (Leo Babauta) - Finnish

Love Life, Ei jutut


Rakastua elämään.

Post kirjoittanut Leo Babauta .Seuraa minua Viserrys .

Olemme rakastunut tavaraa - kanssa ostoksilla, hankkiminen ja omistaminen, perintään.

Let's lust jälkeen elämän sijasta.

Meidän pakkomielle kamaa on tullut epäterveellistä.Kun meillä on mitätön elämäämme, me ostamme asioita.Kun meillä on ongelmia, me ostamme asioita.Ja nämä asiat ovat yhä enemmän ja kalliimpia, isompi, shinier ...more tuhlausta.

Tämä pakkomielle kamaa johtaa omistavat paljon, joilla on paljon sotkua ...ja vielä tätä tavaraa ei täytä elämäämme merkitykseen.

Se johtaa syvään velka, osta niin paljon, ja tarvitaan isompi taloa ja säilytystilat sisältää kaiken.Taloudellisesti, we're huonompi kuin koskaan, koska tämän pakkomielle kamaa.

Ostamme asioita, kun olemme laskeneet, me ostamme asioita muille näyttää, kuinka paljon me rakastamme niitä ...ja tällä tavalla, tavaraa on erottaa meitä oikeastaan tekemisissä meidän tunteita, estänyt meitä todella yhdistää keskenään.

Let's korvata lust varten kamaa kanssa lust for life.

Joitakin ideoita:

  • Uudelleen intohimoinen elämää varten.Tule ulos ja tunne luonto, arvostavat kauneuden maailmaan ympärilläsi.Hanki aktiivinen, tehdä joitakin puutarhanhoito tai yardwork, pelata urheilun mennä kävelylle, ottaa vaellukselle, mennä uimaan, ajaa polkupyörällä.Tunne-elämän jäniksenajo teidän kauttanne.Hengitä se tuumaa
  • Anna kokemuksia lahjat, ei tavaraa.Sen sijaan, shopping jonkun tulla syntymäpäiviä tai joulua, ajatella kokemus voit antaa niitä.A päivämäärä teille, tehdä jotain hauskaa, ripustettu, ruoanlaitto, soittaen, puhumme, tutkimalla.A hauskaa aikaa puistossa tai rannalla.Jotain muuta kuin jokapäiväistä.Kokemus on paljon enemmän merkitystä kuin objekti.
  • Yhdistä keskenään.Tosielämässä.Jos et ole ripustaa ulos kaverille äskettäin antaa hänelle soittaa ja mennä hengailla.Saat lapsi pois television tai videopeli-soitin ja vie hänet ulkopuolella tekemään jotain.Siirry päivämääränä yhteistyökumppanisi.Listan äitisi tai isovanhemmat.Ja olla läsnä, kun olet niitä - todella kuunnella, oikeastaan olla siellä.
  • Deal teidän tunteita.Jos sinulla on tarvetta ostaa asioita, tehdä ostoksia, kun sinulla on tunne-elämän asioita, olla tietoisia tästä.Sitten käsitellä taustalla tunteita sen sijaan että käyttäisivät ostoksilla käytetty tapa unohtaa niitä.Jos olet masentunut tai ahdistunut, tai yksinäinen, niihin on puututtava.Löytää ratkaisuja, selvittää, mitä aiheuttavat.Hyviä uutisia: kokee elämään, saada aktiivinen ja yhdistää muiden kanssa auttavat sinua käsitellä näitä emotionaalisia kysymyksiä.
  • Katkaise teidän liitetiedoston kamaa.Joskus olen haluttomia antaa jotain, vaikka en ole todella käyttää sitä.Ja siitä, kun kysyn itseltäni: "Miksi?" Mitä pitää minut takaisin päästä eroon tämän hallussa? Joskus kohde on tunnepitoinen yhteydessä, mutta ymmärrän, että se on vain esine, se ei ole tunteita tai todellinen lähde ja tunteella.Sitten Otan kuvan kohde, lataa se minun tietokone, ja pääsen eroon objektia.Minusta vapautunut, koska olen rikki liitetiedostona fyysistä esinettä (mutta tallentanut muistiin).Jos sinulla on kiinnitetty esine, kuva, miksi - se ei ole terve pitkällä aikavälillä.
  • Ymmärrettävä, että elämä, ei tavaraa, on se, mitä asioita.Esineet ovat vain esineitä - jos menetämme heidät, jos he saavat varastettu tai tuhoutunut ...it's not a big deal.Ne ovat vain esineitä - ei elämäsi.Elämäsi on sarja hetkiä, että on höyryssä läpi tajunnan juuri nyt, ja miten käyttää näitä hetkiä ja mitä täyttää niille on se, mitä todella asioista, eikä se, mitä olet siirtänyt kotiin.Lopussa tämän lyhyen matkan, sinun katsoa taaksepäin ja muista kokemuksia, ihmiset sinua rakastetaan ja joka rakasti sinua takaisin, mitä ei ja ei ole tehnyt.Ei juttuja teillä oli.

--
Lue lisää yksinkertaistaa minun kirja, The Power of Vähemmän .

zen-productivity ++
A Beautiful Menetelmä Etsi Peace of Mind
Be Still.
Hengitä.
Miten Annetaan muutokset Everything
Miten Stop Vt Kuten Tällainen Big Baby
Zen Habits - Finnish
Etsi sivuiltamme: